Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kateczka napisał(a):
szukam fioletowego Rogza na łańcuszku XL i smyczy do kompletu (XL) :D

Ja też szukam tylko że samej obroży..;p
Jak gdzieś znajdziesz to poinformuj, ja zrobie to samo:)

Posted

Boziu, ukłon dla tego, kto zamówił szeleczki reggae'owe! Świetne są! Szkoda, że nie macie takich taśm 15 mm ;P A szeleczki i obróżka Aresowe super! Obroża dla Lary w rzeczywistości bardzo ładnie wygląda ;d

Posted

a dla mnie te szelki sa za "mocne "
tzn fajne ale na niewielu psach bd fajnie wygladac moim zdaniem , ja bym mojej takich nie kupila
Marta mozesz poporsic tego kto je kupil o zdjecie na psie :)

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Dzięki Toyota ;) to już Nasze czwarte Ferrosy ;) szczególnie podoba mi się w obroży "kameleon"

Też tak pomyślałam , że na zdjęciu szczególnie fajnie wyszła w "kameleonach".

Posted

Marta_Ares napisał(a):
dziękujemy :)

kolor w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy ;d, zrobię zdjęcie przy lepszym świetle:)

Super ! To ma się rozumieć produkcja własna ?

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC01860.jpg Uśmiechnę się do Ciebie o takie. :D
Szelki i obroża Aresa mniodzio :loveu: Kolorki boskie!

hehe nie ma sprawy, te mają akurat 30mm
miło, że sie podoba:loveu:

Marchewkowy napisał(a):
Marta- szele boskie!

dziękuje:loveu:

MakeBelieve napisał(a):
Boziu, ukłon dla tego, kto zamówił szeleczki reggae'owe! Świetne są! Szkoda, że nie macie takich taśm 15 mm ;P A szeleczki i obróżka Aresowe super! Obroża dla Lary w rzeczywistości bardzo ładnie wygląda ;d

niestety węższych nie mamy, może czas kupić większego psa:diabloti:
miło, że sie podoba, czekamy na zdjęcie kompleciku Lary na modelce:evil_lol:

toyota napisał(a):
Te szelki rasta są super. Niby prosta rzecz , ale trzeba na to wpaść.

to prawda, Pani napisała z prośbą/ zapytaniem i podała konkretne kolory, które na jaką obręcz i łączenia:evil_lol:

gops napisał(a):
a dla mnie te szelki sa za "mocne "
tzn fajne ale na niewielu psach bd fajnie wygladac moim zdaniem , ja bym mojej takich nie kupila
Marta mozesz poporsic tego kto je kupil o zdjecie na psie :smile:

szele dla beagla, więc myślę, że kolorki bardzo fajnie będą pasować, jak dostane zdjęcia to oczywiścię wstawię ;)

toyota napisał(a):
Super ! To ma się rozumieć produkcja własna ?

hehe, tak dokładniej Tzta:loveu: :diabloti:

bez modela:evil_lol:

kolejne nowości :)

Posted

Ewa&Duffel

Ta regulacja w smyczy RD jest wytrzymała, tz chodzi mi o to, że jak się dlugość wyreguluje, to klamra się nie przesówa np.?
Bo ja się kiedyś zastanawiałam nad taka smyczą, ale jakoś nie mogłam zaufać tej klamerce.

Posted

sator_k_ napisał(a):
Ewa&Duffel

Ta regulacja w smyczy RD jest wytrzymała, tz chodzi mi o to, że jak się dlugość wyreguluje, to klamra się nie przesówa np.?
Bo ja się kiedyś zastanawiałam nad taka smyczą, ale jakoś nie mogłam zaufać tej klamerce.

Tzn, ja głównie korzystam z tej smyczy przy zachowaniu jej nawiększej możliwej długości, ale klamerka jest bardzo solidna i się nie przesuwa ;)

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Ewa, wow :crazyeye:
Moja "kolekcja" składa się głównie z lupinków :evil_lol:

Lupiny są fajne, ale dla dużych psów jest mało wzorów, które mi się podobają...

Posted

Ja mam od lat wiele smyczy RD z regulacją i nigdy mnie jeszcze nie zawiodła. Trzyma się mocno, a prowadzę na niej 30-40 kg psiątka więc jak szarpną czasem to czuć ;)

Posted

weszka napisał(a):
Ja mam od lat wiele smyczy RD z regulacją i nigdy mnie jeszcze nie zawiodła. Trzyma się mocno, a prowadzę na niej 30-40 kg psiątka więc jak szarpną czasem to czuć ;)

Mogę to samo powiedzieć. Miałam czarną, czerwoną - obie sprawowały się świetnie.