MakeBelieve Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Magda, cicho! Ja jestem chora i kupuje :D O szerokość sie nie boje, boje sie, ze klips moze byc troche za duzy, ale huk. Obroze sucz ma 15 mm i jest ok. Narazie zapraszam do podpisu, bo musze sie tego pozbyc :D Quote
Feigned Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Vini. napisał(a):Magda, cicho! Ja jestem chora i kupuje :D O szerokość sie nie boje, boje sie, ze klips moze byc troche za duzy, ale huk. Obroze sucz ma 15 mm i jest ok. Narazie zapraszam do podpisu, bo musze sie tego pozbyc :D haha przynajmniej przyznajesz się do swojego uzależnienia. :D ale ogólnie, nawet nie o szerokość chodzi tylko o długość ;p toż ona taka malutka jest ;o Quote
MakeBelieve Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A Tośka RCookie niby wiele większa? ;ppp Quote
Szerkanka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wy to macie takie malenstwa to mozecie je fajnie stroic :) A ja tu z takim cielaczkiem wyskakuje, ale co myslicie o tej: http://www.pitman.pl/obroze/black_white tylko nie wiem czy biało czarna, czy czarno czerwony. Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Talia']Marto, ta pomarańczowa to 3cm, tak? Czyli moja sunia nie powinna dziwacznie wyglądac w 3cm z pitmana :D tak ten pomarancz to 3cm [quote name='RCookie']http://images50.fotosik.pl/229/1952174b4f32725d.jpg Ładnie mu w zielonym :loveu:. dziekuje, ten kolorek na zywo starsznie mi sie podoba:loveu: [quote name='agaciaaa']Oooo, collar wrócił :cool3: http://images41.fotosik.pl/225/273d94f51daf0661.jpg mi sie Ares bardziej podoba w cieńszych obrożach ;) w muscacie mu bardzo ładnie, choć jest cieniutki, delikatnie i elegancko wygląda. http://img214.imageshack.us/img214/2922/1004376.jpg a mi się nie podoba, góra 4cm bym takiemu psu założyła. collar mial fajne rzeczy z tego co pamietam, szkoda ze takie cyrki robili po zlozeniu zamowienia. dziekuje:loveu: mi ten muscat tez sie strasznie podoba i juz przymierzam sie do miodowego:evil_lol: ja tez Raste bardziej widzialabym w 4:loveu: [quote name='Talia']Moja żadnej obroży nie zerwała, ale chciałabym jedną taką, za która łatwo złapać, przytrzymać i taką, która nie ginie w sierści :) hehe o tej moge powiedziec ze w koncu ja widac na tym moim klaczolu:evil_lol: wogole fajnie sie prowadzi psa na smyczy na takiej szerokiej obrozy, tak jakos inaczej:razz: Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 iwcza napisał(a):Hej, moglibyście mi powiedzieć, której firmy obroże są bardziej wytrzymałe? Zastanawiam się nad Lupine, Red Dingo i Ami Play. Jak na razie jedyną obrożą, której mały nie zerwał był półzacisk z ferplasta. Tofik ogólnie nie ciągnie, gorzej jak złapie trop :cool1: Jaki wzorek pasowałby na tego potworka? ja bym wziela dla niego cos z pomaranczem :) Quote
acroba Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Marta_Ares chyba Ci się skrzynka z privami zatkała :razz: Quote
MakeBelieve Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A ja mam takie pytanie. Czy zmniejszał ktoś szelki Rogzowe? Trudne to? Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 acroba napisał(a):Marta_Ares chyba Ci się skrzynka z privami zatkała :razz: juz usunieta, cala musialam skasowac, bo nie moglam znalezc jak pojedyncze sie kasuje:angryy: wczesniej bylo przynajmniej wyrazniej widac jak mialam poczte zapchana:roll: Vini. napisał(a):A ja mam takie pytanie. Czy zmniejszał ktoś szelki Rogzowe? Trudne to? ja powiekszalam szelki rogza:evil_lol: a co do zmniejszania to wydaje mi sie ze zadnego problemu nie bedzie, pare szyc na maszynie Quote
