Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
no nieźle, niedawno kosztowały chyba najdroższe ponad 30 zł :shake:

Rozmiar półzacisków na moje kundle kosztował 34 zł, teraz 42 a nawet 52 zł :crazyeye::crazyeye:. A to moje ulubione obroże...

Posted

Ewa, kapitalna kolekcja!!! jakbyś kiedyś żółwiki chciała sprzedać to proszę o cynk:D

te lupiny to juz w tamtym tygodniu miały takie ceny, a jeszcze nie dawno czytałam na jakimś forum, że nie będą ceny wyższe od rogzów....

nam sie udało taniej jaszczury kupić :)

Posted

Kateczka napisał(a):
dlaczego nieużywane ?? ;P?

Nie spełniają moich wymagań. :P
Agnes napisał(a):

Onomatopeja wydawalo mi sie, ze masz mniejsza kolekcje:evil_lol:

Mi też...

barberry napisał(a):
Onomato-Peja co to ta druga smycz od lewej (czerwona)? :cool3:

Nie wiem, dostałam z karmą, ale nie używam bo lipne zapięcie.

Posted

@Onomato-Peja

Mam do ciebie pytanie dotyczącej ten brązowo-błękitnej obroży z Red Dingo. Masz może fotkę swojego psa w niej? Zastanawiam się nad kupnem tej obroży dla swojego dobka, ale chciałabym zobaczyć jak ona jest na szerokość, bo wiem, że Red Dingo są dość wąskie raczej. Jak w ogóle ją oceniasz?

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Nie mam pojęcia, kupiłam ją na wystawie w Głogowie po tym jak szyta na okrągło kupiona w karusku się zerwała.

ok to bede polowac na wystawie w Sopocie za rok :evil_lol:

do nas doszly szelki dingo strong moro , jesli ktos sie wacha POLECAM! sa naprawde swietne! super wykonane mocne i prezentuja sie swietnie :lol:

edit:
BBeta ja rowniez mam zloty lancuszek kupilam w Sopocie na wystawie za 20zl rozmiar 40cm , dosc drogo jak na dlawik

Posted

gops, wstaw zdjęcia! :) <my też mamy dingo strong, ale czarne - SUPER!!!!>

Właśnie zamówiłam parę rzeczy dla mojej suni. W tym sklepie są jeszcze fajne i tanie szelki Trixie. Na moją niestety za małe, a szkoda, bo z pewnością bym kupiła. Zerknijcie, może ktoś z mniejszym kudłaczem się skusi ;)
http://www.zoo-sklep.pl//index.php?p22163,trixie-uprzaz-dla-psa-premium-45-70cm-25cm-czarna-tx-20391-oferta-specjalna