Kasia&Mela Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kasia, bierz tą niebieską RD. :smile: Ładnie by wyglądała jeszcze zielona, ale chyba jej na stronie już nie ma. Obroże kupuję przez internet ;-) :-) Tak właściwie teraz się zastanawiam czy niebieska RD, czy może pomarańczowa. Mi się bardziej podobają RD niż Lupine, jakoś wydaje mi się, że fajniejsze wzory. Ale może mi się tak tylko wydaje? A zielonej obroży RD nie kojarzę (a przynajmniej takiej, która by mi się podobała) 8-) A zresztą zieleń raczej nie pasuje do kremowego... Kasia w internetowych obroże są zazwyczaj taniej, w dodatku w większości zoologów jest dużo mniejszy wybór obroży (wzory, rozmiary). Ja obroże przez internet kupuję ( na pelnej-misce np, albo stronahc producentów) Racja, ja też będę kupować przez internet :cool3: Niektóre zoologi są tak słabo zaopatrzone, że SZOK. Ostatnio próbowałam kupić kliker... Był JEDEN jedyny jedna sztuka, a przecież nie mieszkam na odludziu :angryy: akcesoria są w większości dla małych piesków (yorków itp.) a jak się trafi coś dla dużego, to albo okropne ćwieki albo przesłodzone róże... A gdzie coś dla aktywnego goldena :mad:? Tylko w internecie. No i ceny oczywiście dużo przystępniejsze, a w pobliskim Kakadu nie widziałam Lupine, ani RD :p Ale może źle widzę bo np. klikera bym się sama nie dopatrzyła. Quote
Natula Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 co do automatycznych smyczy- dla małych lubie, duzych na automatach sobie nie wyobrażam, wole krótką smycz zwykłą Gabi fajnie w tym planecie ale jakoś widze ją w cieplejszych kolorach ;) super wygląda ten floral na czarnym futerku :razz: Quote
Feigned Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kasia&Mela, weź błękit :) na jasnym psie ślicznie wygląda taki kolor, ja mam podobny dla białych i mi się bardzo podoba Quote
vege* Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kasia&Mela jak ja bym miała wybierać, któryś z tych dwóch RD to niebieski zdecydowanie, ale tak ogólnie jakbym wybierała to zieleń albo fiolet :loveu: Quote
Feigned Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 oooo właśnie, fiolet też fajnie :cool3: Quote
Avaloth Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Mi się bardziej podobają RD niż Lupine, jakoś wydaje mi się, że fajniejsze wzory. Ale może mi się tak tylko wydaje? a ja najbardziej lubię Rogza xd z Lupine mam dwa-trzy lubiane wzory, reszta mi się niezbyt podoba. a na RD jakoś nigdy nie zwracałam większej uwagi ^^ Niektóre zoologi są tak słabo zaopatrzone, że SZOK. Ostatnio próbowałam kupić kliker... Był JEDEN jedyny jedna sztuka, a przecież nie mieszkam na odludziu :angryy: akcesoria są w większości dla małych piesków (yorków itp.) a jak się trafi coś dla dużego, to albo okropne ćwieki albo przesłodzone róże... A gdzie coś dla aktywnego goldena :mad:? Tylko w internecie. No i ceny oczywiście dużo przystępniejsze, a w pobliskim Kakadu nie widziałam Lupine, ani RD :-P Ale może źle widzę bo np. klikera bym się sama nie dopatrzyła. spoko, ja mieszkam w Krakowie i tylko w jednym zoologu widziałam porządne obroże (rogza, ale bardzo mały wybór) dla dużych psów. Poza tym jednym sklepem wszędzie albo zwykłe trixie i bezfirmówki, albo obroże na yorki i tym podobne. Ze smyczami jest trochę lepiej, ale też bida. Ogólnie pies akcesoria najlepiej w necie ^^ Quote
vege* Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Feigned']oooo właśnie, fiolet też fajnie :cool3:[/QUOTE] widziałam właśnie fiolet dużo razy na psach o maści takiej jak golden i wyglądają pięknie :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='jo_ann']macie moze zdjecia zolwi/delfinow Lupine na psach? /poza tymi dostepnymi w galerii lupine/ :razz: Proszę ;) Quote
Kasia&Mela Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Kasia&Mela, weź błękit :smile: na jasnym psie ślicznie wygląda taki kolor, ja mam podobny dla białych i mi się bardzo podoba Kasia&Mela jak ja bym miała wybierać, któryś z tych dwóch RD to niebieski zdecydowanie Niebieski RD górą! Już wybrałam :cool3: A przy okazji niebieski to też mój ulubiony kolor :eviltong: Ogólnie pies akcesoria najlepiej w necie ^^ zgadzam się :roll: Quote
blacky. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Marta_Ares ślicznie wyglądają te szeleczki ! :) Ta czerwień i beż - cud i miód ;) Quote
Marta_Ares Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='blacky764']Marta_Ares ślicznie wyglądają te szeleczki ! :) Ta czerwień i beż - cud i miód ;)[/QUOTE] dziękujemy :loveu: Quote
catie Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 zanim się zalogowałam podczytywałam ten topic i muszę powiedzieć że jest uzależniający:) to moj mix jamnika w manmatach (nie wiem czy się uda zdjęcie wstawić) a to kundelek w rogzie planet (oba zdjecia niestety z komórki) Quote
Natula Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Marta , ta panterka na Aresie wygląda cuuudnie, bardzo mu pasuje :) Quote
Marta_Ares Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 catie napisał(a):zanim się zalogowałam podczytywałam ten topic i muszę powiedzieć że jest uzależniający:) to moj mix jamnika w manmatach (nie wiem czy się uda zdjęcie wstawić) a to kundelek w rogzie planet (oba zdjecia niestety z komórki) zdjecia sie pokazuje, przepieknie psiaki wygladaja, szczególnie ten planet na czarny psie:loveu: :loveu: jakby ktoś kiedyś miał rogza planet na sprzedaż to proszę o cynk:cool3: Natula napisał(a):Marta , ta panterka na Aresie wygląda cuuudnie, bardzo mu pasuje :smile: dziękuje:loveu: mi też sie podoba bo nie rzuca sie, aż tak w oczy;) Quote
vege* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ta panterka jest cudna, będę musiała dla Nuki na gwiazdkę zamówić koniecznie szleki z tym wzorem :loveu: (akurat szelki nam się ostatnio popsuły) :evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 szelki manmata super !! :) kiedyś takie sprawie mojej psicy... ;) Quote
psikut_zabrze Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Marta, super ta panterka, myslalam ze sie zlewać bd a tu takie zaskoczenie:) Szeleczki tez fajoskie ;] A jamniorek w manmatach i kundelek w rogzie cud malina :D Quote
Onomato-Peja Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 catie - ManMaty na jamniorze :loveu: Quote
catie Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='zaba14']szelki manmata super !! :) kiedyś takie sprawie mojej psicy... ;) moge polecić , są porządnie wykonane :) tylko regulacja mnie w nich denerwuje [quote name='psikut_zabrze'] A jamniorek w manmatach i kundelek w rogzie cud malina :D dziekuje :) [quote name='Marta_Ares']zdjecia sie pokazuje, przepieknie psiaki wygladaja, szczególnie ten planet na czarny psie:loveu: :loveu: jakby ktoś kiedyś miał rogza planet na sprzedaż to proszę o cynk:cool3: dzięki :) zdjecia sie pokazuje, przepieknie psiaki wygladaja, szczególnie ten planet na czarny psie:loveu: :loveu:też mi się podobają ;) Quote
sator_k_ Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ktoś tam kiedyś pisał, żebym wstawiła zdjęcia w szelkach activdoga, więc wstawiam (zdjęcia by Kashdog): Endher, a mogłabyś mi napisać ile dokładnie ma blue sport na maksymalnym powiększeniu? Quote
rev Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Endher, a mogłabyś mi napisać ile dokładnie ma blue sport na maksymalnym powiększeniu? 26-33cm. Rozmiar M nie nadaje się raczej dla ONka. Quote
catie Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='sator_k_']Ktoś tam kiedyś pisał, żebym wstawiła zdjęcia w szelkach activdoga, więc wstawiam (zdjęcia by Kashdog): http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0799.jpg http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0797.jpg Endher, a mogłabyś mi napisać ile dokładnie ma blue sport na maksymalnym powiększeniu? ślicznie jemu w tym wzorze i rodzaju szelek:loveu: Quote
Recommended Posts