NightQueen Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='westie_justa']http://yfrog.com/mo85303562j To jest moja sunia Doti w pięknym, różowym komplecie burberry z grawerką. Genialny komplet :loveu::loveu::loveu: uwielbiam burberry :loveu: ile płaciłaś za komplet? i gdzie kupowałaś? Quote
Yuveza Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Lucky. napisał(a):to hilton ? ładnie jej ; ) tak to hilton. Quote
Yuveza Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 szelki kosztowały 16zł obroża 8zł a smycz 7zł. Kupiłam je w Daglezji (iglaku) jest to sklep z roślinami ale mają też duży asortyment akcesoriów dla zwierząt. Ja też kocham burberry były jeszcze w kolorach: zielony, niebieski, czerwony i beżowy. Quote
Yuveza Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 http://yfrog.com/c914650287j na starówce. no to jeszcze pokażę wam ten sam zestaw + kokardka. Quote
Yuveza Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='WeronikaM']klikasz prawm przyciskiem myszy na zdjęciu " kopiuj adres URL grafiki" i wklejasz ten link pomiędzy o tak? Quote
Lucky. Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Powie mi ktoś jak te szelki dobrze wyregulować ? Ten pasek od spodu dość często ucieka bardzo w lewą bądź prawą stronę klatki piersiowej . Chyba, że tak może być :P Quote
MakeBelieve Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ale cieniutki na niej! :P Ale ślicznie jej w nim :* Lucky- w Daisowych szeleczkach też ten pasek jest za luźny .. Quote
AjdaTola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Lucky, miałam identyczne dla swojej bostonki - różnie kombinowałam i ni jak nie dało ich się idealnie wyregulować. Co prawda bostony są dość nie foremne, ale ten model chyba tak ma :-). Quote
Okamia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 gops napisał(a):stanowczo za cienko :) wiem wiem ;) ale skusiłam się... teraz wiem że rogzy są nie dla nas ... chyba że będę miała czym je przerabiać ;) MakeBelieve napisał(a):Ale cieniutki na niej! :P Ale ślicznie jej w nim :* Lucky- w Daisowych szeleczkach też ten pasek jest za luźny .. Dzięki :) Ta obróżka jest typowo tylko na 'wielkie' wyjścia kiedy młoda ma być przy nodze xD Quote
Onomato-Peja Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Lucky - wszystkie szelki o takim kroju się obracają na wszystkie możliwe strony ;) Quote
WeronikaM Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='westie_justa'][quote name='WeronikaM']klikasz prawm przyciskiem myszy na zdjęciu " kopiuj adres URL grafiki" i wklejasz ten link pomiędzy o tak? tylko muszisz skopiować link, jak zdjęcie jest w osobnym oknie czyli na tej stronie http://yfrog.com/c914650287j kliknąć na zdjęcie, zeby sie otworzyło - takie coś wtedy wychodzi http://a.yfrog.com/img441/386/14650287.jpg i ten link wklejasz do :D :D ślicznie wygląda , ja mam smycz+ obroże w wersji beżowej :D Quote
vege* Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ja mam tylko obrożę też w wersji beżowej, a widziałam też w zoologu różową, ale za duża dla nas xd Quote
Marta_Ares Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 pochwalimy się naszymi zbiorami :D brakuje jeszcze szelek z kolcami :D Quote
Ewa&Duffel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Niezła kolekcja :D I w zasadzie wszystko mi się podoba ;) Quote
Marta_Ares Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Niezła kolekcja :D I w zasadzie wszystko mi się podoba ;) hehe niestety mi też i nie mam co sprzedać :evil_lol: może jedynie obroże z napisem ochrona jakby ktoś zainteresowany był:cool3: Quote
Ewa&Duffel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Marta_Ares napisał(a): może jedynie obroże z napisem ochrona jakby ktoś zainteresowany był:cool3: faaajna jest, zostaw sobie :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']faaajna jest, zostaw sobie :eviltong: myślę o sprzedaży Rogza hibiscusa i tej ochrony, bo myślę o którejś z tych dla Aresa.... Quote
Ewa&Duffel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ten nowy wzorek jest bardzo fajny, myślę, że by pasował Aresowi ;) Quote
cockermaister Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 My mamy nową skóżaną obróżkę z cekinkami (diamencikami) ;) Jutro w dzień może fotke zrobie :p Quote
blacky. Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Poszukuję do kupienia pasa bezpieczeństwa do samochodu dla labradora dorosłego. Może być z szelkami (około rozmiaru L 70-90 cm w klatce piersiowej). Ma któraś cioteczka do sprzedanie ? Albo na jakimś bazarku może znajdę ? Tylko w rozsądniej cenie. Quote
zaba14 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 nie lepiej kupić Ci tylko ta końcówkę, po co szelki? według mnie szkoda kasy ... te szelki nie są dla bezpieczeństwa psa w czasie wypadku, a po to aby nie chodzil po samochodzie, wiec każde szelki spełnią wymagania.. potrzebna tylko końcówka.. którą da sie kupic na allegro za kilka złotych .. Quote
Agnes Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kazde zapinane u gory wg mnie;) Bo quardow sobie nie wyobrazam jakos w samochodzie, za daleko jest zaczep do smyczy w tych szelkach. Quote
Recommended Posts