murakami Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Magda25'] A taki zapinany byłby okej, tyle że zbyt masywny. Wolałabym żeby miał małe ogniwa.[/QUOTE] nie jest masywny, zrobię zdjęcie na psie, może będzie widać. Mój posok (22 kg) chyba drobniejszy od Twojego psa, a nie wygląda na nim masywnie. Quote
Migori Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='murakami']nie jest masywny, zrobię zdjęcie na psie, może będzie widać. Mój posok (22 kg) chyba drobniejszy od Twojego psa, a nie wygląda na nim masywnie.[/QUOTE] OOO bardzo chętnie zobaczę, dziękuję! Quote
murakami Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Magda25']OOO bardzo chętnie zobaczę, dziękuję![/QUOTE] tylko chwilkę cierpliwości, bo nie jest łatwo:mad: btw - jak Wy wszyscy robicie takie cudne zdjęcia w statyce? mnie się udają tylko wówczas, kiedy Bono jest zmęczony, w przeciwnym razie - masakra. Quote
Marta_Ares Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='murakami']tylko chwilkę cierpliwości, bo nie jest łatwo:mad: btw - jak Wy wszyscy robicie takie cudne zdjęcia w statyce? mnie się udają tylko wówczas, kiedy Bono jest zmęczony, w przeciwnym razie - masakra.[/QUOTE] pies juz od małego nauczony komendy zostań/ patrz :D Quote
Chantell Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='murakami']tylko chwilkę cierpliwości, bo nie jest łatwo:mad: btw - jak Wy wszyscy robicie takie cudne zdjęcia w statyce? mnie się udają tylko wówczas, kiedy Bono jest zmęczony, w przeciwnym razie - masakra.[/QUOTE] dokładnie tak jak mówi Marta ;) Quote
Agnes Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wystarczy komenda zostan i troche wysilku ze strony wlasciciela ;) Gwizdanie, cmokanie, klaskanie, strzelanie palcami itp itd wszystko by zaciekawic psa ;) Quote
Kasia&Mela Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 cześć :multi: Mam dylemat jaką obrożę wybrać dla swojej goldenki ;) Ma 3 lata, jest kremowa. Byłoby super, jakbyście napisały, która obróżka waszym zdaniem będzie najlepsza :razz: 1) 2) 3) 4) 5) Quote
sator_k_ Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja osobiście bardzo lubię ten 1 wzór z RD, ale myślę, że 2 też byłaby ok :) Quote
Szczurosława Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Moje w od Marty_Ares , różowy rogz, czerowny rogz, zielony ezy (pierwsza obroża , z której suka nie potrafi łba wyciągnąć:)) szukam też szelek odblaskowych dla psa rozmiarów cocer spaniela, kolor obojętny Quote
toyota Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Kasia&Mela']cześć :multi: Mam dylemat jaką obrożę wybrać dla swojej goldenki ;) Ma 3 lata, jest kremowa. Byłoby super, jakbyście napisały, która obróżka waszym zdaniem będzie najlepsza :razz: [/QUOTE] Obawiam się , że na goldenie to wszystkie te wzory będą super wyglądały , chociaż nie pamiętam abym widziała goldena w różu . Szczególnie podobają mi się wszelkie niebieskie odcienie na kremowym. Quote
Marta&Gabi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Kasia&Mela']cześć :multi: Mam dylemat jaką obrożę wybrać dla swojej goldenki ;) Ma 3 lata, jest kremowa. Byłoby super, jakbyście napisały, która obróżka waszym zdaniem będzie najlepsza :razz: Ja bym wzięła tą 2. Mam złotą goldenkę i ma tą pomarańczową obrożę i super na niej wygląda mniej więcej tak ale na żywo ten pomarańcz jest wręcz odblaskowy. Róż też fajny taki dziewczęcy. Quote
toyota Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Szczurosława- czy to jagdterier ? Aż się boję pytać , czy znowu jakiejś gafy nie strzelę ze znajomością ras. :roll: Dlaczego one noszą szelki i obroże jednocześnie ? Quote
Szczurosława Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Toyota, tak, to jagd :) a noszą, bo na dłuższe spacery wygodniejsze dla mnie szelki, obroże mają na stałe. Quote
Migori Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Kasia&Mela, wybrałabym Lupine Puppy Love :) Quote
