Avaloth Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ten nowy nie jest jakiś nadzwyczajny, ale ładniejszy od planeta moim zdaniem xd Quote
Neytiri Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Kurcze,to jakieś skrzywienie psychiczne,w dodatku nieuleczalne :P .Kupiłam nowe red dingo i znowu spodobało mi się kilka innych modeli,tyle tego jest i takie ładne...Mam 2 psy,i każdy ma już kilka obróżek,smyczy i szelek ;) Pan Coco Mademoiselle w nowej kreacji xD-red dingo,rozmiar L By narcyza at 2010-11-12 By narcyza at 2010-11-12 Quote
gops Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 a ja mysllam ze Lka jest za duza na mopsa slicznie! fajnie wyglada ta szerokosc Quote
moon_light Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 poradzcie prosze... Gdzie najtansze Dry-bed'y ?? chce kupic kilka sztuk Quote
Cieplutkaa. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Planet, planet! Żółwie mi średnio pasują do Aresa, a jaszczury już jedne macie.. a gdzie w ogóle można dostać lupinowskie jaszczury? Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ja również jestem za Planet(ką) ;) Ten nowy Rogz mi się nie podoba...za cienki jest. Ale w żółwiach też by fajnie wyglądał :D Quote
Śnieżynka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 moon_light napisał(a):poradzcie prosze... Gdzie najtansze Dry-bed'y ?? chce kupic kilka sztuk z tego co widze to na www olino com pl za 102 zl jest podgumowany i duzy wybór kolorów :) a jak chcesz jakieś konkretne wymiary to na www eko - pies pl Quote
DomixX Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Cieplutkaa.']Planet, planet! Żółwie mi średnio pasują do Aresa, a jaszczury już jedne macie.. a gdzie w ogóle można dostać lupinowskie jaszczury? Akurat sobie dziś przeglądałam allegro: http://allegro.pl/obroza-lupine-go-go-gekko-rozmiar-l-i1310198632.html Quote
Agnes Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='moon_light']poradzcie prosze... Gdzie najtansze Dry-bed'y ?? chce kupic kilka sztuk poniewaz sama zakupilam jakis czas temu to po poszukiwaniach znalazlam promocje: http://www.kuchniapupila.pl/pies/czystosc1/pieluchy/ventapad_dry_bed_legowisko_podklady_przepuszczajace_wszystkie_plyny_75x100cm,p956363273 tylko nie wiem czy ta wielkosc pasuje ;) Ja jednak kupilam w innym miejscu, bo nie wiedzialam czy to oryginal czy nie ;) Quote
Marta_Ares Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Ninia41']Akurat sobie dziś przeglądałam allegro: http://allegro.pl/obroza-lupine-go-go-gekko-rozmiar-l-i1310198632.html właśnie ją kupiłam, mam nadzieje ze bedzie pasować..... :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Właśnie, w jaki sposób czyścicie swoje obroże? Chodzi mi głównie o Lupiny właśnie ;) Quote
gops Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Właśnie, w jaki sposób czyścicie swoje obroże? Chodzi mi głównie o Lupiny właśnie ;) woda, szczoteczka do zebow , mydlo i jedziesz :) albo wrzucam do pralki Quote
Cieplutkaa. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ja myślałam o tych fioletowych.. Można je gdzies jeszcze dostać? te nowe zupełnie wypadły mi z pamięci, ale dzięki. ;) Quote
Marta_Ares Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):Ja myślałam o tych fioletowych.. Można je gdzies jeszcze dostać? te nowe zupełnie wypadły mi z pamięci, ale dzięki. ;) te fioletowe są z rogza :P i chyba mozna je jedynie w sklepach stacjonarnych dostac ze starej dostawy :) Quote
