DomixX Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kateczka napisał(a):szukam fioletowego Rogza na łańcuszku XL i smyczy do kompletu (XL) :D Ja też szukam tylko że samej obroży..;p Jak gdzieś znajdziesz to poinformuj, ja zrobie to samo:) Quote
gops Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Monia niedawno pytalas o Miske w 3cm szelkach , teraz znalazlm zdjecie :) prosze http://img685.imageshack.us/img685/83/dsc00367hm.jpg Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 nowe szeleczki :loveu: w rzeczywistości mają piękny fioletowy kolor, ale przy obecnej pogodzie cięzko go uzyskac :( i obroża:loveu: :loveu: Quote
BullWest Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Marta - bardzo fajne te szele i ten boski kolor!!!! Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 BullWest napisał(a):Marta - bardzo fajne te szele i ten boski kolor!!!! dziękujemy :) kolor w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy ;d, zrobię zdjęcie przy lepszym świetle:) Quote
Onomato-Peja Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC01860.jpg Uśmiechnę się do Ciebie o takie. :D Szelki i obroża Aresa mniodzio :loveu: Kolorki boskie! Quote
MakeBelieve Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Boziu, ukłon dla tego, kto zamówił szeleczki reggae'owe! Świetne są! Szkoda, że nie macie takich taśm 15 mm ;P A szeleczki i obróżka Aresowe super! Obroża dla Lary w rzeczywistości bardzo ładnie wygląda ;d Quote
toyota Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Te szelki rasta są super. Niby prosta rzecz , ale trzeba na to wpaść. Quote
gops Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 a dla mnie te szelki sa za "mocne " tzn fajne ale na niewielu psach bd fajnie wygladac moim zdaniem , ja bym mojej takich nie kupila Marta mozesz poporsic tego kto je kupil o zdjecie na psie :) Quote
toyota Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Dzięki Toyota ;) to już Nasze czwarte Ferrosy ;) szczególnie podoba mi się w obroży "kameleon" Też tak pomyślałam , że na zdjęciu szczególnie fajnie wyszła w "kameleonach". Quote
toyota Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Marta_Ares napisał(a):dziękujemy :) kolor w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy ;d, zrobię zdjęcie przy lepszym świetle:) Super ! To ma się rozumieć produkcja własna ? Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Onomato-Peja napisał(a):http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC01860.jpg Uśmiechnę się do Ciebie o takie. :D Szelki i obroża Aresa mniodzio :loveu: Kolorki boskie! hehe nie ma sprawy, te mają akurat 30mm miło, że sie podoba:loveu: Marchewkowy napisał(a):Marta- szele boskie! dziękuje:loveu: MakeBelieve napisał(a):Boziu, ukłon dla tego, kto zamówił szeleczki reggae'owe! Świetne są! Szkoda, że nie macie takich taśm 15 mm ;P A szeleczki i obróżka Aresowe super! Obroża dla Lary w rzeczywistości bardzo ładnie wygląda ;d niestety węższych nie mamy, może czas kupić większego psa:diabloti: miło, że sie podoba, czekamy na zdjęcie kompleciku Lary na modelce:evil_lol: toyota napisał(a):Te szelki rasta są super. Niby prosta rzecz , ale trzeba na to wpaść. to prawda, Pani napisała z prośbą/ zapytaniem i podała konkretne kolory, które na jaką obręcz i łączenia:evil_lol: gops napisał(a):a dla mnie te szelki sa za "mocne " tzn fajne ale na niewielu psach bd fajnie wygladac moim zdaniem , ja bym mojej takich nie kupila Marta mozesz poporsic tego kto je kupil o zdjecie na psie :smile: szele dla beagla, więc myślę, że kolorki bardzo fajnie będą pasować, jak dostane zdjęcia to oczywiścię wstawię ;) toyota napisał(a):Super ! To ma się rozumieć produkcja własna ? hehe, tak dokładniej Tzta:loveu: :diabloti: bez modela:evil_lol: kolejne nowości :) Quote
Tepes Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Marta szelki fioletowe świetne!!:loveu::loveu: pw jak coś;) Quote
Ewa&Duffel Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Genialne są te szelki ! http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/GALERIA%20Allegro/DSC05793.jpg?t=1290001949 A do nas dziś doszedł komplet Rogza fioletowy z nitką odblaskową ;) Ale z powodu pogody zdjęć brak... Za to zaraz wstawię zdjęcia naszej kolekcji :) Quote
barberry Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kashdog napisał(a):Dzięki :) Też mi sie podoba :diabloti: To jest 15mm iii min długość to nie wiem za bardzo, ale to jest chyba ta obroża http://sklep.canifel.pl/hamilton-299-fae-7-12-1cm-x-17-5-30cm-obroza-regulowana-dla-psa-lime.html Raczej nie ta, bo ta ma 1cm szerokości a mówisz, że to 15mm... A mogłabyś zmierzyć ten minimalny obwód? Byłabym wdzięczna :) Quote
Ewa&Duffel Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Obroże Szelki Smycze Czas zacząć się leczyć...:shake::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ewa&Duffel napisał(a): Czas zacząć się leczyć...:shake::evil_lol: eee jeszcze nie ma tak źle :diabloti: Quote
sator_k_ Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ewa&Duffel Ta regulacja w smyczy RD jest wytrzymała, tz chodzi mi o to, że jak się dlugość wyreguluje, to klamra się nie przesówa np.? Bo ja się kiedyś zastanawiałam nad taka smyczą, ale jakoś nie mogłam zaufać tej klamerce. Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ewa, wow :crazyeye: Moja "kolekcja" składa się głównie z lupinków :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Oj Marta, łatwo powiedzieć, trudniej zrobić :) Hehe, to Wy załatwcie węższe taśmy, to więcej klientów będzie :P Quote
Ewa&Duffel Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 sator_k_ napisał(a):Ewa&Duffel Ta regulacja w smyczy RD jest wytrzymała, tz chodzi mi o to, że jak się dlugość wyreguluje, to klamra się nie przesówa np.? Bo ja się kiedyś zastanawiałam nad taka smyczą, ale jakoś nie mogłam zaufać tej klamerce. Tzn, ja głównie korzystam z tej smyczy przy zachowaniu jej nawiększej możliwej długości, ale klamerka jest bardzo solidna i się nie przesuwa ;) Zuzia&Snoopy napisał(a):Ewa, wow :crazyeye: Moja "kolekcja" składa się głównie z lupinków :evil_lol: Lupiny są fajne, ale dla dużych psów jest mało wzorów, które mi się podobają... Quote
weszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ja mam od lat wiele smyczy RD z regulacją i nigdy mnie jeszcze nie zawiodła. Trzyma się mocno, a prowadzę na niej 30-40 kg psiątka więc jak szarpną czasem to czuć ;) Quote
Migori Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 weszka napisał(a):Ja mam od lat wiele smyczy RD z regulacją i nigdy mnie jeszcze nie zawiodła. Trzyma się mocno, a prowadzę na niej 30-40 kg psiątka więc jak szarpną czasem to czuć ;) Mogę to samo powiedzieć. Miałam czarną, czerwoną - obie sprawowały się świetnie. Quote
*Monia* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Widzieliście ceny Lupinów :crazyeye: http://www.lupine.pl/index.php/cPath/1_183 Chyba zamiast szelek kupię suczydłom Lupiny zanim wszędzie podrożeją :roll: Quote
Recommended Posts