Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

[quote name='Marta_Ares']Który dla Aresa:

ten pierwszy na 100 % ;)

Guest papillonek
Posted

mam obroże różową z cyrkoniami tzn.z kostkami wysadzanymi cyrkoniami również różowymi !nieuzywana ,bo dostałam ją a moja sucz nie lubi obroży i jej szyjka sie nie nadaje:( chcesz dostac (poza kosztem przesyłki oczywiście)podaj mi ile twoja sucz ma w sui to zaraz zmierzę ;)

Guest papillonek
Posted

cięzko mi powiedziec chyba nie ,ale jest zrobiona na wzor skórki z węża ,moja psina by ją nosiła jakby nie jej nieproporcjonalność .obrózka w sam raz 32cm,a właściwie35cm,tylko jedną dziukę trzeba zronic ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
te fioletowe są z rogza :P
i chyba mozna je jedynie w sklepach stacjonarnych dostac ze starej dostawy :)

Taka to ja jestem zorientowana. ;)
A pamiętacie może, jak ten wzór się nazywał?

Posted

papillonek napisał(a):
cięzko mi powiedziec chyba nie ,ale jest zrobiona na wzor skórki z węża ,moja psina by ją nosiła jakby nie jej nieproporcjonalność .obrózka w sam raz 32cm,a właściwie35cm,tylko jedną dziukę trzeba zronic ;)

ok, dzięki to po namyśle się odezwę;)

Posted

Mam dylemat... Chcę kundlom kupić szelki, najlepiej jednakowe ale nie ma takich samych taśm 2,5cm i 3cm... Mam też problem skąd i jakie, bo jak nie różne szerokości to mogę zamówić po prostu takie same i najwyżej jak na młodą będą za szerokie to sprzedam.
Do wyboru u TZa Marty takie:

dla tego czarnucha z podpisu
a coś takiego dla młodej (czarnej podpalanej) kolorystycznie żeby w miarę pasowały, chociaż mi się niezbyt podoba ta taśma bo chcę coś na czym brudu tak widać nie będzie :roll:

Albo pitmany 30 mm dla obydwu, chociaż moim zdaniem młodą może ta szerokość przytłoczyć... (Shina jest wielkości Miśki gopsowej)
Takie są:

Nie wiem co wybrać, chyba pierwszy raz zupełnie się zdecydować nie mogę i sama nie wiem czego chcę :roll:. Może te pierwsze dla obydwu, może te pierwsze dla jednej a dla drugiej te drugie, może dla obydwu pitmany... Chyba że wezmę po prostu tańsze i tyle będzie z zastanawiania się :evil_lol:. Obrożę Pitmana od gops będziemy miały a mi jeszcze mało, znowu wpadam w nałóg :shake:
Doradźcie mi coś bo nie zasnę :roll:

Posted

Monia, a moze ten wzor tasmy zamiast tego drugiego co dalas?

Mialam taka obroze (ta ze zdjecia) i bardzo lubilam ta tasme, nie brudzila sie jakos bardzo, nie bylo widac wbrew pozorom brudu i ladnie wygladala. Ona jest wg mnie podobna do pitmanowej tasmy, tylko weselsza :)
I to chyba tez jest 3 cm

Miska gops nosi szelki 3 cm, jutro pewnie wstawi jakies zdjecie :)

Posted

Ja mam te dla mojego kundliszona i są super!
Brudu wcale tak na nich nie widać, choć mój pies nie preferuje sobie kałuż, ale korzystamy z nich intensywnie. a jak coś to do pralki i po kłopocie;p:lol:

Posted

Agnes kolejny wzór do myślenia mi dałaś żebym się przypadkiem nie nudziła :mdleje:.
Przejrzę Miśkową galerię to może trafię na jakąś fotę w szelkach ;). Chociaż nie wiem czy młoda w ogóle szelek potrzebuje, bo w szelkach ciągnie a ma problemy z łapą :roll:.

[quote name='Ninia41']
Ja mam te dla mojego kundliszona i są super!
Brudu wcale tak na nich nie widać, choć mój pies nie lata po kałużach czy błotach.. a jak coś to do pralki i po kłopocie;p:lol:
Ten jest akurat w wersji 2,5 i 3 cm, więc przemyślę ;). A ten pomarańczowy nie robi się taki wyblakły po praniu? Nie ukrywam że psich akcesoriów prać nie lubię i chodzą w brudnych, o ja niedobra :diabloti:

Posted

Mi też ten wzór co zaproponowała Agnes się bardzo podoba. I on o ile dobrze widzę jest zarówno o szerokości 25 mm, jak i 30 mm.
http://allegro.pl/wytrzymale-szelki-30mm-dowolny-wymiar-gratis-i1301399142.html
szer. 30 mm wzory cz. II
szer. 25 mm wzory cz. I
Choć, jak dla mnie mistrzowskim wzorem jest ten drugi: http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC02881.jpg

EDIT. Gdyby ktoś w zoologu znalazł obrożę gekko o szerokości 40 mm, ewentualnie 25 to proszę - dajcie mi znać. :loveu: To samo się tyczy lupinowskiego meadow.

Posted

*Monia* napisał(a):

Ten jest akurat w wersji 2,5 i 3 cm, więc przemyślę ;). A ten pomarańczowy nie robi się taki wyblakły po praniu? Nie ukrywam że psich akcesoriów prać nie lubię i chodzą w brudnych, o ja niedobra :diabloti:

Tego to ci nie powiem, bo jeszcze ich nawet nie prałam, ale myśle, że chyba nie powinien, :razz:

Posted

Monia, tak jak pisaliśmy na gg wydaje mi się ze dla dziewczyn pomarańcz, powinien mniej sie brudzić od tego beżowego, chociaż ten beż jest bardzo ładny :D
i do tego łatwo sie czyści z tego co piszą klienci :)

ten psiak podobno u weta krwią zabrudził i w praniu wszystko ładnie zeszł :)

Misia w pomarańczu:

Aza

i Misia

Posted

Ast wygląda świetnie, ale ja jako nie piorąca psich ubiorów muszę mieć coś ciemnego żeby tak brudu nie było widać :p. Na Misi ładniej pomarańcz wygląda moim zdaniem ;).

Posted

Beżowa fajna ale nie dla moich brudasów :roll:. Zamawiam pomarańczowe dla obu jednak tylko różne szerokości i dla jednej to więcej pomarańczowego a dla drugiej mniej ;)