Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Kinia my mamy Juliusy i jestem bardzo z nich zadowolona ;) Zamawiałam je stąd http://www.juliusk9.hu/product_info.php?products_id=237&language=EN

Świetne te szelki, mam przez Ciebie coraz większą chęć na nie... Ale muszą poczekać na przypływ kasy:( A ona są czymś podszywane? Tzn jest tylko taśma? Bo boję się, że będą obcierać...

Jak by ktoś chciał to ja też mam kolczastego rogza, zatrzask:)

Posted

diabelkowa napisał(a):
skad je macie aaaa ?????

Tajemnica:evil_lol:
Tak serio to kupiliśmy na wystawie w Poznaniu:p

toyota napisał(a):
Snoopy pięknie wygląda. Według mnie to chyba najbardziej udany wzór Lupine. Niestety nieosiągalny.

Dzięki, niestety jest wiele nieosiągalnych już wzorków, które są bardzo ładne :placz:

Natula napisał(a):
mi się sam ten wzór nie podoba ale Snoopy wygląda w nim bosko :)

Mnie jakoś nigdy nie kręcił, ale kiedy zobaczyłam go na wystawie, okazało się że ma duuużo ładniejszy kolor i będzie fajnie pasował do łaciatego :) Dzięki :)

NightQueen napisał(a):
Fajne te lupinowskie liście :)

Ewa&Duffel napisał(a):
Zuzia, pasują Snoopy'emu te liście ;) Też je mamy :)

Kateczka napisał(a):
wow jak mu pasuje :)

Dzięki :)

Posted

Mi ostatnio bardzo spodobał się Retro Rex. Myślę, czy właśnie tego wzoru nie wziąć dla Lary. Zastanawiam się jeszcze nad Rogzette i Viva Rogz, choć czerwony już mi się troche przejadł.

Na przesyłkę od Marty wciąż czekam, dołączam do grona miłośników poczty polskiej.

Posted

mam pytanko :)
po pierwsze czy czasem powyzej 1000 strony nie powinien być zaczynany nowy temat-kontynuacja;)??
po drugie czy jakas jeszcze firma robi komplety dladużych psów z odblaskową nitką??

Posted

a ja nie wiem co zrobić...chce rudemu zamówić jakis komplet....
w PM za szelki, smycz przepinaną i obroże MM zapłacę 155, albo za te samą cenę obrozę XXL i smycz nieprzepinaną z Rogza....
Interesuje mnie ManMat odblaskowy Reflex albo Sport Blue z Rogza.....
w sumie juz po ilosci rzeczy widacco sie bardziej opłaca :P poza tym oboża MM jest półzaciskowa a to mnie bardziej urządza....tyle, ze boję się, ze bedzie za mała na mojego rudego :( bo nie ma podanego wymiaru....

Posted

moim zdaniem zainwestuj w manmata :)
napewno wytrzyma wiecej i dluzej niz rogz
obroze z manmata maja duzy zakres regulacji zazwyczaj od 32cm do nawet 55 , nasza ostatnia miala 56cm maxymalnie
teraz mam z manmata szelki ,uzywamy ich do roweru i naprawde zadne bloto piach czy woda im nie straszne bardzo latwo sie czyszcza i wygladaja po praniu jak nowki

Posted

jakby co to pw xlka

Uploaded with ImageShack.us

kupilam pudelsowi rogza mke na zacisku wzorek ten siwy z zoltym bardzo fajnie na nim wyglada , dam zdjecia na wsione jak pies bd obciety ;)
wszystko jest rowno zszyte , idelanie , ale to stara wersja rogza dlatego

Posted

Kateczka napisał(a):
mam pytanko :)
po pierwsze czy czasem powyzej 1000 strony nie powinien być zaczynany nowy temat-kontynuacja;)??
po drugie czy jakas jeszcze firma robi komplety dladużych psów z odblaskową nitką??

Cicho :P
EzyDog, Trixie... ;)

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Kinia polecam Ci Juliusy są naprawdę idealne ;) taśma nie jest niczym podszyta a siodełko pod spodem ma taki mięciutki materiał, ja je zakładam Akirze bardzo często ( pływa, skacze ) i nie ma żadnych obtarć ;)

Dziękuję bardzo:) Kupię na pewno, ale nie wiem kiedy...

Posted

Kinia napisał(a):
Dziękuję bardzo:) Kupię na pewno, ale nie wiem kiedy...

podobne zabudowane szelki to dingo strong :) duzo tansze:) spojz sobie ,chyba ze zalezy Ci na kolorach i napisach