Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Metheora napisał(a):
o moich psach słyszałam już dużo- miniaturowe dobermanki, przerośnięte sarenki, pinczer min...(to na bis puppy :crazyeye: ), jamniki, charty,i "uwaga ludojady" :angryy:... :)

nie martw się, moge Cię przebic w ciągu tygodnia :eviltong: od wczoraj usłyszałam tyle nazw ras moich psów ze masakra :evil_lol:
pudle,briardy,nowofunlandy i sznaucery to na porzadku dziennym, ale małe kucyki, wilczury, niedzwiedzie grizzly :diabloti:, rosyjskie psy na niedzwiedzie :evil_lol: itp itd

nie ma ktoś kompletu L(zacisk) rogzowego na zbyciu ? jakiegos kolorowego :razz:

Posted

[quote name='Metheora']

tak na ramiczku wyglądały :) teraz leżą w szafce...może komuś się przyda, kupowałam w Czeskim Cieszynie:) - Byłam pewna , że chodzi o jamniczka :lol:

Manchester teriera to w życiu w realu nie widziałam. Na fotce nóżki w trawie mu się schowały. Ale wpadka ;). Sorry !

Posted

Agnes napisał(a):
Ciagle mam ochote na ManMaty XL ;) Ale sie boje, ze beda za duze..suka ma co prawda ok 85 w klacie, ale w szyi raptem 43-45 cm, co za tym idzie w barach chyba tez za malo na ten rozmiar :(

Przecież Aza ma ogromną klatę ;) bary też z tego co na zdjęciach widziałam

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Przecież Aza ma ogromną klatę ;) bary też z tego co na zdjęciach widziałam

Na moją sucz pasują L, no to Aza powinna nosić xl. Jest od mojej suczy dwa razy większa.

Posted

Klata tak, tylko szyja mizerna, w barach wg moich wymiarow wychodzi jakies 58 cm...

Magda, ale Twoja suka ma niewiele mniej w szyi wiec mimo dlugosci lap i wagi nie wiem czy jest dwa razy wieksza;)

Posted

a próbował ktoś z was tych obróżek z firmy elperro??
robią wprawdzie dla bullowatych, ale sporo innych ras też kupuje u nich... Mają takie urocze kolory w serii juicy ... pastele itp... Dobry, mocny sprzęt.

Posted

Katica napisał(a):
a próbował ktoś z was tych obróżek z firmy elperro??
robią wprawdzie dla bullowatych, ale sporo innych ras też kupuje u nich... Mają takie urocze kolory w serii juicy ... pastele itp... Dobry, mocny sprzęt.

ja mam 2 el perro
wsumie to fajne, sliczne kolorki !
wykonanie okey
mam na sprzedarz el perro fioletowa 45cm 4 dziurki wiec raczej dla psa kolo 34-40 w szyi 2,5cm na moja ciut za mala jednak

Posted

[quote name='Paulina87']Na pierwszym zdjęciu wyszły takie jaskrawe, w rzeczywistości ta czerwień wpada lekko w wiśniowy... coś jak własnie na 2 zdjęciu. Kupiłam w Kakadu, obroża 14,60 a smycz 22,60 więc w porównaniu do innych jakie oglądałam to wydaje mi się bardzo tanio.

To jest model Cushion
http://www.zolux.com/nasze-produkty.php?parametre=22;129;628;11326
Dzięki za info.
Kupiłaś w Poznańskim Kakadu ? Cena faktycznie ciekawa. Kolor mi się szalenie podoba.

Posted

Tak w poznańskim... szelki też są w tym stylu... jestem bardzo dumna z tego zakupu, bo i w internecie szukałam, i w różnych sklepach, kompletu, który na prawdę by mnie urzekł i znalazłam w końcu.

Posted

Paulina87 napisał(a):
Tak w poznańskim... szelki też są w tym stylu... jestem bardzo dumna z tego zakupu, bo i w internecie szukałam, i w różnych sklepach, kompletu, który na prawdę by mnie urzekł i znalazłam w końcu.

Ehhh gdyby nie ten dziadowki parking w CH Malta to pewnie bym sie tam przejechała...Dzięki za odpowiedź

Posted

[quote name='Paulina87']Tak w poznańskim... szelki też są w tym stylu... jestem bardzo dumna z tego zakupu, bo i w internecie szukałam, i w różnych sklepach, kompletu, który na prawdę by mnie urzekł i znalazłam w końcu.

Prawda, są też szelki z tej serii. Mamy je :)

Posted

Nasz elperro 5cm jest dość intensywnie używany od momentu zakupu, pies ma go na sobie 24h doba i jest psem podwórkowym - straaasznie się zmechaciło, ale funkcję swoje zachowuje ;)

Posted

Lara też ma tą czerwoną obrożę, niestety jest już na nią za wąska, aczkolwiek była używana w wielu ekstremalnych warunkach przy moim psie i zupełnie nic się z nią nie działo. ;) Nie mechaciła się, nitki nie wychodziły i zatrzask też wytrzymał, ale Lara ogólnie nie ciągnie, więc.. A kolorek faktycznie ładny, jak czerwone wino ; )