anorektyczna.nerka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Super! wg. mnie lepiej niż ten różowy Quote
Dogha Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja bym ją w czymś szerszym widziała :razz: Quote
Feigned Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Zuzka, szelki cuuuudo! mam przez Was co raz większą ochotę na activdogi.. dla Axela szelki, dla Magnusa obroża :loveu: :diabloti: Quote
Chantell Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 hihi ;) dziękujemy ;d a ami play to raczej taki po domu, bo w nim jak szarpnie, to zaraz się dusi. :roll: Quote
Karilka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Agnes napisał(a):Klata tak, tylko szyja mizerna, w barach wg moich wymiarow wychodzi jakies 58 cm... Magda, ale Twoja suka ma niewiele mniej w szyi wiec mimo dlugosci lap i wagi nie wiem czy jest dwa razy wieksza;) XL? Dobre powinno być. Diora napisał(a):W tym tygodniu musze zrobić porządek w psich rzeczach. Już mi się nie mieszczą w szufladzie... A ciągle mam ochote coś nowego kupić ;) Jak masz coś na zbyciu do DT to bardzo chetnie przyjme :D Quote
Agnes Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Karilka napisał(a):XL? Dobre powinno być. To dobrze:evil_lol: Bo juz kupilam i czekam az paczuszka do nas przyjdzie:loveu: Quote
Paulina87 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 KaRa_ napisał(a):Osz Ty komu Ty biznes nakręcasz :P Bo tam mi się jedyna obroża spodobała :P Quote
sator_k_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A ja szukam teraz linki ok. 20m i jak na razie znalazłam tylko coś takiego. http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/smycze_wielofunkcyjne/32256 Czy to ma rację bytu przy owczarku niemieckim? Jak na razie mamy linkę 5m bliżej nieokreślonej firmy i się trzyma już z dwa lata i smycz z trixie i też jest ok, także psisko nie jest raczej smyczo-psujne. Gdyby komuś rzuciło się jeszcze coś takiego w oczy to byłabym wdzięczna za info. Quote
Paulina87 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja linkę 10 m zrobiłam sama, produkty kupiłam w bricomarche czyli linkę i karabinczyk ;). Koszt na pewno sporo mniejszy niż przy kupnie w sklepie. Quote
sator_k_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Paulina87 napisał(a): bricomarche Nie mam pojęcia co to ;) Ja też myślałam, żeby zrobić sama, ale nie mam pomysł jak ten karabińczy przczepić do linki. Taśmę łatwo jest zaszyć, ale linkę już trudniej. Quote
NightQueen Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 sator_k_ napisał(a):Nie mam pojęcia co to ;) . budowlana wersja intermarche ;) a linkę można scalić nićmi, zeszyć po prostu, a później opalić i się trzyma. Ja mam tak zrobioną linkę Quote
sator_k_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Może znajdę jakiś skrawek liny i spróbuję. A nici to muszą być jakieś specjalne, czy takie krawiecki mogą być? P.S.Myślę jednak, że z moimi zdolnościami to będę musiała, zakupić gotowy produkt ;) Quote
murakami Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 sator_k_ napisał(a):Nie mam pojęcia co to ;) Ja też myślałam, żeby zrobić sama, ale nie mam pomysł jak ten karabińczy przczepić do linki. Taśmę łatwo jest zaszyć, ale linkę już trudniej. linkę należy zszyć jakimiś mocnymi nićmi, a potem naciągnąć rurkę termokurczliwą (są różnej średnicy, można na sztuki kupować) podgrzać zapalnczką i gotowe. Chociaż ja pierwszą linkę mam zszytą i okręconą taśmą izolacyjną i - o dziwo - parę ładnych miesięcy wytrzymuje, także deszcz i szarganie po ziemi. Quote
murakami Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 sator_k_ napisał(a):P.S.Myślę jednak, że z moimi zdolnościami to będę musiała, zakupić gotowy produkt ;) no i ten sposób też dobry...;) Quote
NightQueen Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 sator_k_ napisał(a):Może znajdę jakiś skrawek liny i spróbuję. A nici to muszą być jakieś specjalne, czy takie krawiecki mogą być? ja mam mocniejsze nici, krawieckie szybko pękają już przy szyciu kiedy mowa o twardym sznurku. Quote
piechcia15 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 dla poszukujących obróżek, smyczy i szelek to zapraszam na bazarek dziś utworzony:) może wpadnie coś w oko:) http://www.dogomania.pl/threads/195655-**bazarek-na-pabianickie-psiaki-psie-akcesoria-i-nie-tylko-koniec-15.11**/page3 Quote
diabelkowa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ja mam gruba line z teningowek i porzadny wezel bez zadnych zszyc i trzyma ;) Quote
toyota Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Metheora - śliczna ta Woza ! Chantell co tam obroża , uwielbiam Twojego psa i jego minki ! I ładny portret znów jej zrobiłaś. Quote
Luzia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 sator_k_ napisał(a):Może znajdę jakiś skrawek liny i spróbuję. A nici to muszą być jakieś specjalne, czy takie krawiecki mogą być? P.S.Myślę jednak, że z moimi zdolnościami to będę musiała, zakupić gotowy produkt ;) Ja zszywam takie rzeczy żyłką wędkarską. Taką na większa rybę :razz: jeszcze nigdy nie puściło/ Quote
Marta&Gabi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ta woza jest śliczna!;) A do nas w końcu doszły nasze 2 rogzy xxl zobaczymy jak się będą sprawować Quote
Luzia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mam pytanie, poszukuję porządnych skórzanych szelek. Tylko takich na prawdę sensownych - z przeznaczeniem do szkolenia. Gdzie i jakie możecie polecić? Quote
Neytiri Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Pochwale się i ja,mój klopsik xD By narcyza at 2010-10-24 Obróżka jest na sprzedaż lub wymianę,chodził w niej kilka dni,jest w stanie idealnym.Jednak dla mopsa odpowiedniejsze okazały się szelki szelki.Szczegóły na pw. A tu mój mopsik w szeleczkach,znacznie dla niego wygodniejszych niż obroża By narcyza at 2010-10-03 Quote
sauatka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 a do nas dzisiaj doszedł pitman, cuuudooo! chociaż mogłam wziąć rozmiar mniejszy, był by lepiej dopasowany. Quote
Chantell Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 toyota napisał(a):Chantell co tam obroża , uwielbiam Twojego psa i jego minki ! I ładny portret znów jej zrobiłaś.dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts