murakami Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 NightQueen napisał(a):Ale jeśli mogę wyrazić swoją opinię, to nie uważam żeby dławik był super pomysłem dla psa który bardzo ciągnie na dłuższa metę, jeśli faktycznie zadziała i pies nie będzie ciągną to ok, ale jak pies będzie mimo wszystko ciągną (a są tacy delikwenci) to bym zrezygnowała ze względu na tchawicę. Zgadzam się z Tobą. Quote
Coffee&Nera Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jaki kolor szelek pasowałby do rudego? ;) Quote
gops Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ja rowniez sie zgadzam co do tego dlawika ale na spora czesc psow dziala i moze warto sprobowac , z jakiegos powodu ludzie ktorzy maja duze agresywne psy uzywaja ich i daja rade utrzymac psa , u nas spaceruje 50kg kobieta z 90kg niufkiem ktory nie lubi innych pieskow , daje rade :) oczywiscie to calkeim inny przypadek niz ciagiecie ciagle na smyczy Quote
murakami Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 jeśli chodzi o rudą sierść, to niebieskie szelki ładnie wyglądają Quote
rev Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Coffee&Nera']Jaki kolor szelek pasowałby do rudego? ;) Fiolet i zieleń :) Quote
vege* Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='NightQueen']wprowadziłam cię w błąd. Są 2,5 cm w tym rozmiarze co pisałaś tu masz dostępne wzory z tego rozmiaru http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?cat_id=208&page=0&view=3&sort=default o dziękuję bardzo :-) Quote
gops Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 na rudym swietnie wyglada pomarancz i czerowny :) Quote
Coffee&Nera Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czerwony już mamy - mam do wyboru żółty,pomaranczowy, fioletowy i niebieski - takie sa kolory odblaskow w wersji S RD a takich znowu poszukuję - chociaz niebylam zadowolona z poprzednich to jednak widac je gdy pada na nie swiatlo ;) Quote
vege* Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 to z tych co podałaś to wzięłabym chyba fioletowy ewentualnie niebieski ;) Quote
NightQueen Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Coffee&Nera napisał(a):Czerwony już mamy - mam do wyboru żółty,pomaranczowy, fioletowy i niebieski - takie sa kolory odblaskow w wersji S RD a takich znowu poszukuję - chociaz niebylam zadowolona z poprzednich to jednak widac je gdy pada na nie swiatlo ;) pomarańcz fajnie będzie wyglądał Po za tym RD pomarańcz ma bardzo fajny odcień :) fiolet jest przytłumiony i ciemny, osobiście niezbyt mi się podoba Quote
Coffee&Nera Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja poszukuję czegoś co bedzie widać z dość grubej gęstej siersci. Te szelki co teraz mamy z RD to praktycznie widze tylko na piersi kolor i ewentualnie ciut z góry ;) Quote
vege* Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No to skoro twój pies jest rudy to ja bym wzięła coś ciemniejszego, żeby było widoczne Quote
Coffee&Nera Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dylemat to albo niebieski (błękitny dokladnie) albo fioletowy aczkolwiek nielubie ciemnego fioletu. Quote
taxelina Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jak Wam sie podobaja takie produkty? http://www.hurttacollection.com/lifeguard_accessoarer Quote
gops Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='deer_1987']Jak Wam sie podobaja takie produkty? http://www.hurttacollection.com/lifeguard_accessoarer niektore fajne szkoda ze cena tak wysoka :) Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='deer_1987']Jak Wam sie podobaja takie produkty? http://www.hurttacollection.com/lifeguard_accessoarer fajne te obroże oczo**bne :D ale pewnie sporo kosztuja?? Quote
NightQueen Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Coffee&Nera napisał(a):Ja poszukuję czegoś co bedzie widać z dość grubej gęstej siersci. Te szelki co teraz mamy z RD to praktycznie widze tylko na piersi kolor i ewentualnie ciut z góry ;) rażące kolory będą się przebijać ;) bierz niebieski, fiolet RD jest bardziej purpurowy niż fioletowy Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 piękne skórzane obroże i smycze są na tej stronie Hurtty Quote
Cieplutkaa. Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 a jak bym wzięła żółty! :loveu: świetnie wygląda na rudzielcach.. ew niebieski właśnie. ja z kolei mam pytanie.. wolicie łańczuszki, czy zwykłe zaciski? mam dylemat co wziąć dla Larsy. Quote
NightQueen Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cieplutkaa. napisał(a): ja z kolei mam pytanie.. wolicie łańczuszki, czy zwykłe zaciski? mam dylemat co wziąć dla Larsy. Jeśli chodzi o rogz to zwykły zacisk jest beznadziejny, nie luzuje się, pies cały czas ma zaciśnięty na szyi, czyli mija się z powołaniem. Łańcuszek rogza jest rewelacyjny :loveu: Zacisk lupine też jest dobry, szybki się luzuje, ale niektórych denerwuje jego budowa, mnie nie, ja go lubię. Ja najbardziej lubie łańcuszki, ale w zimie się nie sprawdzają, więc jak chcesz coś kupować przed zimą to zwykły zacisk, byleby nie z rogza ;) Quote
Unbelievable Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 jak się w dobrą stronę założy to się luzuje ;) mi odpowiadają i jedne i drugie rozgowe zaciski, lupinowe są złe Quote
gops Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ja rowniez nie lubie lupinowych , a rogzowe mi odpowiadaja, zarowno lancuszki jak i zaciski zwykle Quote
taxelina Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Marta_Ares napisał(a):fajne te obroże oczo**bne :D ale pewnie sporo kosztuja?? Marta_Ares napisał(a):piękne skórzane obroże i smycze są na tej stronie Hurtty u was pelna miska ma czesc hurtta ale nie wszystko Quote
BBeta Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 NightQueen napisał(a):Jeśli chodzi o rogz to zwykły zacisk jest beznadziejny, nie luzuje się, pies cały czas ma zaciśnięty na szyi, czyli mija się z powołaniem Mam kilka Rogzowych zacisków i żaden nie mija się z powołaniem :hmmmm: :diabloti: Quote
Recommended Posts