Diora Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Lucky. napisał(a):jaki kolor flexi : ? http://allegro.pl/h2-flexi-classic-2-color-linka-5-m-20-kg-i1307727788.html może być jeszcze pomarańcz, którego nie ma na tej aukcji . Zielony :) Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Lucky. napisał(a):jaki kolor flexi : ? http://allegro.pl/h2-flexi-classic-2-color-linka-5-m-20-kg-i1307727788.html może być jeszcze pomarańcz, którego nie ma na tej aukcji . zielony :) ale do 20kg to nie za mała dla spanielka? Quote
Lucky. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 myślę, że nie ; ) Taka flexi bedzie rzadko używana więc myślę, że wystarczy :) Quote
gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Marta_Ares napisał(a):zielony :) ale do 20kg to nie za mała dla spanielka? to samo pomysllam :) szkoda ze sa tylko w malych rozmiarach Quote
BBeta Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja dla spaniela mam Flexi do 50kg :diabloti: Quote
Lucky. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 BBeta napisał(a):Ja dla spaniela mam Flexi do 50kg :diabloti: wygrałaś :evil_lol: ja mam do 35 kg czarną zwykłą, trzyma się 4 lata - świetna . miałyśmy d0 15 kg ale coś się z nią stało, chyba coś ze sprężynką, ale to nadpobudliwy jamnik ją miał, gdy babcia miała na przechowaniu, więc to chyba przez niego ;) no nic spróbujemy ;) jutro chyba po nią pojadę . Quote
Smile of Red Witch Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Nasza kolekcja na 3 razy ;) Coraz bardziej podoba mi sie ten ROGZ Quote
toyota Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Smile - piękne rzeczy. Ale dlaczego to wszystko takie nowe , czy Akira je używa czy tylko zakłada do zdjęć ?:eviltong: Quote
Smile of Red Witch Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Bo po pierwsze Panienka nie ma tendencji do brudzenia ;) po drugie poza tym były niedawno prane ;) po trzecie niektóre też są nowe i były założone raz czy dwa ;) a po czwarte Panienka teraz ma sezon na Juliusy ;) , ale że mamy teraz okres jesienno-zimowy to zaraz znowu będą brudne ;) Quote
zaba14 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 fajnie Ci ... moja to brudas niesamowity :D i co chcesz sie czymś zamienic? ;) Quote
gops Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 BBeta napisał(a):Ja dla spaniela mam Flexi do 50kg :diabloti: ja mam do 35 dla psa wielkosci spaniela moze ciut wiekszego ale powaznie zastanwiam sie nad ta do 50kg Smile najbardziej z kolekcji podoba mi sie rogz kolczasty :) Quote
Kinia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Mam nadzieję, że pomożecie;) Szukam półzacisku odblaskowego. Nie interesuje mnie tylko nitka odblaskowa, ani naszyta szara/srebrna tasiemka. Myślałam o tych nowych rogzach, ale nie widziałam na żywo, a boję się że w świetle dziennym będzie to nieładnie wyglądać (nie podoba mi się to coś odblaskowe). Znacie coś takiego? I drugie pytanie, czy ma ktoś szelki z Julius K9? Gdzie najlepiej zamówić? Quote
Smile of Red Witch Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Kinia my mamy Juliusy i jestem bardzo z nich zadowolona ;) Zamawiałam je stąd http://www.juliusk9.hu/product_info.php?products_id=237&language=EN Żaba z tych wąskich to widzisz co mam i jedynie czego nie lubie to kolczasty ROGZ ;) Smile mi się on zupełnie nie podoba ;) Quote
zaba14 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 a ty Aki prowadzisz na tych 25mm ?? bo jak nie to możemy się wymienić kolczasty rogz plus jakiś jeszcze .. ale to jeśli ich nie używasz ;) Quote
gops Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Smile of Red Witch napisał(a): Żaba z tych wąskich to widzisz co mam i jedynie czego nie lubie to kolczasty ROGZ ;) Smile mi się on zupełnie nie podoba ;) a on jest na zatrzask ? nie chcesz sprzedac przypadkiem ?:) Quote
zaba14 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 gops napisał(a):a on jest na zatrzask ? nie chcesz sprzedac przypadkiem ?:) cisza bo aktualnie ja sie targuje <lol> wziełam się do kupy i zrobiłam fotke swojej kolekcji od lewej El perro Obroża od Tzta MArty Rogz 4cm nie używany, nowy - chętnie zamienię na dwie używane 25mm z rogz lub coś podobnego .. ManMat czy lupine .. Obroża od Tzta Marty (zresztą tą akurat lubię) Rogz Rogz Ezy dog obroża od Tzta Marty Dławik smycz z rogza smycz z trixie szelki z trixie u góry flexi do 50kg tasma 8m plus amortyzator, też mogę zamienić razem z tą obrożą 40mm z rogza .. ;) Quote
gops Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 zaba14 napisał(a):cisza bo aktualnie ja sie targuje <lol> ; ok ok :) fajna kolekcja Quote
zaba14 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 gops napisał(a):ok ok :) fajna kolekcja nie no żartuje ;) dałam propozycje smile ale nie wiem czy bedzie chciała sie wymienić, czy sprzedać ;) pozdrawiam Quote
*Monia* Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Doszedł nam Pitman od gops i mi się bardziej na Hexolinie podoba niż na młodej.. Zdjęcia będą jak jutro pogoda dopisze, bo na domowych kiepsko widać ;). Fajne te pitmanowe obróżki i pewnie jeszcze kiedyś jakieś kundlom sprawię :p Quote
anorektyczna.nerka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 a tak z innej beczki.. gdzie (sklepy internetowe) kupię tanio szelki dla kota? Najlepiej, żeby wzorek był fajny jakiś? Quote
Lucky. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 a ja zamiast z flexi wróciłam z rogzem . wkurzyłam siębo jechałam pół miasta po tą smycz a ich teraz tam nie było ... a pisałam do pana czy są ... więc pojechałam drugie pół miasta zobaczyć jakie są rogzy, było daisy, green tartan, funky retro i butterfly, wybrałam funky retro ;P później może zdjęcie dam :) ogólnie super kolory :P Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Snoopy w lupinkowych liściach ;) Miałam dac już dawno ale czekałam na ładną pogodę (no cóż nie doczekałam się :evil_lol: ) Quote
Recommended Posts