Tepes Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 pw:evil_lol: ta panterki są bardzo fajne jak i te czerwone szelki:loveu:;) no a my chyba szykujemy się na nowego RoOgza niebieskiego:evil_lol: Quote
Okamia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 a ja sie zastanawiam nad tym czarnym nowym rogzem dla białej... tyle że 2 cm nie wiem czy dla niej za mało nie będzie :/ Quote
gops Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Okamia napisał(a):a ja sie zastanawiam nad tym czarnym nowym rogzem dla białej... tyle że 2 cm nie wiem czy dla niej za mało nie będzie :/ stanowczo za malo a ona ma taka mala szyjke? nie wejdzie w xlke? Quote
Okamia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 gops napisał(a):stanowczo za malo a ona ma taka mala szyjke? nie wejdzie w xlke? W tym właśnie problem że ma ok 38 cm obwodu... niby L było by ok ale jest lekko za wąskie :/ to jest w ogóle nie wymiarowa suka xD Quote
gops Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Okamia napisał(a):W tym właśnie problem że ma ok 38 cm obwodu... niby L było by ok ale jest lekko za wąskie :/ to jest w ogóle nie wymiarowa suka xD ja bym na Twoim miejscu kupila xl i usmiechnela sie do kogos kto Ci to moze zmiejszyc :) wcale nie jest trudno wbrew pozorom odszywac pod spodem przy regulacji i skracasz potem zaszywasz , najlepeij na maszynie wiadomo do nas doszedl rogz xl viva :) ale pogoda nie pozwlaa na zdjecia nromalne Quote
Okamia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 gops napisał(a):ja bym na Twoim miejscu kupila xl i usmiechnela sie do kogos kto Ci to moze zmiejszyc :) wcale nie jest trudno wbrew pozorom odszywac pod spodem przy regulacji i skracasz potem zaszywasz , najlepeij na maszynie wiadomo będziemy kombinować i przymierzać jak przywiozą nam dostawę do sklepu ;) Quote
Natula Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 jakby komuś znudziła się obroża rogzowa L lub XL zacisk to chętna jestem lub wymienie się kompletem retro rex L na jakiś inny(coś z czerwieni, rózu lub fioletu) i jeszcze na wymiane delfiny lupinowe ,zacisk typ rogzowy, komplet, 18 mm najchętniej za obroże ;) Quote
Chantell Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Gdzie mogę kupić półzacisk z kolcami? taki na Augie... no i najlepiej skóra Quote
DomixX Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A nam przyszedł lupinek ;) - i na psie, tak na szybko, więc rozmazane ; / Quote
NightQueen Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Nina i jaki rozmiar w końcu masz? dobrze zmierzyłaś ? :) Quote
DomixX Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 NightQueen napisał(a):Nina i jaki rozmiar w końcu masz? dobrze zmierzyłaś ? :) Wziełam ten 26-35 i jeszcze sporo regulacji jest:) dodałam fotke na psie.:smile: Quote
NightQueen Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ninia41 napisał(a):Wziełam ten 26-35 i jeszcze sporo regulacji jest:) dodałam fotke na psie.:smile: pasuje zwierzowi :) ten większy rozmiar byłby za duży :) Quote
gops Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mam na zbyciu flexi comfort do 25kg linka rozmiar 2, 5m tanio :) Quote
DomixX Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 NightQueen napisał(a):pasuje zwierzowi :) ten większy rozmiar byłby za duży :) Dziękuje;) Tak większy był by za duży na niego,z zaciskowych tylko ten od 26-35 i z zatrzaskowych ten od 30 rozmiorowo są na niego. Marchewkowy napisał(a):Bardzo ładnie w lupine wygląda ;) Dziękuje;) Quote
aniao Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 a ja mam taki problem. zamówiłam szele trixie, dzisiaj przyszły i jest z nimi coś nie tak. normalnie źle są uszyte. jestem w szoku, ale zobaczcie same. zdjęcie strasznie słabej jakości, ale widać na nim, że z tym przednim kółkiem jest coś nie tak. pasek jest przymocowany do kółka w złym miejscu i złą stroną zdarzyło Wam się coś takiego? Quote
gops Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 jakas pomylka w produkcji wyslij zdjecie sprzedawcy i niech Ci wymieni Quote
chrupcia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 http://img43.imageshack.us/img43/5475/p1160330.jpg świetna jest ta lupine :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 aniao mi sie wydaje, że one są po prostu źle przełożone, rozepnij zatrzaski i spróbuj przełożyć przez przednią obręcz Quote
gops Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Marta_Ares']aniao mi sie wydaje, że one są po prostu źle przełożone, rozepnij zatrzaski i spróbuj przełożyć przez przednią obręcz przeciez przodu nie da sie rozpiac a tam rowniez jest na odwrot zszyte Quote
Agnes Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Te szelki w ogole jakies pomigane. Tu porownanie z foto z netu: Czemu w szelkach aniao w zaznaczonym kolku jest kolko (maslo maslane:evil_lol:) Quote
Marta_Ares Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='gops']przeciez przodu nie da sie rozpiac a tam rowniez jest na odwrot zszyte a czy ja pisałam zeby przód rozpiąć? :roll: :diabloti: Agnes ale Trixie sporo szelek robi właśnie z tymi kółkami na dole np. Quote
Agnes Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A...bzdura:crazyeye: To musi byc strasznie niewygodne dla psa! Akurat w tym miejscu kolka byc nie powinno:shake: Quote
aniao Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Marta_Ares nie da się tego przełożyć na tym przednim metalowym kółku te taśmy są po prostu źle przyczepione. powinny być wszystkie tą sama stroną, tzn zewnętrzna stroną paska do dołu kółka - a są dwa w jedną stronę, a jeden w drugą... ehh ja to zawsze mam takiego pecha, teraz muszę się bujać znowu z odsyłaniem, reklamacjami itd :/ Quote
Recommended Posts