Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda, cicho! Ja jestem chora i kupuje :D O szerokość sie nie boje, boje sie, ze klips moze byc troche za duzy, ale huk. Obroze sucz ma 15 mm i jest ok.
Narazie zapraszam do podpisu, bo musze sie tego pozbyc :D

Posted

Vini. napisał(a):
Magda, cicho! Ja jestem chora i kupuje :D O szerokość sie nie boje, boje sie, ze klips moze byc troche za duzy, ale huk. Obroze sucz ma 15 mm i jest ok.
Narazie zapraszam do podpisu, bo musze sie tego pozbyc :D

haha przynajmniej przyznajesz się do swojego uzależnienia. :D
ale ogólnie, nawet nie o szerokość chodzi tylko o długość ;p toż ona taka malutka jest ;o

Posted

[quote name='Talia']Marto, ta pomarańczowa to 3cm, tak?
Czyli moja sunia nie powinna dziwacznie wyglądac w 3cm z pitmana :D
tak ten pomarancz to 3cm

[quote name='RCookie']http://images50.fotosik.pl/229/1952174b4f32725d.jpg

Ładnie mu w zielonym :loveu:.
dziekuje, ten kolorek na zywo starsznie mi sie podoba:loveu:

[quote name='agaciaaa']Oooo, collar wrócił :cool3:

http://images41.fotosik.pl/225/273d94f51daf0661.jpg mi sie Ares bardziej podoba w cieńszych obrożach ;) w muscacie mu bardzo ładnie, choć jest cieniutki, delikatnie i elegancko wygląda.

http://img214.imageshack.us/img214/2922/1004376.jpg a mi się nie podoba, góra 4cm bym takiemu psu założyła.
collar mial fajne rzeczy z tego co pamietam, szkoda ze takie cyrki robili po zlozeniu zamowienia.

dziekuje:loveu: mi ten muscat tez sie strasznie podoba i juz przymierzam sie do miodowego:evil_lol:

ja tez Raste bardziej widzialabym w 4:loveu:

[quote name='Talia']Moja żadnej obroży nie zerwała, ale chciałabym jedną taką, za która łatwo złapać, przytrzymać i taką, która nie ginie w sierści :)
hehe o tej moge powiedziec ze w koncu ja widac na tym moim klaczolu:evil_lol:
wogole fajnie sie prowadzi psa na smyczy na takiej szerokiej obrozy, tak jakos inaczej:razz:

Posted

iwcza napisał(a):
Hej, moglibyście mi powiedzieć, której firmy obroże są bardziej wytrzymałe? Zastanawiam się nad Lupine, Red Dingo i Ami Play. Jak na razie jedyną obrożą, której mały nie zerwał był półzacisk z ferplasta. Tofik ogólnie nie ciągnie, gorzej jak złapie trop :cool1:
Jaki wzorek pasowałby na tego potworka?

ja bym wziela dla niego cos z pomaranczem :)

Posted

acroba napisał(a):
Marta_Ares chyba Ci się skrzynka z privami zatkała :razz:

juz usunieta, cala musialam skasowac, bo nie moglam znalezc jak pojedyncze sie kasuje:angryy:
wczesniej bylo przynajmniej wyrazniej widac jak mialam poczte zapchana:roll:

Vini. napisał(a):
A ja mam takie pytanie. Czy zmniejszał ktoś szelki Rogzowe? Trudne to?

ja powiekszalam szelki rogza:evil_lol:

a co do zmniejszania to wydaje mi sie ze zadnego problemu nie bedzie, pare szyc na maszynie

Posted

[quote name='Onomato-Peja']No fakt, TTB to to nie jest, ale co to ma do rzeczy :lol:

To, że dla TTB (i nie tylko) taka obroża pasuje, dla ONka już niekoniecznie.

http://img213.imageshack.us/img213/7094/kilus.jpg ooo taki CC na przykład wygląda w 5cm bardzo fajnie :)

[quote name='Marta_Ares']collar mial fajne rzeczy z tego co pamietam, szkoda ze takie cyrki robili po zlozeniu zamowienia.

dziekuje:loveu: mi ten muscat tez sie strasznie podoba i juz przymierzam sie do miodowego:evil_lol:

Ja byłam z ich rzeczy bardzo zadowolona, obroża ciągle ma się dobrze. I zdążyłam zamówić jak jeszcze było wszystko ok, ale fakt że nieładnie potem zrobili :cool3:

W miodowym myślę, że też będzie mu super :p

Posted

Vini. napisał(a):
A bez maszyny da sie ?:D

Watpie, że uda Ci się zszyć dokładnie i mocno recznie. Chyba, że zrobi to ktos kto ma fach w łapie, ale to nie będzie łatwe, bo taśma jest dość gruba.

Posted

[quote name='agaciaaa']To, że dla TTB (i nie tylko) taka obroża pasuje, dla ONka już niekoniecznie.

http://img213.imageshack.us/img213/7094/kilus.jpg ooo taki CC na przykład wygląda w 5cm bardzo fajnie :)

To jest już rzecz gustu. Mi się bardzo podoba i nie zamierzam schodzić niżej (jednak już nie ma niebieskiego JUNIORA pitmana) niż 5 cm :cool3: Ale jak obecne obroże padną to i tak będę musiała coś fundnąć 2-3cm, bo mama się upiera, że nasz pies nie potrzebuje kołnierza ortopedycznego więc nie będzie z nią na takiej obroży chodzić :diabloti: Szczęście, ze mama wychodzi z psem raz na ruski rok :D

Na święta marzy mi się obroża z serii FUN czarno niebieska :lol: i niebieskie lub zielone szelki z pitmana :loveu: No jak zwykle tak gadam, a życie pokaże ile z tego gadania zrealizuję :eviltong: Obroża kennel się przyda a szelki i tak będę musiała do ipo mieć, więc może się mamuśkę namówi :diabloti:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
To jest już rzecz gustu. Mi się bardzo podoba i nie zamierzam schodzić niżej (jednak już nie ma niebieskiego JUNIORA pitmana) niż 5 cm :cool3: Ale jak obecne obroże padną to i tak będę musiała coś fundnąć 2-3cm, bo mama się upiera, że nasz pies nie potrzebuje kołnierza ortopedycznego więc nie będzie z nią na takiej obroży chodzić :diabloti: Szczęście, ze mama wychodzi z psem raz na ruski rok :D

No oczywiście, że to kwestia gustu- Tobie się podoba, mi nie. Pies jest Twój więc Ty decydujesz w czym chodzi, i oby mu i Tobie na dobre to wyszło ;) ja bym ją widziała w 3 albo 3,5 cm- byłoby idealnie :p