Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Ja dla spaniela mam Flexi do 50kg :diabloti:

wygrałaś :evil_lol:
ja mam do 35 kg czarną zwykłą, trzyma się 4 lata - świetna .
miałyśmy d0 15 kg ale coś się z nią stało, chyba coś ze sprężynką, ale to nadpobudliwy jamnik ją miał, gdy babcia miała na przechowaniu, więc to chyba przez niego ;)
no nic spróbujemy ;) jutro chyba po nią pojadę .

Posted

Bo po pierwsze Panienka nie ma tendencji do brudzenia ;) po drugie poza tym były niedawno prane ;) po trzecie niektóre też są nowe i były założone raz czy dwa ;) a po czwarte Panienka teraz ma sezon na Juliusy ;) , ale że mamy teraz okres jesienno-zimowy to zaraz znowu będą brudne ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Ja dla spaniela mam Flexi do 50kg :diabloti:

ja mam do 35 dla psa wielkosci spaniela moze ciut wiekszego ale powaznie zastanwiam sie nad ta do 50kg

Smile najbardziej z kolekcji podoba mi sie rogz kolczasty :)

Posted

Mam nadzieję, że pomożecie;)
Szukam półzacisku odblaskowego. Nie interesuje mnie tylko nitka odblaskowa, ani naszyta szara/srebrna tasiemka. Myślałam o tych nowych rogzach, ale nie widziałam na żywo, a boję się że w świetle dziennym będzie to nieładnie wyglądać (nie podoba mi się to coś odblaskowe).
Znacie coś takiego?

I drugie pytanie, czy ma ktoś szelki z Julius K9? Gdzie najlepiej zamówić?

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):

Żaba z tych wąskich to widzisz co mam i jedynie czego nie lubie to kolczasty ROGZ ;)
Smile mi się on zupełnie nie podoba ;)

a on jest na zatrzask ? nie chcesz sprzedac przypadkiem ?:)

Posted

gops napisał(a):
a on jest na zatrzask ? nie chcesz sprzedac przypadkiem ?:)

cisza bo aktualnie ja sie targuje <lol>

wziełam się do kupy i zrobiłam fotke swojej kolekcji

od lewej
El perro
Obroża od Tzta MArty
Rogz 4cm nie używany, nowy - chętnie zamienię na dwie używane 25mm z rogz lub coś podobnego .. ManMat czy lupine ..
Obroża od Tzta Marty (zresztą tą akurat lubię)
Rogz
Rogz
Ezy dog
obroża od Tzta Marty
Dławik
smycz z rogza
smycz z trixie
szelki z trixie
u góry flexi do 50kg tasma 8m plus amortyzator, też mogę zamienić razem z tą obrożą 40mm z rogza .. ;)

Posted

Doszedł nam Pitman od gops i mi się bardziej na Hexolinie podoba niż na młodej.. Zdjęcia będą jak jutro pogoda dopisze, bo na domowych kiepsko widać ;). Fajne te pitmanowe obróżki i pewnie jeszcze kiedyś jakieś kundlom sprawię :p

Posted

a ja zamiast z flexi wróciłam z rogzem .
wkurzyłam siębo jechałam pół miasta po tą smycz a ich teraz tam nie było ...
a pisałam do pana czy są ... więc pojechałam drugie pół miasta zobaczyć jakie są rogzy, było daisy, green tartan, funky retro i butterfly, wybrałam funky retro ;P
później może zdjęcie dam :) ogólnie super kolory :P