gops Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 pitman super! tez mam pitmana z imieniem juz 2 rok , i jest w super stanie, a noszony w roznych warunkach Quote
Avaloth Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ja moją linkę kupiłam w czymś typu castorama i rączkę związałam, jakiś dziadowski karabińczyk przywiązałam i żaden węzeł jeszcze nigdy się nie rozwiązał. Karabińczyk pękł po jakimś czasie i teraz po prostu przywiązuję linke do obroży kilkoma węzłami. Pies siły ma, jakoś we wrześniu mnie ładnie załatwił, bo zobaczył zająca, ja sobie stałam rozluźniona i gadałam, nie zdążyłam ani psa uspokoić, ani stanąć stabilnie i poleciałam na ziemię, na pamiątkę została mi dziura w placu ( zdarty naskórek plus z dwie warstwy skóry) ale linka i węzły wytrzymały także śmiem twierdzić że to wystarczy ^^ Coraz większą mam ochotę na szelki aktivdoga. Jaki wzór byście proponowali dla łowczarka ? mi się podobają dwa niebieskie (bodajże ptaszki i gałązki) i krasnale na zielonym tle (te chyba najbardziej, ale Krów już ma z czerwonym obrożę z pitmana), ale jestem otwarta na propozycję xd Quote
MakeBelieve Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Moim zdaniem powinnaś wziąć taśme minimum 1,5 cm ;) Wtedy na szerszej taśmie podkładowej będzie ładniej widać. A superhero? Bardzo ładny wzorek ;P Sama żałuje, że taki szeroki .Możesz też piłkarzyki, ładna zieleń ;> Quote
C&B Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Musiałam kupić dla suki jakąś ładna obrożę. W naszym genialnym zoologu oczywiście jak zawsze niewielki wybór, jak jest coś ładnego, to jak dla ONka :-( A że suka mała - jedyna obroża, ktora mi się tam podobała i była na nią dobra, to taka: Quote
Marta_Ares Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 szelki 50mm 25mm i panterka, zastanawiam sie czy Aresowi takiego kompletu nie zrobic:diabloti: Quote
WeronikaM Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 no areskowi by bardzo pasowała ta panterka :evil_lol: Quote
sator_k_ Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Iś&Chester Mi się bardzo podobają takie połączenia: gałązki na brązwoym tle las turkusowo-bordowy tło matrioszki czerwono-zielone tło P.S. Szelek jeszcze nie mamy Marta_Ares Panterka jest po prostu genialna :) Quote
murakami Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='puchu']Nowy stary Lupine dla dużych psów oj ładny... mój mąż-wędkarz-byłby zadowolony z takiej ozdoby na Bońciu...:lol: Quote
Tepes Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 fajne rybcie!!:) szkoda, że nie mają łańcuszków:evil_lol: Quote
vege* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 a mi się ten lupin nie podoba :-) Marta_Ares jaka to szerokość ta panterka? Myślę, czy mojej Nuce na gwiazdkę nie sprawić jakiś dwóch obroży 2,5 cm :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='vege*']a mi się ten lupin nie podoba :-) Marta_Ares jaka to szerokość ta panterka? Myślę, czy mojej Nuce na gwiazdkę nie sprawić jakiś dwóch obroży 2,5 cm :diabloti: tamta to akurat 20mm, ale na 25mm też robiliśmy: Quote
vege* Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ślicznie wygląda ta panterka na brązowej taśmie :loveu: zgłoszę się przed świętami do was :-) Quote
zaba14 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 a ja teraz w innej kwesti, wiecie gdzie dostane kubraki z odblaskowymi elemntami? takie przeciwdeszczowe ??? Quote
Smile of Red Witch Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ale śliczne te kubraczki :) i widzę Amstaffkę z tatuażem ;) http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6051.jpg Quote
Diora Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Na bazarku u Taks. Cena jest uzależniona od wielkości :) Quote
MakeBelieve Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Tyle, że taks kilka dni temu zakończyła już bazarek ;) Jeśli chciałabyś sam ortalion, to zgłoś się prywatnie do niej ;) Może uszyje . Quote
aniao Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 do mnie nareszcie doszły dobre szeleczki po reklamacji, więc się pochwalę :) Quote
Tepes Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 po 1 piękna bulwa:loveu: a po 2 świetnie mu w tych szelkach!;) Quote
Luzia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Mam pytanie, poszukuję porządnych skórzanych szelek. Tylko takich na prawdę sensownych - z przeznaczeniem do szkolenia. Gdzie i jakie możecie polecić? Przypomnę się z moim pytaniem ;) Quote
vege* Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ale cudny bulwiaczek :loveu: szelki idealnie pasują :loveu: Quote
toyota Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Bardzo elegancko wygląda w tych szelkach. Quote
vege* Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Przypomnę się z moim pytaniem ;) na pewno woza ci zrobi takie jakie byś chciała tylko, że jest dośc droga Quote
Recommended Posts