gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Diora napisał(a):gops, wstaw zdjęcia! :) <my też mamy dingo strong, ale czarne - SUPER!!!!> oczywiscie jak zrobie jakies foto to pokaze, sa naprawde super, najlepsze nasze szelki jakie dotychczas mialam, w necie wydawaly sie sztywne i nie wygodne a naparwde sa miekkie i bardzo wygodne Quote
NightQueen Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Marchewkowy napisał(a):Nie mam pojęcia, kupiłam ją na wystawie w Głogowie po tym jak szyta na okrągło kupiona w karusku się zerwała. szkoda że nie wiesz bo fajna :cool3: Quote
Diora Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 akira napisał(a): Na allegro mają takie ale większe i w sklepach kakadu bo zastanawiam się czy nie kupić mojej takich :) Poza tym wytrzymałe są, bo siostra kupiła swojemu huskiemu takie z 3 miechy temu i dalej ma :) Wiem, ale są dużo droższe... Tam były w promocji. Niestety, moja ma w klacie około 75 cm. więc nie kupię. Baaardzo mi się podobają Quote
gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ciekawe do kiedy bd ta promocja w zoo sklepie fajne te szelki trixie :) Quote
Diora Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 gops napisał(a):ciekawe do kiedy bd ta promocja w zoo sklepie fajne te szelki trixie :) To są pojedyncze egzemplarze. Kupiłam tam parę rzeczy to od razu zostały wycofane ze sprzedaży (koniec promocji). Kup Miśce te szele! super są - no i bardzo tanie. Gdyby były o te parę cm większe, to byłyby już moje :) Quote
MakeBelieve Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Tsaa, ja ten sklep omijam z daleka, czekałam 3 tygodnie na paczkę za pobraniem (całe szczęście), złożyłam rezygnację z niego, a po jakimś czasie przychodzi do mnie kurier, że paczka jest na 300 zł. A kontakt z nimi ŻADEN. Quote
akira Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Na allegro jak na Twojego są po 59zł http://allegro.pl/trixie-szelki-podszywane-xl-tx-2042-5-kolorow-i1313014658.html Quote
gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Diora napisał(a):To są pojedyncze egzemplarze. Kupiłam tam parę rzeczy to od razu zostały wycofane ze sprzedaży (koniec promocji). Kup Miśce te szele! super są - no i bardzo tanie. Gdyby były o te parę cm większe, to byłyby już moje :) gorzej ze kase wydalam na te dingo:evil_lol: jak bd za 2 tyg to kupie sobie pod choinke :lol: Quote
Lucky. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Gops jestem ciekawa twojej kolekcji :P Ja zastanawiam się co kupić dla megi pod choinkę żeby moje oko się ciszyło :p Co dla megi było by fajne i nie drogie tak do 60 zł ? Quote
Ewa&Duffel Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Agnes napisał(a):Ewa skad te suply na skorzanej Dingo? Porobione żeby wygodniej się trzymało ;) Quote
Diora Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 MakeBelieve napisał(a):Tsaa, ja ten sklep omijam z daleka, czekałam 3 tygodnie na paczkę za pobraniem (całe szczęście), złożyłam rezygnację z niego, a po jakimś czasie przychodzi do mnie kurier, że paczka jest na 300 zł. A kontakt z nimi ŻADEN. Przy każdym produkcie jest podana dostępność towaru. Na niektóre rzeczy trzeba czekać nawet 14-21 dni. Wszystkie produkty, które kupiłam były oznaczone jako *w magazynie*. Mam nadzieję, że szybko przyślą. Próbowałaś do nich dzwonić? Czy tylko maile pisałaś? Quote
MakeBelieve Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Dzwoniłam i to z 20 razy :) Moje były w dostępności do max. 7 dni. Nawet, jeśli by się okazało, że któregoś towaru nie ma, to czy tak ciężko odebrać telefon czy na meila odpisać? napisałam 2 meile, ze rezygnuje, a tu nagle mi kurier przyjezdza. a ze mialam zamowione juz w innym sklepie, to zrezygnowalam. Quote
gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Lucky. napisał(a):Gops jestem ciekawa twojej kolekcji :P Ja zastanawiam się co kupić dla megi pod choinkę żeby moje oko się ciszyło :p Co dla megi było by fajne i nie drogie tak do 60 zł ? ja tez jestem ciekawa :evil_lol: pod choinke psu kup dobre smaczki ;) a najwyzej sobie obroze :diabloti: moze jakies fajne szelki ? np z trixie tanie a ladne Quote