agaciaaa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Onomato-Peja']No fakt, TTB to to nie jest, ale co to ma do rzeczy :lol: To, że dla TTB (i nie tylko) taka obroża pasuje, dla ONka już niekoniecznie. http://img213.imageshack.us/img213/7094/kilus.jpg ooo taki CC na przykład wygląda w 5cm bardzo fajnie :) [quote name='Marta_Ares']collar mial fajne rzeczy z tego co pamietam, szkoda ze takie cyrki robili po zlozeniu zamowienia. dziekuje:loveu: mi ten muscat tez sie strasznie podoba i juz przymierzam sie do miodowego:evil_lol: Ja byłam z ich rzeczy bardzo zadowolona, obroża ciągle ma się dobrze. I zdążyłam zamówić jak jeszcze było wszystko ok, ale fakt że nieładnie potem zrobili :cool3: W miodowym myślę, że też będzie mu super :p Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Vini. napisał(a):A bez maszyny da sie ?:D Watpie, że uda Ci się zszyć dokładnie i mocno recznie. Chyba, że zrobi to ktos kto ma fach w łapie, ale to nie będzie łatwe, bo taśma jest dość gruba. Quote
Coffee&Nera Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Takie coś robi szewc - sama musialam dosc grubą taśmę zszyć na starych szelkach. Zrobił to za 5zł i bardzo solidnie ;) Wiec ze zmniejszeniem niebyloby problemu Quote
Katie Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Vini, pokaż jak na Daisy wygląda 1,5 cm Świąteczna obroża super, bardzo mi sie podoba ; )) Quote
Onomato-Peja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='agaciaaa']To, że dla TTB (i nie tylko) taka obroża pasuje, dla ONka już niekoniecznie. http://img213.imageshack.us/img213/7094/kilus.jpg ooo taki CC na przykład wygląda w 5cm bardzo fajnie :) To jest już rzecz gustu. Mi się bardzo podoba i nie zamierzam schodzić niżej (jednak już nie ma niebieskiego JUNIORA pitmana) niż 5 cm :cool3: Ale jak obecne obroże padną to i tak będę musiała coś fundnąć 2-3cm, bo mama się upiera, że nasz pies nie potrzebuje kołnierza ortopedycznego więc nie będzie z nią na takiej obroży chodzić :diabloti: Szczęście, ze mama wychodzi z psem raz na ruski rok :D Na święta marzy mi się obroża z serii FUN czarno niebieska :lol: i niebieskie lub zielone szelki z pitmana :loveu: No jak zwykle tak gadam, a życie pokaże ile z tego gadania zrealizuję :eviltong: Obroża kennel się przyda a szelki i tak będę musiała do ipo mieć, więc może się mamuśkę namówi :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Onomato-Peja napisał(a):To jest już rzecz gustu. Mi się bardzo podoba i nie zamierzam schodzić niżej (jednak już nie ma niebieskiego JUNIORA pitmana) niż 5 cm :cool3: Ale jak obecne obroże padną to i tak będę musiała coś fundnąć 2-3cm, bo mama się upiera, że nasz pies nie potrzebuje kołnierza ortopedycznego więc nie będzie z nią na takiej obroży chodzić :diabloti: Szczęście, ze mama wychodzi z psem raz na ruski rok :D No oczywiście, że to kwestia gustu- Tobie się podoba, mi nie. Pies jest Twój więc Ty decydujesz w czym chodzi, i oby mu i Tobie na dobre to wyszło ;) ja bym ją widziała w 3 albo 3,5 cm- byłoby idealnie :p Quote
MakeBelieve Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Czyli jak coś ze zmniejszeniem szelek do szewca? :) Dzieki wielkie ;* Katie- ok, zrobie później i pokaże :D Quote
B4ndit Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Marta, te 3 cm to taki golf dla aresa ;P ale ta zielona obroza i reszta OK diabelkowa ]:-> Quote
Pestka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jak byłby ktoś chętny na Rogz Rogzette, Pink Hearts M lub eSki z RD - szara, pomaranczowa i zolta tasma to zapraszam na PW. Quote
Marta_Ares Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 dzieki, Diabel a Ty czemu konto zmienilas :P w tej 3 dziwnie wyszedl bo zalozylam mu odrazu na siersc, a jak troche pobiegal to lepiej mu sie to ułożyło, pozniej dam inna fotke :P Quote
B4ndit Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 nie zmienilam po prostu w wawie siedze i nie chce mi sie wylogowac z konta kumpla i wlogowac na swoje ]:-> LEN Quote
Marta_Ares Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 wiem juz czytalam na Twoim watku :P Quote
papisia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Moja blondyna w ezy dogu i smyczy dingo (od cioci Magdy) Quote
Onomato-Peja Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bardzo fajnie wygląda :) Na biszkopcie najbardziej mi się podoba pomarańcz, niebieski i zieleń :) Quote
Recommended Posts