MakeBelieve Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Iza- no to kiedys zamowimy razem ;d A tymczasem, rogz czeka na Cb ;>>> Nie chcesz słit różu dla Buenosa? :) Pięknie Arii w tych liskach! Chociaż nie spodziewałam się, bo sam wzorek mi sie nie podoba ;> Quote
Iza. Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 MakeBelieve napisał(a):Iza- no to kiedys zamowimy razem ;d A tymczasem, rogz czeka na Cb ;>>> Nie chcesz słit różu dla Buenosa? :) Pięknie Arii w tych liskach! Chociaż nie spodziewałam się, bo sam wzorek mi sie nie podoba ;> Ja lovam rożowy, Buenosek też :evil_lol: tylko caly czas jakos zapominam że mam się do Ciebie odezwać ;P Quote
MakeBelieve Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Haaa! To sie odezwij, a nie zapominasz ;d Ja mam tyle fajnych rzeczy dla Błenia :( wybaczcie za ofa! Cholera, kusza activdogi, ale kasy nie mam aktualnie... Quote
puchu Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Iza. napisał(a):Aria wyląda super ! Mam coraz większą chęć na activ doga :cool3: MakeBelieve napisał(a):Iza- no to kiedys zamowimy razem ;d A tymczasem, rogz czeka na Cb ;>>> Nie chcesz słit różu dla Buenosa? :) Pięknie Arii w tych liskach! Chociaż nie spodziewałam się, bo sam wzorek mi sie nie podoba ;> psikut_zabrze napisał(a):puchu świetne te activdogi :D Nieskromnie powiem, że ładnemu we wszystkim ładnie ;) Bardzo lubię wyroby Tani. Nie dość, że ładne wzory to i świetnie uszyte. Quote
Smile of Red Witch Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Diabełkowa my różyk bardzo lubimy i ładnie wygląda na Rudej ;) poza tym ludzie tak jakoś przychylnie na nią patrzą jak chodzi w różu ( pewnie inaczej by było jakby miała jakieś kolce na szyi ;) ) Quote
toyota Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='weszka']Jak ktoś chętny do zakupu w niższych cenach to zapraszam na PW rozm. S http://www.eko-pies.pl/Daisy_Daze_Black_Eyed_Susan_rozm_S-107.html rozm. XL http://www.eko-pies.pl/Simply_Solid_Hunter_Orange_rozm_XL-156.html - rzeczywisty kolor to pomarańczowy z ciemnym grafitem (nie taka czysta czerń jak na zdjęciu) Czy mogłabym prosić o podanie długości całej obroży w rozmiarze S ? Mój pies ma obwód szyjki 33 , nie wiem czy lepiej brać S czy M-kę :???:. Quote
diabelkowa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 to wezcie obroze w panterke ;) suka od Patki miala kiedys szelki w panterke , ona cala ruda byla :) http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/obrozki%20itd/100_4767.jpg BTW czy to jest ochraniacz z naruto z wioski liscia ? :PP Quote
toyota Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Czy ktoś zechciałby wkleić zdjęcia mojego Docka w Lupine Peace Pup oraz Tosi w czerwonym Muscacie ? Ja nie umiem niestety :oops:. Chociaż raz niech się zaprezentują. Quote
puchu Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='diabelkowa']http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/obrozki%20itd/100_4767.jpg BTW czy to jest ochraniacz z naruto z wioski liscia ? :PP Dokładnie :mdrmed: Quote
Smile of Red Witch Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Lubie panterkę, ale jakoś średnio ją widzę na mojej suce ;) oprócz różowych obroży mamy też inne kolorki ;) Quote
DomixX Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 toyota napisał(a):Czy ktoś zechciałby wkleić zdjęcia mojego Docka w Lupine Peace Pup oraz Tosi w czerwonym Muscacie ? Ja nie umiem niestety :oops:. Chociaż raz niech się zaprezentują. JA z chęcią mogę wkleić ci zdjęcia;) Chciałam napisać ci PW ale masz pełną skrzynkę Quote
toyota Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ninia41 napisał(a):JA z chęcią mogę wkleić ci zdjęcia;) Chciałam napisać ci PW ale masz pełną skrzynkę Dziękuję ! Już wyczyściłam. Quote
Migori Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 No i gdzie te fotki ? Też chętnie zobaczę. Quote
DomixX Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Magda25 napisał(a):No i gdzie te fotki ? Też chętnie zobaczę. Jeszcze ich nie mam..xD Quote
weszka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 toyota napisał(a):Czy mogłabym prosić o podanie długości całej obroży w rozmiarze S ? Mój pies ma obwód szyjki 33 , nie wiem czy lepiej brać S czy M-kę :???:. Cała obroża ma 38 cm. Regulacja zapięcia 23-33 cm ale ja polecam do max. 32 i wtedy końcówka ładnie chowa się pod szlufkę. Jak obroża jest zapięta na ostatnią dziurkę to koniec jest tak na styk i się wysuwa. Quote
DomixX Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Noto proszę bardzo zdjęcia od toyoty- Asi:) Docuś w peace pup Noto ja od razu może dam komentarz, ślicznie mu, dodam, że to zdjęcie jest sweetaśne:loveu: I Tosia w muscacie Ślicznie, a ten szczeniaczek jak sie zwie?:eviltong: ŁAdniutko jej w czerwonym:loveu: Quote
Luzia Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 http://img257.imageshack.us/img257/2602/dscn2854u.jpg Na tym zdjęciu ta obroża wydaje się dziwnie wysoko zapięta :) Quote
Guest papillonek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 może po prostu się zsunęła...chosiaż ten psiak nie ma takiej szyjki ,zeby mu się zsuwała...dziwnę trochę. Quote
NightQueen Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Luzia&Funia']http://img257.imageshack.us/img257/2602/dscn2854u.jpg Na tym zdjęciu ta obroża wydaje się dziwnie wysoko zapięta :) czasami jak pies ma więcej sierści czy skóry to obroża się podnosi wyżej, mojej suce tez się tak robi :p Quote
toyota Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Docent fikał na spacerze i jak chwilę usiadł na ogonie to udało mi się zrobić takie zdjęcie , żeby było widać obrożę. Nie zwróciłam uwagi na to , że się tak podniosła . Co do wzoru peace pup , to niezbyt mi się spodobał jak go zobaczyłam ( zamawiam tylko z netu , bo w sklepach nawet nie wiedzą o istnieniu takich firm ). Wzór wydał mi się za bardzo pstrokaty " na żywo" , ale w końcu go polubiłam , bo jakoś tak do świrusa - Docenta pasuje. Tosia w muskacie to dla mnie obroża pamiątkowa. Na zdjęciu ta mała czarna to Pestka. Muskat raczej kiepski , bo się luzuje. Po 3 dniach noszenia i to bez smyczy obróżka jest za luźna. Z Rogzami czy Lupinami nie ma tego problemu. Fajnie , że w Muskacie klamerka jest czerwona. Rogzy i Lupiny też fajnie by wyglądały z kolorowymi klamerkami. Quote
toyota Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Trzeba trochę podtuczyć jamniczka , bo szelki bardzo ładnie wyglądają ;). Quote
Karilka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 to manchester terrier a nie jamniczek - czyli przodek dobka ;) Nic dziwnego. XL nosi mój doberman a ma ponad 85 w klatce piersiowej Quote
Agnes Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ciagle mam ochote na ManMaty XL ;) Ale sie boje, ze beda za duze..suka ma co prawda ok 85 w klacie, ale w szyi raptem 43-45 cm, co za tym idzie w barach chyba tez za malo na ten rozmiar :( Quote
Recommended Posts