Patsi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jestem zła na szelki z Muscata (Mc Leather). Najpierw młody dostał 20mm, były ok, nie wycierały sierści (może pod pachami trochę), nie odbarwiały itd. Pochodził w nich parę miesięcy i musieliśmy zmienić na większe. Bez wahania kupiłam te same tyle, że 25mm. Po 3 miesiącach pasek, który jest pomiędzy łapkami (na klacie) zaczął pękać. Trzyma się ale tworzywo (to kolorowe) się łuszczy. Teraz to już właściwie same łuski są. W dodatku klamerki regulujące obwód rozjeżdżają się i po kilku spacerach szelki z psa prawie spadają. Chyba nie zostało mi nic innego, jak rozglądać się za czymś innym. Quote
jo_ann Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 macie moze zdjecia zolwi/delfinow Lupine na psach? /poza tymi dostepnymi w galerii lupine/ :razz: Quote
Agnes Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Patsi']Jestem zła na szelki z Muscata (Mc Leather). Najpierw młody dostał 20mm, były ok, nie wycierały sierści (może pod pachami trochę), nie odbarwiały itd. Pochodził w nich parę miesięcy i musieliśmy zmienić na większe. Bez wahania kupiłam te same tyle, że 25mm. Po 3 miesiącach pasek, który jest pomiędzy łapkami (na klacie) zaczął pękać. Trzyma się ale tworzywo (to kolorowe) się łuszczy. Teraz to już właściwie same łuski są. W dodatku klamerki regulujące obwód rozjeżdżają się i po kilku spacerach szelki z psa prawie spadają. Chyba nie zostało mi nic innego, jak rozglądać się za czymś innym. To niestety mnie nie dziwi, bo tak samo mialam w obrozy, ktorej sie pozbylam po jakims czasie Quote
KapiPrzybysz Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Co polecacie dla yorka szelki? czy obroże? smycz zwykłą czy wydłużaną ? Quote
Avaloth Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kasia&Mela moim zdaniem najładniej by wyglądał pomarańczowy RD :) żółwie mi się też podobają. KapiPrzybysz - zależy co wolisz ^^ a smycz wydłużana to mas zna myśli taką przepinaną czy automatyczną ? Quote
Luzia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Iś & Chester']Kasia&Mela moim zdaniem najładniej by wyglądał pomarańczowy RD :) żółwie mi się też podobają. KapiPrzybysz - zależy co wolisz ^^ a smycz wydłużana to mas zna myśli taką przepinaną czy automatyczną ?[/QUOTE] Pewnie automatyczną :) Ja ich nie lubię, Quote
Kasia&Mela Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Obawiam się , że na goldenie to wszystkie te wzory będą super wyglądały , chociaż nie pamiętam abym widziała goldena w różu . Szczególnie podobają mi się wszelkie niebieskie odcienie na kremowym. Mam to samo :grin: Na goldenie wszystkie wzorki się prezentują ok. Ja bym wzięła tą 2. Mam złotą goldenkę i ma tą pomarańczową obrożę i super na niej wygląda mniej więcej tak ale na żywo ten pomarańcz jest wręcz odblaskowy. Róż też fajny taki dziewczęcy. śliczna goldenka :smile: no i obroża też ;-) Kasia&Mela, wybrałabym Lupine Puppy Love :smile: Kasia&Mela moim zdaniem najładniej by wyglądał pomarańczowy RD :smile: żółwie mi się też podobają. Ja osobiście bardzo lubię ten 1 wzór z RD, ale myślę, że 2 też byłaby ok :smile: Dziękuję za opinie! Myśle, że kupię którąś z tych: Ewentualnie tą z Lupine z żółwikami... Tylko teraz mam problem, bo nie mogę sie zdecydować :-) Różowa obroża z Lupine odpadła, bo tak jakoś nie jest w stylu mojej Meli, a ciemnoniebieska chyba by się gorzej komponowała z sierścią niż inne :-) A gdzie kupujecie obroże itp.? Przez internet czy raczej w zoologicznym? Quote
Ana04 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kasia, bierz tą niebieską RD. :) Ładnie by wyglądała jeszcze zielona, ale chyba jej na stronie już nie ma. Obroże kupuję przez internet ;) Quote
Avaloth Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Też nie lubię automatycznych. Może u małych psów się sprawdzają, ale ja ich nie lubię xd Ładnie Gabi w tym planecie :) Kasia w internetowych obroże są zazwyczaj taniej, w dodatku w większości zoologów jest dużo mniejszy wybór obroży (wzory, rozmiary). Ja obroże przez internet kupuję ( na pelnej-misce np, albo stronahc producentów) Quote
Recommended Posts