gops Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Agnes']Monia, a moze ten wzor tasmy zamiast tego drugiego co dalas? Mialam taka obroze (ta ze zdjecia) i bardzo lubilam ta tasme, nie brudzila sie jakos bardzo, nie bylo widac wbrew pozorom brudu i ladnie wygladala. Ona jest wg mnie podobna do pitmanowej tasmy, tylko weselsza :) I to chyba tez jest 3 cm Miska gops nosi szelki 3 cm, jutro pewnie wstawi jakies zdjecie :) moja nosiila te 3cm szelki pitmana i bylo okey z szerokoscia , keidys dawlam na watku zdjecie teraz juz je skasowalam i nie mam teraz w tych szelkach popyla Cleo pies kolezanki i tez jest okey [quote name='Feigned']Gops, obydwie wyglądają super! :) [quote name='psikut_zabrze']hydranty boskie!! ;d [quote name='Endher']Hydranty ciekawie się prezentują ;) : dzieki Quote
Agnes Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Monia uwierz mi, moja suka do czystych psow nie nalezy ;) Jak jest deszcz, bloto po pas to tez chodzimy na pole i jak wtedy mozemy wygladac? ;) Gops a te zielone od Tz Marty? One chyba byly 3 cm? Quote
gops Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Agnes']Monia uwierz mi, moja suka do czystych psow nie nalezy ;) Jak jest deszcz, bloto po pas to tez chodzimy na pole i jak wtedy mozemy wygladac? ;) Gops a te zielone od Tz Marty? One chyba byly 3 cm? tez nie mam juz :) robilam porzadki w zdjeciach i pokasowalam sporo , ale Monia moze nam zaufac , na Schinie 3cm nie bd masywnie wygladac napewno Quote
*Monia* Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Jak będzie wyglądało w miarę ok te 3 cm to kiedyś jej zamówię, na razie niech ma te 2,5 i niech się cieszy że w ogóle coś poza obrożą dostanie :lol:. Hexolina poszkodowana jest bo ma mniej Lupinów, więc niech ma szelki porządniejsze :p. Za miesiąc chyba wymienię Hexolinie fioletowego Lupina na jakiegoś innego ciemnego bo z brudu zmienił kolor na szary i mi się nie podoba... Nawet na deszczu ani podczas pływania się nie myje :evil_lol:. To najwygodniejsza obroża jaką dla niej mam i gdyby nie stopień jej zużycia to bym jej nie wymieniała, bo służy świetnie już ponad 2 lata i się nie postrzępiła nigdzie a te nowsze Lupiny które ma Shina się strzępią przy kółku do zapinania smyczy mimo że nie używane tak intensywnie i mam je niecały rok :roll:. Może się przekonam do tego nowego wzoru szaro-czarnego albo doggie dreams bo też ciemny ;). Lupiny są jednak moimi ulubionymi obrożami ;) Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Monia, to jest mój kurdupel w 3cm :) Milan w nowych szelach, 4cm Quote
sauatka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Marta_Ares, co to za fajna pleciona smycz na Milanie? ;> Quote
vege* Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 bez zdjęcia na modelce się nie liczy :evil_lol: a tak wgl to śliczny kolor :loveu: Quote
sator_k_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Kashdog napisał(a):Nasz dzisiejszy nabytek :) Wczorajszy ;) Quote
Natula Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Cieplutkaa ,dzisiaj w Kielcach były obroże Gekko we wszystkich rozmiarach z tego co pamiętam :) to moze skontaktuj sie z dystrybutorem rogza Quote
sator_k_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ten rozmiar w małych rozmiarach nie występuje. Przynajmniej z tego co zrozumiałam po rozmowie ze sprzedawcą. Quote
gops Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Natula napisał(a):Cieplutkaa ,dzisiaj w Kielcach były obroże Gekko we wszystkich rozmiarach z tego co pamiętam :) to moze skontaktuj sie z dystrybutorem rogza w xlce tylko :) Quote
Natula Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 gops napisał(a):w xlce tylko :) eee na pewno były mniejsze też , kilka ich było Quote
