Agnes Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Przypomnę się z moim pytaniem ;) moze Pitman? Maja na bank porzadne rzeczy, skorzanych szelek u nich duzo. Zrobia tez na zamowienie Quote
aniao Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 dzięki dziewczyny :) myślałam, że się może te szelki z nim "zleją", ale chyba fajnie to wygląda, jestem zadowolona :) Quote
ggoska Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Przypomnę się z moim pytaniem ;) te szelki o które pytasz zobacz w ipo-sklepie Quote
gops Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='ggoska']zobacz w http://www.ipo-sklep.pl wiem ze nie w temacie ale skoro polecasz to moze wiesz zamawialas cos w ipo sklepie? zamierzam w tym tygodniu u nich kupic kaganiec i wachalam sie miedzy pelna miska a ipo do pelnej mam zaufanie w ipo nigdy nie bralam nic a maja taniej :) Quote
ggoska Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='gops']wiem ze nie w temacie ale skoro polecasz to moze wiesz zamawialas cos w ipo sklepie? zamierzam w tym tygodniu u nich kupic kaganiec i wachalam sie miedzy pelna miska a ipo do pelnej mam zaufanie w ipo nigdy nie bralam nic a maja taniej :) polecam ipo-sklep jak najbardziej, wszystko co ma moja suka na sobie na fotce w avatarze jest z ipo-sklepu :) 100 % pewna firma :) Luzia&Funia - mam nadzieje, że znajdziesz coś ciekawego :) Quote
Luzia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='ggoska']polecam ipo-sklep jak najbardziej, wszystko co ma moja suka na sobie na fotce w avatarze jest z ipo-sklepu :) 100 % pewna firma :) Luzia&Funia - mam nadzieje, że znajdziesz coś ciekawego :) Dzięki wielkie jeszcze raz. Tylko mam teraz inny problem bo nie wiem które wybrać :evil_lol: Quote
Migori Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 gops napisał(a):wiem ze nie w temacie ale skoro polecasz to moze wiesz zamawialas cos w ipo sklepie? zamierzam w tym tygodniu u nich kupic kaganiec i wachalam sie miedzy pelna miska a ipo do pelnej mam zaufanie w ipo nigdy nie bralam nic a maja taniej :) Też zamawiałam. Nie miałam żadnych zastrzeżeń. Quote
gops Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='ggoska']zobacz w http://www.ipo-sklep.pl [quote name='ggoska']polecam ipo-sklep jak najbardziej, wszystko co ma moja suka na sobie na fotce w avatarze jest z ipo-sklepu :) 100 % pewna firma :) [quote name='Magda25']Też zamawiałam. Nie miałam żadnych zastrzeżeń. dzieki dziewczyny , to w takim razie kupie u nich :) Quote
murakami Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 jeszcze jeden głos na temat ipo. Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt mailowy, a towar naprawdę pierwsza klasa. Mam od nich łańcuszek zapinany, Bono na nim adresówkę nosi - jakość super. Quote
Migori Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 murakami napisał(a):jeszcze jeden głos na temat ipo. Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt mailowy, a towar naprawdę pierwsza klasa. Mam od nich łańcuszek zapinany, Bono na nim adresówkę nosi - jakość super. Mogłabyś podać linka do tego łańcuszka. Szukam właśnie czegoś takiego. Quote
murakami Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Magda25']Mogłabyś podać linka do tego łańcuszka. Szukam właśnie czegoś takiego. oczywiście, badzo proszę: http://ipo-sklep.pl/index.php?p424,lancuszek-srednie-ogniwo-zapinany-45cm-kod-hs5153004502 Quote
diabelkowa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 myslalam wlasnie nad takim czyms co jest non stop, ale boje sie bedzie wycieralo siersc Quote
gops Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Magda jesli szukasz lancucha tylko po to zeby nosila na nim adresowke to kup jej dlawik , sa duzo tansze do 20zl kupisz :) skoro to niema byc do szkolenia tylko jako obroza na adresowke Quote
Migori Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='gops']Magda jesli szukasz lancucha tylko po to zeby nosila na nim adresowke to kup jej dlawik , sa duzo tansze do 20zl kupisz :) skoro to niema byc do szkolenia tylko jako obroza na adresowke Kupiłam, ale moja suka ma wielki łeb, a małą szyję. Musiałam kupić na 55cm żeby w ogóle przez łeb przeszło, a jak już wylądował na szyi to ma wielki 10cm zapas. Nie podoba mi się to bo dinda. A taki zapinany byłby okej, tyle że zbyt masywny. Wolałabym żeby miał małe ogniwa. Quote
blacky. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dziewczyny, może Wy mi pomożecie ;) Szukam obroży z zabezpieczeniem, tzn. żeby miała zatrzask + 2 kółeczka na które zapina się smycz. Wiem że dużo nie napisałam, ale szuka w necie i nie mogę znaleźć. Może to się jakoś nazywa ? Jak znajdę zdjęcie w internecie to wstawie. Macie jakieś zaufane sklepy internetowe ? EDIT.: chodzi mi o takie coś, tylko nie o kolaczatkę a o zwykłą obrożę Quote
gops Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 jakby co to pw , tanio :) Uploaded with ImageShack.us Quote
blacky. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jeśli ma ktoś do sprzedania obroże o jaką mi chodzi to proszę o kontakt na PW :) Poszukuję obroży 40 cm. Dla suni mix westa :) Najlepiej w ciepłych kolorkach Quote
blacky. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pozwólcie że zaprezentuje Wam moją sunię Dejzi :) Szczerze to nie lubię fatygować się po internetowych sklepach w poszukiwaniu obroży, bo lubię przymierzyć, zobaczyć :) Ta obroża jest w sumie najzwyklejsza, kupiona w zoologicznym :) Quote
Migori Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Marta_Ares']jakby co to pw:evil_lol: http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC01688.jpg?t=1288804065 Jaki obwód ? Quote
Marta_Ares Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Magda25']Jaki obwód ?[/QUOTE] wedlug producenta 32- 53cm, jak bede w domu to zmierze dokladnie ;) Quote
Recommended Posts