Ewa&Duffel Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kurczę, ta rozmiarówka Ezy Doga jest jakaś strasznie dziwna...:roll: Jak Duffel ma 50 cm w szyi to powinnam mu wziąć L czy XL ? Obawiam się, ze L będzie na styk... Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 pszczółki i płetwonurek boskie :-) to są materiałowe czy nadruk na ekoskórce? Quote
Diora Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Kurczę, ta rozmiarówka Ezy Doga jest jakaś strasznie dziwna...:roll: Jak Duffel ma 50 cm w szyi to powinnam mu wziąć L czy XL ? Obawiam się, ze L będzie na styk... Ja miałam ten sam problem, dlatego zrezygnowałam z zakupu... Nie wiedziałam czy brać M czy L. Dziewczyny pisały, że gładkie są ogólnie mniejsze niż być powinny, a moro są większe. Myślę, że jek on ma 50 cm. to powinnaś wziąć XL jednak... Quote
Migori Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Diora napisał(a):Ja miałam ten sam problem, dlatego zrezygnowałam z zakupu... Nie wiedziałam czy brać M czy L. Dziewczyny pisały, że gładkie są ogólnie mniejsze niż być powinny, a moro są większe. Myślę, że jek on ma 50 cm. to powinnaś wziąć XL jednak... Ezy ma dziwne rozmiarówki. M była dla mojej na styk (na maxa powiększona) a L zmniejszona na maxa była za luźna. Ni w natkę ni w pietruszkę. Myślę że L bedzie dobre, ale głowy nie daję. Quote
Diora Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Macie może obrożę odblask (albo z naszywką) Rogz XXL? Teoretycznie regulacja jest od 50 cm, ale słyszałam, że naprawdę jest od 45... Ciekawa jestem Quote
Marta&Gabi Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Diora napisał(a):Macie może obrożę odblask (albo z naszywką) Rogz XXL? Teoretycznie regulacja jest od 50 cm, ale słyszałam, że naprawdę jest od 45... Ciekawa jestem Ja mam 2 z naszywką. W obu min to 44 cm Quote
toyota Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Yorkomanka napisał(a):proszem Ja aż zaniemówiłam z wrażenia , że to może tak fajnie wyglądać. Jednak trochę obawiałabym się o jego sierść , czy tam włos ;)? Quote
Diora Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Super, odpowiadałoby mi :) A macie zdjęcia? Quote
anetta Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 NightQueen napisał(a):mam ochotę na activ doga tylko kompletnie się nie potrafię zdecydować na wzór :mdleje: za duży wybór, nawet nie potrafię się określić jakie kolory by mnie interesowały :roll: To masz tak samo jak ja :evil_lol: Myślę już dość długo nad szelkami tego typu co ma Niunia Deer w podpisie i na myśleniu się kończy :evil_lol::evil_lol: CHOCIAŻ! kolor CHYBA mniej więcej mam gdzieś tam w głowie wybrany :roll: :lol: Czy to się już leczy? :cool1: Fajnie Miśce w tym EZ. Śliczne są te szwedzie obroże. Marta, gwiazdeczki :loveu: Quote
taxelina Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='NightQueen']Szweckie Z zamówieniem będzie problem, bo raczej u nas ich nie ma, chyba że zrobisz to za pośrednictwem kogoś kto mieszka w Szwecji (bądź Dani bo tam też są) A w przeliczeniu to ok 130 zł za jedną NightQueen nie ma nic co jest szweckie, sa szwedzkie :cool3: Myslalam ze takie podstawy gramatyki to Ty znasz :razz: a po za tym to nie sa sa szwedzkie tylko amerykanskie sprzedawane m.in. w szwecji przeciez podalam strone producenta http://www.wagginggreen.com/earth.shtml [quote name='Kajusza']mam kuzynke w szwecji, mogłabym odświeżyć kontakty :-) .... ale cena niestety nie na moją kieszeń , szkoda :placz: No ale to nie sa nasze :lol: Nie na moja kieszen tez to nie placze :evil_lol: ale fajnie wygladaja :loveu: [quote name='Od-Nowa']pszczółki i płetwonurek boskie :-) to są materiałowe czy nadruk na ekoskórce? To juz musisz doczytac na stronie producenta http://www.wagginggreen.com/earth.shtml [quote name='anetta']To masz tak samo jak ja :evil_lol: Myślę już dość długo nad szelkami tego typu co ma Niunia Deer w podpisie i na myśleniu się kończy :evil_lol::evil_lol: CHOCIAŻ! kolor CHYBA mniej więcej mam gdzieś tam w głowie wybrany :roll: :lol: Czy to się już leczy? :cool1: Śliczne są te szwedzie obroże. No ja bardzo sobie ten typ szelek cenie, te akurat Hurtta. Ktore? :razz: bo jedyne szwedzkie to Limex te co Marta pokazala, te co dalam obrazek sa z USA :razz: Quote
zaba14 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Deer śmieszy mnie to że komuś wytykach błędy, przeczytaj sobie Twój post, i zacznij od siebie ;) a jak sama nie potrafisz dobrze składać zdań to nie wytykaj innym błędów, bo to naprawdę śmiesznie wygląda :) te obróżki z USA - boskie !! :) Quote
Natula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Marta świetne są te tasiemki http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/swieta/DSC02452.jpg boooskie połączenie kolorów :) Quote
gops Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Kurczę, ta rozmiarówka Ezy Doga jest jakaś strasznie dziwna...:roll: Jak Duffel ma 50 cm w szyi to powinnam mu wziąć L czy XL ? Obawiam się, ze L będzie na styk... Xl raczej :) Marta na rozowym polarku swietne! Quote
Od-Nowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Napisał Od-Nowa pszczółki i płetwonurek boskie :smile: to są materiałowe czy nadruk na ekoskórce? To juz musisz doczytac na stronie producenta http://www.wagginggreen.com/earth.shtml doczytałam ;-) nadrukowana tasiemka naszyta na podkład. Ciekawe na ile to trwałe. strasznie mi się podobają :loveu: a od pierwszego grudnia zapraszam na forum border collie - gdzie będzie się toczyła doroczna aukcja na schronisko w Buku. Licytacja potrwa od 1 do 10 grudnia Między innymi takie kompleciki będą do zlicytowania ;) Quote
NightQueen Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='anetta']To masz tak samo jak ja :evil_lol: Myślę już dość długo nad szelkami tego typu co ma Niunia Deer w podpisie i na myśleniu się kończy :evil_lol::evil_lol: CHOCIAŻ! kolor CHYBA mniej więcej mam gdzieś tam w głowie wybrany :roll: :lol: Czy to się już leczy? :cool1: eee ja mam tylko jedne szelki więc nie ma tak źle :diabloti::evil_lol: ale nadal nie wiem co wybrać, najgorsze jest to że mi do psa każdy kolor pasuje :mdleje: NightQueen nie ma nic co jest szweckie, sa szwedzkie :cool3: Myslalam ze takie podstawy gramatyki to Ty znasz :razz:owszem jest. Szewckie używa się w mowie, szwedzkie w piśmie, a jakbyś nie zauważyła to niektórzy robią celowe błędy na dogo, żeby było swojsko :diabloti: a po za tym to nie sa sa szwedzkie tylko amerykanskie sprzedawane m.in. w szwecji przeciez podalam strone producenta http://www.wagginggreen.com/earth.shtmlłatwiej sprowadzić z Szwecji niż USA, może nie łatwiej ale z pewnością taniej Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='anetta'] Marta, gwiazdeczki :loveu: [quote name='Natula']Marta świetne są te tasiemki http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/swieta/DSC02452.jpg boooskie połączenie kolorów :) [quote name='gops'] Marta na rozowym polarku swietne! dziękujemy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dzisiaj postaram sie o zdjęcia na modelach:cool3: Quote
anetta Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 deer_1987 napisał(a):No ja bardzo sobie ten typ szelek cenie, te akurat Hurtta. Ktore? :razz: bo jedyne szwedzkie to Limex te co Marta pokazala, te co dalam obrazek sa z USA :razz: Tak, wiem :p Napisałam dla przykładu o nich bo nigdzie nie miałam zdjęcia pod ręką. Aha, no to te z USA. NightQueen napisał(a):eee ja mam tylko jedne szelki więc nie ma tak źle :diabloti::evil_lol: ale nadal nie wiem co wybrać, najgorsze jest to że mi do psa każdy kolor pasuje :mdleje: Ja też jedne, ale to sledy więc nie używane na zwykłych spacerach. W ogóle się zastanawiam czy taki typ szelek będzie odpowiedni dla niego, czy zawracać sobie nimi głowę...On nosi tylko obroże. Ale one mi się taaak podobają :rolleyes: :evil_lol: Ja mam troszke ułatwoine zadanie, na stronie są zdjęcia czarno-białych bc :lol: Quote
Agnes Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Diora napisał(a):Super, odpowiadałoby mi :) A macie zdjęcia? Zdjecia mojego psa w rogzie xxl? Quote
Diora Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Agnes napisał(a):Zdjecia mojego psa w rogzie xxl? Taaaaaaaaaak :) Quote
Agnes Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Diora nie mam niestety super zdjec z tym rogzem, a rogza rowniez juz nie mam:lol: i ciemne pokojowe Quote
Amber Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 A ja się pochwalę obróżką z bazarku od Canaveral-staff klik , jest diabelsko mocna i porządnie wykonana. I co najważniejsza szeroka :) Quote
NightQueen Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 anetta napisał(a): Ja też jedne, ale to sledy więc nie używane na zwykłych spacerach. W ogóle się zastanawiam czy taki typ szelek będzie odpowiedni dla niego, czy zawracać sobie nimi głowę...On nosi tylko obroże. Ale one mi się taaak podobają :rolleyes: Mam dokładnie tak samo ;) Nigdy nie miałam (tzn miałam ale dawno temu jak M. była szczeniakiem) tego typu szelek, prowadzamy się głównie w obroży. Ale tak z ciekawości chciałam zamówić i wypróbować te szelki, głównie tez dlatego że mi się bardzo podobają :diabloti: a zamawianie obroży troszkę mi się już znudziło, no bo ileż można ich mieć (mam 17) :evil_lol: Quote
Recommended Posts