Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale kusicie tym activ dogiem :cool3:

A ja nadal mam do sprzedania odblask muscata i pomarańczową obróżkę w kropki ;P aaaa i jeszcze swiecacą z trixie wszystko rozmiar XL ;)

Posted

[quote name='catie']
to moj mix jamnika w manmatach

W jakim rozmiarze są te szeleczki ? Zastanawiam sie , aby mojemu też sprawić. Dlaczego niewygodna ta regulacja ?

Posted

[quote name='toyota']W jakim rozmiarze są te szeleczki ? Zastanawiam sie , aby mojemu też sprawić. Dlaczego niewygodna ta regulacja ?

Ten pasek za krótki żeby włożyć do tego co jest pod brzuchem a tak to za dużo odstawał, ale sobie poradziłam przykleiłam go plastrem do bandaży (jest to pod brzuchem więc nie widać) To jest xs, ale teraz psisko schudło więc myślę że w XXs by wszedł (tłuścioszek 2kg schudł)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Magda, jaka regulacje ma ten Hamilton ? Sliczny kolor...

Trudno to dokładnie określić. Ma cztery dziurki. Najmniejszy obwód to 32cm, największy ok. 43cm.

Posted

catie a powiedz mi kupowałas tego MM z pełnej miski ?? czy gdzie ?? bo tam w rozmiarach pisze że trzeba zmierzyć obwód szyji psa .. moja suka ma 39cm w szyji ale mówie tu o obroży zacisniętej, a szelki leżą ciut niżej,, jak to mierzyć? normalnie jak obroże, czy luzno i niżej ?? jakby nie było szelki układają się w trójkąt z przodu ..

Posted

zaba14 napisał(a):
catie a powiedz mi kupowałas tego MM z pełnej miski ?? czy gdzie ?? bo tam w rozmiarach pisze że trzeba zmierzyć obwód szyji psa .. moja suka ma 39cm w szyji ale mówie tu o obroży zacisniętej, a szelki leżą ciut niżej,, jak to mierzyć? normalnie jak obroże, czy luzno i niżej ?? jakby nie było szelki układają się w trójkąt z przodu ..

Zamawiałam z PM tam jest napisane o szyi, ale ja mierzyłam trochę niżej, bo dziwnie wydawało mi się gdyby od szyi mierzyć

Posted

Agnes a jakie zamawialas ?:> bo mnie kusi błękitny odblaskowy wzór .. ;) miałaś chyba taką obrożę dla Azy .. ;) tylko szkoda że tam tylko jedno kółko jest .. :P

no właśnie dla mnie też dziwne żeby mierzyć samą szyję .. jak Ci Agnes dojdą to daj znać czy Twój sposób sprawdzania był okej ... ;)

Posted

zaba, ja kupilam z dogo czerwone Mki. Mialam blekitna obroze i jest to cudny kolor, ale dla mnie za jasne na szelki ;) I ten wzor ma ciut inna rozmiarowke z tego co patrzylam na pelnej misce.
ok dam znac ;) pewnie i nawet foto wstawie ;);)

Posted

Będę czekać .. ;) a MM wszystkie szelki ma 3cm?? z jednej strony błękitne podobają mi się z wzoru najbardziej, ale z drugiej strony dwa kółka mogą być przydatne.. mamy jedne szelki po Mikim 2 cm szerokości ale Miya jak je widzi to ucieka na górę :D nie chce chodzić w szelkach .. :o nie wiem czemu, bo ma je dobrze dopasowane, nic jej nie uciska, nic nie obciera... :o

Posted

mój drugi pies też nie chciał chodzić w szelkach (dlatego ma obroże) też uciekał żeby mu nie zakładać, w domu się w nich z miejsca nie ruszył, a na dworzu było lepiej, ale w obroży jemu najwygodniej jednak

Posted

catie napisał(a):
mój drugi pies też nie chciał chodzić w szelkach (dlatego ma obroże) też uciekał żeby mu nie zakładać, w domu się w nich z miejsca nie ruszył, a na dworzu było lepiej, ale w obroży jemu najwygodniej jednak

Może każdy pies ma jakieś preferencje. Mój pies sam się w szelki ubiera (dosłownie ;))

Posted

sator_k_ napisał(a):
Może każdy pies ma jakieś preferencje. Mój pies sam się w szelki ubiera (dosłownie ;))

mój jamnior też swój łepek wkłada jak biore szelki. Jak kiedyś byłam zaspana i rano próbowałam drugiemu szelki założyć to się na mnie dziwnie spojrzał i zaczął wycofywać się

Posted

zaba14 napisał(a):
Będę czekać .. ;) a MM wszystkie szelki ma 3cm?? z jednej strony błękitne podobają mi się z wzoru najbardziej, ale z drugiej strony dwa kółka mogą być przydatne.. mamy jedne szelki po Mikim 2 cm szerokości ale Miya jak je widzi to ucieka na górę :D nie chce chodzić w szelkach .. :o nie wiem czemu, bo ma je dobrze dopasowane, nic jej nie uciska, nic nie obciera... :o

Twoja MIya jak nic powinna miec xs lub S rozmair manmata szelek
zmierz jej barki , jakby szyja w najnizszym miejscu
ja mam dla mojej xski ale ledwo w nie wlazi sa opiete na mojej a w barkach ma 50cm

Guest papillonek
Posted

moja też się w szalnki ubiera:) staje na tylnych łapach a przednie wpycha w szelki :)

Posted

Pomóżcie mi proszę, bo zaraz oszaleję, a Marta razem ze mną. ;)
Jaką obrożę dla tej pannicy

1) Błękit + niebieski http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/DSC01743.jpg
2) Różowy + niebieski
http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/DSC01742.jpg
3) Szary + żółty
http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/DSC01741.jpg
4) Różowy + purpura http://images39.fotosik.pl/344/72dca853fe1fd159med.jpg
(bardzo mi się podoba też purpura z brązem, ale podobnież na żywo wygląda smutno )
5) Takie zestawienie http://i26.servimg.com/u/f26/13/36/53/45/ob_pur11.jpg

Chyba jestem najbardziej niezdecydowaną klientką Marty. Ja się zastanawiam i zastanawiam, a pies nie ma dobrej obroży (tylko szelki).. ;)

Posted

Podoba mi się zestawienie 1, 2, 5. Dla dziewczynki wzięłabym jednak z różem czyli 2 lub 5.

5 jest super , ale nie wiem czy na rudym tle nie lepiej jednak będzie nr 2 ?