Smile of Red Witch Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ania - Żaba napisałam Ci na gg ;) Marchewkowy oj tak szeleczki Akirze bardzo pasuja i je uwielbiam ;) jest to moja Naj rzecz w Naszej kolekcji :) Quote
toyota Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Snoopy pięknie wygląda. Według mnie to chyba najbardziej udany wzór Lupine. Niestety nieosiągalny. Quote
toyota Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Zobaczcie co znalazłam , czy ktoś widział na żywo jak się prezentuje ? Ten kaptur bez sensu , ale można odpiąć. http://www.tchibo.pl/Anorak-dla-psa-p200021171.html Quote
Natula Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 mi się sam ten wzór nie podoba ale Snoopy wygląda w nim bosko :) Quote
NightQueen Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 toyota napisał(a):Zobaczcie co znalazłam , czy ktoś widział na żywo jak się prezentuje ? Ten kaptur bez sensu , ale można odpiąć. http://www.tchibo.pl/Anorak-dla-psa-p200021171.html to nie temat o ubraniach Fajne te lupinowskie liście :) Quote
Ewa&Duffel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Zuzia, pasują Snoopy'emu te liście ;) Też je mamy :) Quote
Marchewkowy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a ja uwielbiam te listki z Lupine, szkoda że już ich nie ma :( Quote
Unbelievable Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a Szczurzy od dwóch miesięcy lansuje się w activdogu ;) Quote
Kinia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Kinia my mamy Juliusy i jestem bardzo z nich zadowolona ;) Zamawiałam je stąd http://www.juliusk9.hu/product_info.php?products_id=237&language=EN Świetne te szelki, mam przez Ciebie coraz większą chęć na nie... Ale muszą poczekać na przypływ kasy:( A ona są czymś podszywane? Tzn jest tylko taśma? Bo boję się, że będą obcierać... Jak by ktoś chciał to ja też mam kolczastego rogza, zatrzask:) Quote
Cieplutkaa. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Unbelievable świetny jest ten wzorek. Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 diabelkowa napisał(a):skad je macie aaaa ????? Tajemnica:evil_lol: Tak serio to kupiliśmy na wystawie w Poznaniu:p toyota napisał(a):Snoopy pięknie wygląda. Według mnie to chyba najbardziej udany wzór Lupine. Niestety nieosiągalny. Dzięki, niestety jest wiele nieosiągalnych już wzorków, które są bardzo ładne :placz: Natula napisał(a):mi się sam ten wzór nie podoba ale Snoopy wygląda w nim bosko :) Mnie jakoś nigdy nie kręcił, ale kiedy zobaczyłam go na wystawie, okazało się że ma duuużo ładniejszy kolor i będzie fajnie pasował do łaciatego :) Dzięki :) NightQueen napisał(a):Fajne te lupinowskie liście :) Ewa&Duffel napisał(a):Zuzia, pasują Snoopy'emu te liście ;) Też je mamy :) Kateczka napisał(a):wow jak mu pasuje :) Dzięki :) Quote
Lucky. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a tu smycz rogza : tutaj taśma rd i rogza Quote
Kateczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 liski to najlepszy rogzowy wzór jaki mogli wymyślić :) Quote
BullWest Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Unbelievable napisał(a):a Szczurzy od dwóch miesięcy lansuje się w activdogu ;) Bardzo fajnie mu w tym wzorku:) Skąd macie taką obrożę? Ja ich nigdzie nie widziałam:d Quote
Cieplutkaa. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Mi ostatnio bardzo spodobał się Retro Rex. Myślę, czy właśnie tego wzoru nie wziąć dla Lary. Zastanawiam się jeszcze nad Rogzette i Viva Rogz, choć czerwony już mi się troche przejadł. Na przesyłkę od Marty wciąż czekam, dołączam do grona miłośników poczty polskiej. Quote
Kateczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 M-ka może byc za mała na goldenka.... Quote
Kateczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 mam pytanko :) po pierwsze czy czasem powyzej 1000 strony nie powinien być zaczynany nowy temat-kontynuacja;)?? po drugie czy jakas jeszcze firma robi komplety dladużych psów z odblaskową nitką?? Quote
Kateczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a ja nie wiem co zrobić...chce rudemu zamówić jakis komplet.... w PM za szelki, smycz przepinaną i obroże MM zapłacę 155, albo za te samą cenę obrozę XXL i smycz nieprzepinaną z Rogza.... Interesuje mnie ManMat odblaskowy Reflex albo Sport Blue z Rogza..... w sumie juz po ilosci rzeczy widacco sie bardziej opłaca :P poza tym oboża MM jest półzaciskowa a to mnie bardziej urządza....tyle, ze boję się, ze bedzie za mała na mojego rudego :( bo nie ma podanego wymiaru.... Quote
gops Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 moim zdaniem zainwestuj w manmata :) napewno wytrzyma wiecej i dluzej niz rogz obroze z manmata maja duzy zakres regulacji zazwyczaj od 32cm do nawet 55 , nasza ostatnia miala 56cm maxymalnie teraz mam z manmata szelki ,uzywamy ich do roweru i naprawde zadne bloto piach czy woda im nie straszne bardzo latwo sie czyszcza i wygladaja po praniu jak nowki Quote
Smile of Red Witch Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Kinia polecam Ci Juliusy są naprawdę idealne ;) taśma nie jest niczym podszyta a siodełko pod spodem ma taki mięciutki materiał, ja je zakładam Akirze bardzo często ( pływa, skacze ) i nie ma żadnych obtarć ;) Quote
gops Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 jakby co to pw xlka Uploaded with ImageShack.us kupilam pudelsowi rogza mke na zacisku wzorek ten siwy z zoltym bardzo fajnie na nim wyglada , dam zdjecia na wsione jak pies bd obciety ;) wszystko jest rowno zszyte , idelanie , ale to stara wersja rogza dlatego Quote
Onomato-Peja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Kateczka napisał(a):mam pytanko :) po pierwsze czy czasem powyzej 1000 strony nie powinien być zaczynany nowy temat-kontynuacja;)?? po drugie czy jakas jeszcze firma robi komplety dladużych psów z odblaskową nitką?? Cicho :P EzyDog, Trixie... ;) Quote
Unbelievable Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 BullWest napisał(a):Bardzo fajnie mu w tym wzorku:) Skąd macie taką obrożę? Ja ich nigdzie nie widziałam:d bo to jest obroża jedyna w swoim rodzaju ;) robiona przez activdog Quote
Kinia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Kinia polecam Ci Juliusy są naprawdę idealne ;) taśma nie jest niczym podszyta a siodełko pod spodem ma taki mięciutki materiał, ja je zakładam Akirze bardzo często ( pływa, skacze ) i nie ma żadnych obtarć ;) Dziękuję bardzo:) Kupię na pewno, ale nie wiem kiedy... Quote
gops Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Kinia napisał(a):Dziękuję bardzo:) Kupię na pewno, ale nie wiem kiedy... podobne zabudowane szelki to dingo strong :) duzo tansze:) spojz sobie ,chyba ze zalezy Ci na kolorach i napisach Quote
Recommended Posts