Natula Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Metheora napisał(a):o moich psach słyszałam już dużo- miniaturowe dobermanki, przerośnięte sarenki, pinczer min...(to na bis puppy :crazyeye: ), jamniki, charty,i "uwaga ludojady" :angryy:... :) nie martw się, moge Cię przebic w ciągu tygodnia :eviltong: od wczoraj usłyszałam tyle nazw ras moich psów ze masakra :evil_lol: pudle,briardy,nowofunlandy i sznaucery to na porzadku dziennym, ale małe kucyki, wilczury, niedzwiedzie grizzly :diabloti:, rosyjskie psy na niedzwiedzie :evil_lol: itp itd nie ma ktoś kompletu L(zacisk) rogzowego na zbyciu ? jakiegos kolorowego :razz: Quote
toyota Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Metheora'] tak na ramiczku wyglądały :) teraz leżą w szafce...może komuś się przyda, kupowałam w Czeskim Cieszynie:) - Byłam pewna , że chodzi o jamniczka :lol: Manchester teriera to w życiu w realu nie widziałam. Na fotce nóżki w trawie mu się schowały. Ale wpadka ;). Sorry ! Quote
gops Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 o juz dlugo mam ochote na manmaty zielone szkoda ze to xxs my potrzebujemy ski Quote
Onomato-Peja Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Agnes napisał(a):Ciagle mam ochote na ManMaty XL ;) Ale sie boje, ze beda za duze..suka ma co prawda ok 85 w klacie, ale w szyi raptem 43-45 cm, co za tym idzie w barach chyba tez za malo na ten rozmiar :( Przecież Aza ma ogromną klatę ;) bary też z tego co na zdjęciach widziałam Quote
Migori Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Przecież Aza ma ogromną klatę ;) bary też z tego co na zdjęciach widziałam Na moją sucz pasują L, no to Aza powinna nosić xl. Jest od mojej suczy dwa razy większa. Quote
Agnes Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Klata tak, tylko szyja mizerna, w barach wg moich wymiarow wychodzi jakies 58 cm... Magda, ale Twoja suka ma niewiele mniej w szyi wiec mimo dlugosci lap i wagi nie wiem czy jest dwa razy wieksza;) Quote
Katica Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 a próbował ktoś z was tych obróżek z firmy elperro?? robią wprawdzie dla bullowatych, ale sporo innych ras też kupuje u nich... Mają takie urocze kolory w serii juicy ... pastele itp... Dobry, mocny sprzęt. Quote
Diora Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 W tym tygodniu musze zrobić porządek w psich rzeczach. Już mi się nie mieszczą w szufladzie... A ciągle mam ochote coś nowego kupić ;) Quote
Chantell Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 jaki komplecik (smycz 180cm + szelki) lub same szelki wybrałybyście dla yorka? Planuję coś na Gwiazdke kupić..... Quote
Paulina87 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jura w nowym kompleciku muscat Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Migori Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Fenomenalny odcień tej czerwieni. Można wiedzieć gdzie kupiłaś ? Jaka cena? Quote
Marchewkowy Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 a my się chyba nie doczekamy kompletu od Tani :( Ciągle brakuję taśmy chyba... Quote
Paulina87 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Na pierwszym zdjęciu wyszły takie jaskrawe, w rzeczywistości ta czerwień wpada lekko w wiśniowy... coś jak własnie na 2 zdjęciu. Kupiłam w Kakadu, obroża 14,60 a smycz 22,60 więc w porównaniu do innych jakie oglądałam to wydaje mi się bardzo tanio. To jest model Cushion http://www.zolux.com/nasze-produkty.php?parametre=22;129;628;11326 Quote
gops Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Katica napisał(a):a próbował ktoś z was tych obróżek z firmy elperro?? robią wprawdzie dla bullowatych, ale sporo innych ras też kupuje u nich... Mają takie urocze kolory w serii juicy ... pastele itp... Dobry, mocny sprzęt. ja mam 2 el perro wsumie to fajne, sliczne kolorki ! wykonanie okey mam na sprzedarz el perro fioletowa 45cm 4 dziurki wiec raczej dla psa kolo 34-40 w szyi 2,5cm na moja ciut za mala jednak Quote
Migori Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Paulina87']Na pierwszym zdjęciu wyszły takie jaskrawe, w rzeczywistości ta czerwień wpada lekko w wiśniowy... coś jak własnie na 2 zdjęciu. Kupiłam w Kakadu, obroża 14,60 a smycz 22,60 więc w porównaniu do innych jakie oglądałam to wydaje mi się bardzo tanio. To jest model Cushion http://www.zolux.com/nasze-produkty.php?parametre=22;129;628;11326 Dzięki za info. Kupiłaś w Poznańskim Kakadu ? Cena faktycznie ciekawa. Kolor mi się szalenie podoba. Quote
Paulina87 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Tak w poznańskim... szelki też są w tym stylu... jestem bardzo dumna z tego zakupu, bo i w internecie szukałam, i w różnych sklepach, kompletu, który na prawdę by mnie urzekł i znalazłam w końcu. Quote
Migori Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Paulina87 napisał(a):Tak w poznańskim... szelki też są w tym stylu... jestem bardzo dumna z tego zakupu, bo i w internecie szukałam, i w różnych sklepach, kompletu, który na prawdę by mnie urzekł i znalazłam w końcu. Ehhh gdyby nie ten dziadowki parking w CH Malta to pewnie bym sie tam przejechała...Dzięki za odpowiedź Quote
Diora Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Paulina87']Tak w poznańskim... szelki też są w tym stylu... jestem bardzo dumna z tego zakupu, bo i w internecie szukałam, i w różnych sklepach, kompletu, który na prawdę by mnie urzekł i znalazłam w końcu. Prawda, są też szelki z tej serii. Mamy je :) Quote
Guciek Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Nasz elperro 5cm jest dość intensywnie używany od momentu zakupu, pies ma go na sobie 24h doba i jest psem podwórkowym - straaasznie się zmechaciło, ale funkcję swoje zachowuje ;) Quote
KaRa_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Paulina87']Na pierwszym zdjęciu wyszły takie jaskrawe, w rzeczywistości ta czerwień wpada lekko w wiśniowy... coś jak własnie na 2 zdjęciu. Kupiłam w Kakadu, obroża 14,60 a smycz 22,60 więc w porównaniu do innych jakie oglądałam to wydaje mi się bardzo tanio. To jest model Cushion http://www.zolux.com/nasze-produkty.php?parametre=22;129;628;11326 Osz Ty komu Ty biznes nakręcasz :P Quote
Cieplutkaa. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Lara też ma tą czerwoną obrożę, niestety jest już na nią za wąska, aczkolwiek była używana w wielu ekstremalnych warunkach przy moim psie i zupełnie nic się z nią nie działo. ;) Nie mechaciła się, nitki nie wychodziły i zatrzask też wytrzymał, ale Lara ogólnie nie ciągnie, więc.. A kolorek faktycznie ładny, jak czerwone wino ; ) Quote
Chantell Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ami-play odblaskowy, zielony :) i jak? Quote
Recommended Posts