Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Barrbery
chyba żeś normalnie za dużo się naooglądała xD moja w 18mm wygląda potwornie, a co dopiero w 28 xD

moja by się nie upchnęła, bo ma 31cm, ale włoskie charciki spokojnie

Posted

Chantell napisał(a):
Barrbery
chyba żeś normalnie za dużo się naooglądała xD

:cool1: tak :cool1:
jeszcze jakiś czas temu byłam na tyle rozsądna żeby zrezygnować z Lupine'a 18mm bo wydawało mi się, że będzie głupio wyglądąć a teraz zaczęłam myśleć o EzyDogach :shake::lol: - choroba obrożowo-szelkowo-smyczowa postępuje ;)
jednak dobrze, że najpierw tu napisałam ;)

Posted

psikut_zabrze napisał(a):
Miał ktoś z was do czynienia z swiatzoo.pl ?? Jak to z nimi jest? :D

ja miałam właśnie ostatnio. kilka stron wcześniej pisałam, dostałam szelki źle uszyte :(
ale muszę powiedzieć, że zachowali się bardzo w porządku, bez problemu mi je wymienią i jeszcze zwrócą kasę za przesyłkę. tzn. na razie mi to obiecali, zobaczymy jeszcze jak to się skończy. ale jeśli dotrzymają obietnicy to będę ich polecać :)

Posted

Przyszedł mi dziś rano komplet (łańcuszek i smycz) ROGZa niebieski :loveu::loveu: od Magdy 25 :multi:
Zaraz idziemy na spacer wypróbować :evil_lol: (to nasz pierwszy rogz zobaczymy jak się sprawdzi :diabloti: )

Posted

[quote name='barberry']Mnie się bardziej podoba w żółtym :loveu:

Wpadła mi ostatnio do głowy szalona myśl - EzyDog XXS różowy! :evil_lol::evil_lol:
Moja yorczyca ma wprawdzie dosyć długą szyję ale jak będzie wyglądać 28mm?
Chyba wytnę z papieru pasek tej szerokości, pokoloruję na różowo, zakleję jej na szyi i zobaczę... :diabloti:
http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1424

XXS Ezy nie mają tych obiecanych 28mm ;) czasami to 1,5cm, musisz wysłac meila to Ci sprawdzą. ;)

Posted

Nie mam żadnych nowości żeby się pochwalić ale.. kiedyś zamawiałam u Marty obroże i smycze dla naszego schroniska. Oto jeden z modeli a zarazem jeden z moich ulubieńców w obroży od tz'ta Marty. Obroże sprawują się bardzo dobrze, nie są zniszczone (nawet nie rdzewieją kółeczka a zamawiane były już prawie rok temu), są bardzo mocne (szczególnie półzaciski) wytrzymują choć przeżyły już nie jeden ostry zryw i inne 'przypadki' ;) Jedynie w jednej poszedł zatrzask a w drugiej się poluzował. Smycze niestety wszystkie poległy ale nie dlatego, ze były złe- zostały poprzegryzane albo walnięte gdzieś na dworze przez nierozgarniętych wolontariuszy i się zniszczyły albo psy dopadły i pogryzły. W tym roku po zbiórce kasy za cześć przeznaczoną na zakup sprzętu dla psiaków też chyba uderzymy do Marty po smyczki i ty razem szeleczki.. ;)

Oto schroniskowy Bajtek w obróżce od tz'ta Marty: