Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Przypomnę się z moim pytaniem ;)

moze Pitman? Maja na bank porzadne rzeczy, skorzanych szelek u nich duzo. Zrobia tez na zamowienie

Posted

[quote name='ggoska']zobacz w http://www.ipo-sklep.pl

wiem ze nie w temacie ale skoro polecasz to moze wiesz
zamawialas cos w ipo sklepie?
zamierzam w tym tygodniu u nich kupic kaganiec i wachalam sie miedzy pelna miska a ipo do pelnej mam zaufanie w ipo nigdy nie bralam nic a maja taniej :)

Posted

[quote name='gops']wiem ze nie w temacie ale skoro polecasz to moze wiesz
zamierzam w tym tygodniu u nich kupic kaganiec i wachalam sie miedzy pelna miska a ipo do pelnej mam zaufanie w ipo nigdy nie bralam nic a maja taniej :)

polecam ipo-sklep jak najbardziej, wszystko co ma moja suka na sobie na fotce w avatarze jest z ipo-sklepu :) 100 % pewna firma :)

Luzia&Funia - mam nadzieje, że znajdziesz coś ciekawego :)

Posted

[quote name='ggoska']polecam ipo-sklep jak najbardziej, wszystko co ma moja suka na sobie na fotce w avatarze jest z ipo-sklepu :) 100 % pewna firma :)

Luzia&Funia - mam nadzieje, że znajdziesz coś ciekawego :)

Dzięki wielkie jeszcze raz. Tylko mam teraz inny problem bo nie wiem które wybrać :evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
wiem ze nie w temacie ale skoro polecasz to moze wiesz

Też zamawiałam. Nie miałam żadnych zastrzeżeń.

Posted

[quote name='ggoska']zobacz w http://www.ipo-sklep.pl

[quote name='ggoska']polecam ipo-sklep jak najbardziej, wszystko co ma moja suka na sobie na fotce w avatarze jest z ipo-sklepu :) 100 % pewna firma :)

[quote name='Magda25']Też zamawiałam. Nie miałam żadnych zastrzeżeń.
dzieki dziewczyny , to w takim razie kupie u nich :)

Posted

jeszcze jeden głos na temat ipo. Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt mailowy, a towar naprawdę pierwsza klasa. Mam od nich łańcuszek zapinany, Bono na nim adresówkę nosi - jakość super.

Posted

murakami napisał(a):
jeszcze jeden głos na temat ipo. Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt mailowy, a towar naprawdę pierwsza klasa. Mam od nich łańcuszek zapinany, Bono na nim adresówkę nosi - jakość super.

Mogłabyś podać linka do tego łańcuszka. Szukam właśnie czegoś takiego.

Posted

Magda jesli szukasz lancucha tylko po to zeby nosila na nim adresowke to kup jej dlawik , sa duzo tansze do 20zl kupisz :) skoro to niema byc do szkolenia tylko jako obroza na adresowke

Posted

[quote name='gops']Magda jesli szukasz lancucha tylko po to zeby nosila na nim adresowke to kup jej dlawik , sa duzo tansze do 20zl kupisz :) skoro to niema byc do szkolenia tylko jako obroza na adresowke
Kupiłam, ale moja suka ma wielki łeb, a małą szyję. Musiałam kupić na 55cm żeby w ogóle przez łeb przeszło, a jak już wylądował na szyi to ma wielki 10cm zapas. Nie podoba mi się to bo dinda. A taki zapinany byłby okej, tyle że zbyt masywny. Wolałabym żeby miał małe ogniwa.

Posted

Dziewczyny, może Wy mi pomożecie ;)
Szukam obroży z zabezpieczeniem, tzn. żeby miała zatrzask + 2 kółeczka na które zapina się smycz.

Wiem że dużo nie napisałam, ale szuka w necie i nie mogę znaleźć. Może to się jakoś nazywa ?
Jak znajdę zdjęcie w internecie to wstawie.

Macie jakieś zaufane sklepy internetowe ?

EDIT.:
chodzi mi o takie coś, tylko nie o kolaczatkę a o zwykłą obrożę

Posted

Jeśli ma ktoś do sprzedania obroże o jaką mi chodzi to proszę o kontakt na PW :)
Poszukuję obroży 40 cm. Dla suni mix westa :) Najlepiej w ciepłych kolorkach

Posted

Pozwólcie że zaprezentuje Wam moją sunię Dejzi :)
Szczerze to nie lubię fatygować się po internetowych sklepach w poszukiwaniu obroży, bo lubię przymierzyć, zobaczyć :) Ta obroża jest w sumie najzwyklejsza, kupiona w zoologicznym :)