gops Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Natula napisał(a):eee na pewno były mniejsze też , kilka ich było rogza? czy lupine? rogz ma tylko w xlce :) i to juz wycofany wzorek spojz w sklepach w necie sa tylko w xlce Quote
Natula Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='gops']rogza? czy lupine? rogz ma tylko w xlce :) i to juz wycofany wzorek spojz w sklepach w necie sa tylko w xlce rogza, no faktycznie teraz pamietam ze tylko XL był ten wzór, ale to musiałam widzieć cos podobnego chyba... bo jeszcze przed chwilą byłam pewna ze cieńsze tez były ale dzisiaj tyle tam tego było :loveu: hamiltony przepiekne kolory, ale zaciski nie podobają mi sie , a klarma źle wyglada na moich psach, rogzy... te nowe baaajka, naj podoba mi się ten fiolet i nastepny bedzie albo on albo floral tartan [SIZE="1"](albo oba :evil_lol:) Quote
Onomato-Peja Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ostatnio zakładam suce jedynie pitmana i czasem taksową obrożę, jakby ktoś chciał coś z naszej mini kolekcji to zapraszam na pw. Nasz najnowszy zestaw spacerowy: Zastanawiam się, czy dokupic do tego rogza Lkę lub Xlkę odblask fiolet obrożę+smycz. Chociaż w sumie to bardziej samą smycz, bo chusta robi poniekąd za obrożę. :D Quote
gops Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Natula napisał(a):rogza, no faktycznie teraz pamietam ze tylko XL był ten wzór, ale to musiałam widzieć cos podobnego chyba... bo jeszcze przed chwilą byłam pewna ze cieńsze tez były no ja jestem akurat tego pewna bo kiedys pytalam dystrybutora o Lki a on mowil ze tylko i wylacznie w xl jest w xxlce tez go nie ma :) Quote
Cieplutkaa. Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 To faktycznie muszę podzwonić, popytać. ;) Xl to 25 mm? Obawiam się w takim razie, ze jednak będzie za mały, ale może będą mieli też większe rozmiary. Dzięki za wiadomość. ; ) A jakie są wg Was inne ładne wzory rogza? Quote
gops Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):To faktycznie muszę podzwonić, popytać. ;) Xl to 25 mm? Obawiam się w takim razie, ze jednak będzie za mały, ale może będą mieli też większe rozmiary. Dzięki za wiadomość. ; ) A jakie są wg Was inne ładne wzory rogza? xl to 2,5cm i tylko w tej wersji on wystepuje :) wedlug mnie ladne sa funky retro , blue zebra , viva rogz , i obdydwa nowe szaryi brazowy Quote
Migori Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Chętnie odpowiem na wszystkie pytania kierowanie na pw Quote
BestBibi Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Witamy. Też jesteśmy fanami Rogza i nasz buldożek ma kilka obróżek i szelek tej firmy. W naszej kolekcji są głównie produkty serii Beach Bum ( Sport Blue, Camo i Barbwire) a także Fanbelt (Orange), obróżka Crocodillian Aqua Patch Grey i Matherhorn Orange i do tego wszystkiego oczywiście smyczki do kompletu :lol: no i z racji, że niedługo przybywa nam sunia poczyniliśmy zakupy i trafiliśmy na wyprzedaż Rogza i 3 komplety szeleczek i smyczek dostaliśmy za pół ceny - istna rozpusta:eviltong: A Rogzy polecam wszystkim bo są genialne i baardzo trwałe. Quote
weszka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Iś & Chester napisał(a): a w Krk w Ikea nigdy nie było akcesoriów dla zwierząt Ależ oczywiście że jest dział z akcesoriami bo wiele razy coś tam kupowałam ;) Quote
Cieplutkaa. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 gops napisał(a):xl to 2,5cm i tylko w tej wersji on wystepuje :) wedlug mnie ladne sa funky retro , blue zebra , viva rogz , i obdydwa nowe szaryi brazowy Ooj szkoda.:shake: Zawsze chciałam kupić dla Larsy rogza, w końcu mam okazję i nie wiem, na który wzór się zdecydować. Zakochałam się właśnie w gekko, ale skoro występuje tylko taki wąski to może stanie na rogzette? Nie wiem. Quote
Recommended Posts