Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diora napisał(a):
gops, wstaw zdjęcia! :) <my też mamy dingo strong, ale czarne - SUPER!!!!>

oczywiscie jak zrobie jakies foto to pokaze, sa naprawde super, najlepsze nasze szelki jakie dotychczas mialam, w necie wydawaly sie sztywne i nie wygodne a naparwde sa miekkie i bardzo wygodne

Posted

akira napisał(a):

Na allegro mają takie ale większe i w sklepach kakadu bo zastanawiam się czy nie kupić mojej takich :) Poza tym wytrzymałe są, bo siostra kupiła swojemu huskiemu takie z 3 miechy temu i dalej ma :)

Wiem, ale są dużo droższe... Tam były w promocji. Niestety, moja ma w klacie około 75 cm. więc nie kupię. Baaardzo mi się podobają

Posted

gops napisał(a):
ciekawe do kiedy bd ta promocja w zoo sklepie
fajne te szelki trixie :)

To są pojedyncze egzemplarze. Kupiłam tam parę rzeczy to od razu zostały wycofane ze sprzedaży (koniec promocji). Kup Miśce te szele! super są - no i bardzo tanie. Gdyby były o te parę cm większe, to byłyby już moje :)

Posted

Tsaa, ja ten sklep omijam z daleka, czekałam 3 tygodnie na paczkę za pobraniem (całe szczęście), złożyłam rezygnację z niego, a po jakimś czasie przychodzi do mnie kurier, że paczka jest na 300 zł. A kontakt z nimi ŻADEN.

Posted

Diora napisał(a):
To są pojedyncze egzemplarze. Kupiłam tam parę rzeczy to od razu zostały wycofane ze sprzedaży (koniec promocji). Kup Miśce te szele! super są - no i bardzo tanie. Gdyby były o te parę cm większe, to byłyby już moje :)

gorzej ze kase wydalam na te dingo:evil_lol:
jak bd za 2 tyg to kupie sobie pod choinke :lol:

Posted

Gops jestem ciekawa twojej kolekcji :P
Ja zastanawiam się co kupić dla megi pod choinkę żeby moje oko się ciszyło :p
Co dla megi było by fajne i nie drogie tak do 60 zł ?

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Tsaa, ja ten sklep omijam z daleka, czekałam 3 tygodnie na paczkę za pobraniem (całe szczęście), złożyłam rezygnację z niego, a po jakimś czasie przychodzi do mnie kurier, że paczka jest na 300 zł. A kontakt z nimi ŻADEN.

Przy każdym produkcie jest podana dostępność towaru. Na niektóre rzeczy trzeba czekać nawet 14-21 dni.
Wszystkie produkty, które kupiłam były oznaczone jako *w magazynie*. Mam nadzieję, że szybko przyślą.

Próbowałaś do nich dzwonić? Czy tylko maile pisałaś?

Posted

Dzwoniłam i to z 20 razy :) Moje były w dostępności do max. 7 dni. Nawet, jeśli by się okazało, że któregoś towaru nie ma, to czy tak ciężko odebrać telefon czy na meila odpisać? napisałam 2 meile, ze rezygnuje, a tu nagle mi kurier przyjezdza. a ze mialam zamowione juz w innym sklepie, to zrezygnowalam.

Posted

Lucky. napisał(a):
Gops jestem ciekawa twojej kolekcji :P
Ja zastanawiam się co kupić dla megi pod choinkę żeby moje oko się ciszyło :p
Co dla megi było by fajne i nie drogie tak do 60 zł ?

ja tez jestem ciekawa :evil_lol:
pod choinke psu kup dobre smaczki ;)
a najwyzej sobie obroze :diabloti: moze jakies fajne szelki ? np z trixie tanie a ladne

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Dzwoniłam i to z 20 razy :) Moje były w dostępności do max. 7 dni. Nawet, jeśli by się okazało, że któregoś towaru nie ma, to czy tak ciężko odebrać telefon czy na meila odpisać? napisałam 2 meile, ze rezygnuje, a tu nagle mi kurier przyjezdza. a ze mialam zamowione juz w innym sklepie, to zrezygnowalam.

No nic, poczekamy, zobaczymy...
A jaki status zamówienia miałaś na stronie?

Posted

akira napisał(a):
http://www.zoo-sklep.pl//index.php?p22163,trixie-uprzaz-dla-psa-premium-45-70cm-25cm-czarna-tx-20391-oferta-specjalna

Na allegro mają takie ale większe i w sklepach kakadu bo zastanawiam się czy nie kupić mojej takich :) Poza tym wytrzymałe są, bo siostra kupiła swojemu huskiemu takie z 3 miechy temu i dalej ma :)

mój pies miałam tylko jedne szelki, na początku nie lubił ich więc służyły później w schronisku ale to był inny typ, jak myślicie te będą dobre na psa 40cm w szyjce? nie wiem jak takie sie mierzy...

Posted

snuszkak napisał(a):
mój pies miałam tylko jedne szelki, na początku nie lubił ich więc służyły później w schronisku ale to był inny typ, jak myślicie te będą dobre na psa 40cm w szyjce? nie wiem jak takie sie mierzy...

biorac pod uwage zakres regulacji klaty to dla psa 40cm w szyi bd dobre :)

Posted

Diora napisał(a):
Macie może fiolet z miękkich i lekkich Rogza? Ciekawa jestem jaki jest ten kolor w rzeczywistości...

Kolor ma taki ciemny dośc bardziej purpura niż fiolet. ;) Ciemniejszy od reddingo.

Amber napisał(a):
@Onomato-Peja

Mam do ciebie pytanie dotyczącej ten brązowo-błękitnej obroży z Red Dingo. Masz może fotkę swojego psa w niej? Zastanawiam się nad kupnem tej obroży dla swojego dobka, ale chciałabym zobaczyć jak ona jest na szerokość, bo wiem, że Red Dingo są dość wąskie raczej. Jak w ogóle ją oceniasz?
Sznurowadło 2,5cm. Szybko się mechaci i brudzi ale mocna, regulacja się nie przesuwa, nie rdzewieje, zapięcie trzyma.http://i751.photobucket.com/albums/xx152/Bananera/Rastafara/DSCF1410.jpg?t=1290099063
Natula napisał(a):
takie same były w tesco za 5 zł

O, też ładnie. :D
BBeta napisał(a):
Łańcuszek (drugi od prawej) jest złoty? Zdradzisz mi gdzie go kupiłaś? ;)

Tak złoty, jednak kolor schodzi pomału ale aż tak tego nie widac. Schodzi głównie z kółek na ogniwach się dzielnie trzyma. Kupiłam w Sopocie na wystawie za 18zł. ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

Tak złoty, jednak kolor schodzi pomału ale aż tak tego nie widac. Schodzi głównie z kółek na ogniwach się dzielnie trzyma. Kupiłam w Sopocie na wystawie za 18zł. ;)

zdzierstwo!!
ode mnie wzial 20 zl pff pewnie ten sam