Diora Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 MakeBelieve napisał(a):Dzwoniłam i to z 20 razy :) Moje były w dostępności do max. 7 dni. Nawet, jeśli by się okazało, że któregoś towaru nie ma, to czy tak ciężko odebrać telefon czy na meila odpisać? napisałam 2 meile, ze rezygnuje, a tu nagle mi kurier przyjezdza. a ze mialam zamowione juz w innym sklepie, to zrezygnowalam. No nic, poczekamy, zobaczymy... A jaki status zamówienia miałaś na stronie? Quote
snuszak Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 akira napisał(a):http://www.zoo-sklep.pl//index.php?p22163,trixie-uprzaz-dla-psa-premium-45-70cm-25cm-czarna-tx-20391-oferta-specjalna Na allegro mają takie ale większe i w sklepach kakadu bo zastanawiam się czy nie kupić mojej takich :) Poza tym wytrzymałe są, bo siostra kupiła swojemu huskiemu takie z 3 miechy temu i dalej ma :) mój pies miałam tylko jedne szelki, na początku nie lubił ich więc służyły później w schronisku ale to był inny typ, jak myślicie te będą dobre na psa 40cm w szyjce? nie wiem jak takie sie mierzy... Quote
gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 snuszkak napisał(a):mój pies miałam tylko jedne szelki, na początku nie lubił ich więc służyły później w schronisku ale to był inny typ, jak myślicie te będą dobre na psa 40cm w szyjce? nie wiem jak takie sie mierzy... biorac pod uwage zakres regulacji klaty to dla psa 40cm w szyi bd dobre :) Quote
MakeBelieve Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 łojeju, statusu już nie pamietam, bo to przed wakacjami było. Kurcze, mają dużo okazji, ale nie chce kolejny raz ryzykować :( Quote
Onomato-Peja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Diora napisał(a):Macie może fiolet z miękkich i lekkich Rogza? Ciekawa jestem jaki jest ten kolor w rzeczywistości... Kolor ma taki ciemny dośc bardziej purpura niż fiolet. ;) Ciemniejszy od reddingo. Amber napisał(a):@Onomato-Peja Mam do ciebie pytanie dotyczącej ten brązowo-błękitnej obroży z Red Dingo. Masz może fotkę swojego psa w niej? Zastanawiam się nad kupnem tej obroży dla swojego dobka, ale chciałabym zobaczyć jak ona jest na szerokość, bo wiem, że Red Dingo są dość wąskie raczej. Jak w ogóle ją oceniasz?Sznurowadło 2,5cm. Szybko się mechaci i brudzi ale mocna, regulacja się nie przesuwa, nie rdzewieje, zapięcie trzyma.http://i751.photobucket.com/albums/xx152/Bananera/Rastafara/DSCF1410.jpg?t=1290099063 Natula napisał(a):takie same były w tesco za 5 zł O, też ładnie. :D BBeta napisał(a):Łańcuszek (drugi od prawej) jest złoty? Zdradzisz mi gdzie go kupiłaś? ;) Tak złoty, jednak kolor schodzi pomału ale aż tak tego nie widac. Schodzi głównie z kółek na ogniwach się dzielnie trzyma. Kupiłam w Sopocie na wystawie za 18zł. ;) Quote
gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Onomato-Peja napisał(a): Tak złoty, jednak kolor schodzi pomału ale aż tak tego nie widac. Schodzi głównie z kółek na ogniwach się dzielnie trzyma. Kupiłam w Sopocie na wystawie za 18zł. ;) zdzierstwo!! ode mnie wzial 20 zl pff pewnie ten sam Quote
snuszak Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 gops napisał(a):biorac pod uwage zakres regulacji klaty to dla psa 40cm w szyi bd dobre :) dzięki to chyba zamówimy ;) Quote
Diora Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Mówisz o tych szelkach Trixie z podszyciem? Quote
Lucky. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 jaki kolor flexi : ? http://allegro.pl/h2-flexi-classic-2-color-linka-5-m-20-kg-i1307727788.html może być jeszcze pomarańcz, którego nie ma na tej aukcji . Quote
NightQueen Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Lucky. napisał(a):jaki kolor flexi : ? http://allegro.pl/h2-flexi-classic-2-color-linka-5-m-20-kg-i1307727788.html może być jeszcze pomarańcz, którego nie ma na tej aukcji . ale fajna kolekcja :p mi się podoba fiolet i żółty Quote
Onomato-Peja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 gops napisał(a):zdzierstwo!! ode mnie wzial 20 zl pff pewnie ten sam Były różne grubości i kolory ;) wzięłam najtańszy. Quote
gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 snuszkak napisał(a):dzięki to chyba zamówimy ;) napewno bd dobre :) jak ma 40 w szyi to minimum 60 w klacie Quote
Recommended Posts