DomixX Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Marta_Ares napisał(a):właśnie ją kupiłam, mam nadzieje ze bedzie pasować..... :D Aresowi we wszystkim ładnie więc w lupinowych jaszczurach pewnie tak samo:razz::eviltong: źółwiki ta pani też ma...xD:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Ninia41'] źółwiki ta pani też ma...xD:evil_lol: wiem wiem, ale co za dużo to nie zdrowo :D i zamówiłam tylko jaszczurki, one są z pomarańczem więc powinny pasować, rogza mamy pomarańczowego: Quote
Amber Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 W IKEA likwidują dział zwierzęcy z czego jestem mega niezadowolona bo mieli genialne posłanka dla psów. Dobra wiadomość jest taka, że na te artykuły są teraz bardzo duże przeceny i tak fajne smycze i obroże można kupić w śmiesznej cenie 9.99 zł... Znalazłam w necie tylko takie kiepskie zdjęcie, w każdym razie one są ze skóry (albo raczej czegoś skóropodobnego), bardzo porządnie wykonane. Kolor czarny, czerwony bądź niebieski, raczej dla średnich piesków. Ponadto taki fajny zestawik jest po 19.99 zł Kocyk z jednej strony polarowy z drugiej nieprzemakalny materiał, 2 duże miski (dla psa wielkości boksera itp.), pluszak (to akurat można dać dziecku ;) ), smycz z obrożą z materiału. Nie wiem jak obroża bo nie używałam, ale smycz bardzo mocna, mimo, że nie wygląda, wytrzymywała spokojnie szarpnięcia 8 miesięcznego dobermana oraz fajna granatowa torba w której można trzymać co się tam chce. Dodam, że wcześniej ten zestaw kosztował coś koło 50 zł. Jest jeszcze jeden czarny komplet, z odblaskowymi wstawkami i ten kupiłam, bo jest największy. Ja to wszystko widziałam w IKEA Targówek w Warszawie. Byłam 2 dni temu i było jeszcze sporo tych rzeczy. A tak komplet prezentuje się na modelu (bez nieśmiertelnika oczywiście ;) ) Quote
Agnes Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mnie akcesoria ikeowkie nie rajcuja ale nie moge sie napatrzec na Twojego psiaka:loveu::loveu::loveu:Cudo!! Czy szczotki do czyszczenia ubran z psiej/kociej siersci rowniez nalezy do asortymentu zwierzecego? Bo to jedyne czego bedzie mi brakowac Quote
Amber Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Chodzi ci o ten samoprzylepny wałek czyszczący z niebieską rączką? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60109436 On cały czas jest na stronie więc chyba jego nie wycofają. Też go lubię ;) A dobi?... No cóż, to moje spełnione marzenie :loveu: Fajnie, że ci się podoba :) Quote
Iza. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 byłam dziś w Ikei i teraz żałuje, że nie kupiłam tego zestawu dla psów :/ A najwcześniej w Warszawie będę teraz w grudniu :/ Quote
Agnes Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Amber tak wlasnie o to, ostatnio tym sprzatalam tylne siedzenia w samochodzie:evil_lol: Quote
vege* Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Amber pies cuuuuudo :loveu: macie galerię może? a kompleciki tez fajne i faktycznie w śmiesznej cenie, a ja byłam akurat w niedzielę na Targówku, ale do Ikei nie weszłam :angryy: Quote
Amber Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 @Agnes Mi zazwyczaj na wyczyszczenie jako tako siedzeń schodzi jakieś +/- pół wałka, jestem mało ekonomiczna :evil_lol: @vege Galerii na dogo nie mamy, ja więcej dogo czytam niż pisze ;). Ale jako, że tak się moje cudo podoba, to tak wygląda w zacisku coby z tematu nie schodzić :cool3: Quote
Avaloth Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ja taki wałek kupiłam w Jysku, widziałam o jeszcze gdzieś także jest do kupienia poza IKEA na pewno :) a w Krk w Ikea nigdy nie było akcesoriów dla zwierząt Quote
Agnes Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ja wiem ze jest, ale w ikea najtaniej widzialam, a po co przeplacac ;) Amber, zakladaj galerie! ;) Quote
Recommended Posts