Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza- no to kiedys zamowimy razem ;d
A tymczasem, rogz czeka na Cb ;>>> Nie chcesz słit różu dla Buenosa? :)
Pięknie Arii w tych liskach! Chociaż nie spodziewałam się, bo sam wzorek mi sie nie podoba ;>

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Pięknie Arii w tych liskach! Chociaż nie spodziewałam się, bo sam wzorek mi sie nie podoba ;>

Ja lovam rożowy, Buenosek też :evil_lol: tylko caly czas jakos zapominam że mam się do Ciebie odezwać ;P

Posted

Iza. napisał(a):
Aria wyląda super !
Mam coraz większą chęć na activ doga :cool3:

MakeBelieve napisał(a):

psikut_zabrze napisał(a):
puchu świetne te activdogi :D

Nieskromnie powiem, że ładnemu we wszystkim ładnie ;) Bardzo lubię wyroby Tani. Nie dość, że ładne wzory to i świetnie uszyte.

Posted

[quote name='weszka']Jak ktoś chętny do zakupu w niższych cenach to zapraszam na PW

rozm. S http://www.eko-pies.pl/Daisy_Daze_Black_Eyed_Susan_rozm_S-107.html

rozm. XL http://www.eko-pies.pl/Simply_Solid_Hunter_Orange_rozm_XL-156.html - rzeczywisty kolor to pomarańczowy z ciemnym grafitem (nie taka czysta czerń jak na zdjęciu)

Czy mogłabym prosić o podanie długości całej obroży w rozmiarze S ?
Mój pies ma obwód szyjki 33 , nie wiem czy lepiej brać S czy M-kę :???:.

Posted

Czy ktoś zechciałby wkleić zdjęcia mojego Docka w Lupine Peace Pup oraz Tosi w czerwonym Muscacie ?

Ja nie umiem niestety :oops:. Chociaż raz niech się zaprezentują.

Posted

toyota napisał(a):
Czy ktoś zechciałby wkleić zdjęcia mojego Docka w Lupine Peace Pup oraz Tosi w czerwonym Muscacie ?

Ja nie umiem niestety :oops:. Chociaż raz niech się zaprezentują.

JA z chęcią mogę wkleić ci zdjęcia;)
Chciałam napisać ci PW ale masz pełną skrzynkę

Posted

toyota napisał(a):
Czy mogłabym prosić o podanie długości całej obroży w rozmiarze S ?
Mój pies ma obwód szyjki 33 , nie wiem czy lepiej brać S czy M-kę :???:.

Cała obroża ma 38 cm. Regulacja zapięcia 23-33 cm ale ja polecam do max. 32 i wtedy końcówka ładnie chowa się pod szlufkę. Jak obroża jest zapięta na ostatnią dziurkę to koniec jest tak na styk i się wysuwa.

Posted

Noto proszę bardzo zdjęcia od toyoty- Asi:)
Docuś w peace pup

Noto ja od razu może dam komentarz, ślicznie mu, dodam, że to zdjęcie jest sweetaśne:loveu:
I Tosia w muscacie

Ślicznie, a ten szczeniaczek jak sie zwie?:eviltong:

ŁAdniutko jej w czerwonym:loveu:

Guest papillonek
Posted

może po prostu się zsunęła...chosiaż ten psiak nie ma takiej szyjki ,zeby mu się zsuwała...dziwnę trochę.

Posted

Docent fikał na spacerze i jak chwilę usiadł na ogonie to udało mi się zrobić takie zdjęcie , żeby było widać obrożę. Nie zwróciłam uwagi na to , że się tak podniosła . Co do wzoru peace pup , to niezbyt mi się spodobał jak go zobaczyłam ( zamawiam tylko z netu , bo w sklepach nawet nie wiedzą o istnieniu takich firm ). Wzór wydał mi się za bardzo pstrokaty " na żywo" , ale w końcu go polubiłam , bo jakoś tak do świrusa - Docenta pasuje.

Tosia w muskacie to dla mnie obroża pamiątkowa.

Na zdjęciu ta mała czarna to Pestka.

Muskat raczej kiepski , bo się luzuje. Po 3 dniach noszenia i to bez smyczy obróżka jest za luźna. Z Rogzami czy Lupinami nie ma tego problemu. Fajnie , że w Muskacie klamerka jest czerwona. Rogzy i Lupiny też fajnie by wyglądały z kolorowymi klamerkami.

Posted

Ciagle mam ochote na ManMaty XL ;) Ale sie boje, ze beda za duze..suka ma co prawda ok 85 w klacie, ale w szyi raptem 43-45 cm, co za tym idzie w barach chyba tez za malo na ten rozmiar :(