Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okamia napisał(a):
a ja sie zastanawiam nad tym czarnym nowym rogzem dla białej... tyle że 2 cm nie wiem czy dla niej za mało nie będzie :/

stanowczo za malo
a ona ma taka mala szyjke? nie wejdzie w xlke?

Posted

gops napisał(a):
stanowczo za malo
a ona ma taka mala szyjke? nie wejdzie w xlke?

W tym właśnie problem że ma ok 38 cm obwodu... niby L było by ok ale jest lekko za wąskie :/ to jest w ogóle nie wymiarowa suka xD

Posted

Okamia napisał(a):
W tym właśnie problem że ma ok 38 cm obwodu... niby L było by ok ale jest lekko za wąskie :/ to jest w ogóle nie wymiarowa suka xD

ja bym na Twoim miejscu kupila xl i usmiechnela sie do kogos kto Ci to moze zmiejszyc :) wcale nie jest trudno wbrew pozorom
odszywac pod spodem przy regulacji i skracasz potem zaszywasz , najlepeij na maszynie wiadomo

do nas doszedl rogz xl viva :) ale pogoda nie pozwlaa na zdjecia nromalne

Posted

gops napisał(a):
ja bym na Twoim miejscu kupila xl i usmiechnela sie do kogos kto Ci to moze zmiejszyc :) wcale nie jest trudno wbrew pozorom
odszywac pod spodem przy regulacji i skracasz potem zaszywasz , najlepeij na maszynie wiadomo

będziemy kombinować i przymierzać jak przywiozą nam dostawę do sklepu ;)

Posted

jakby komuś znudziła się obroża rogzowa L lub XL zacisk to chętna jestem

lub wymienie się kompletem retro rex L na jakiś inny(coś z czerwieni, rózu lub fioletu)
i jeszcze na wymiane delfiny lupinowe ,zacisk typ rogzowy, komplet, 18 mm najchętniej za obroże ;)

Posted

NightQueen napisał(a):
Nina i jaki rozmiar w końcu masz? dobrze zmierzyłaś ? :)

Wziełam ten 26-35 i jeszcze sporo regulacji jest:)
dodałam fotke na psie.:smile:

Posted

NightQueen napisał(a):
pasuje zwierzowi :)

ten większy rozmiar byłby za duży :)

Dziękuje;)
Tak większy był by za duży na niego,z zaciskowych tylko ten od 26-35 i z zatrzaskowych ten od 30 rozmiorowo są na niego.

Marchewkowy napisał(a):
Bardzo ładnie w lupine wygląda ;)

Dziękuje;)

Posted

a ja mam taki problem. zamówiłam szele trixie, dzisiaj przyszły i jest z nimi coś nie tak. normalnie źle są uszyte. jestem w szoku, ale zobaczcie same. zdjęcie strasznie słabej jakości, ale widać na nim, że z tym przednim kółkiem jest coś nie tak. pasek jest przymocowany do kółka w złym miejscu i złą stroną

zdarzyło Wam się coś takiego?

Posted

[quote name='Marta_Ares']aniao mi sie wydaje, że one są po prostu źle przełożone, rozepnij zatrzaski i spróbuj przełożyć przez przednią obręcz
przeciez przodu nie da sie rozpiac a tam rowniez jest na odwrot zszyte

Posted

[quote name='gops']przeciez przodu nie da sie rozpiac a tam rowniez jest na odwrot zszyte
a czy ja pisałam zeby przód rozpiąć? :roll: :diabloti:

Agnes ale Trixie sporo szelek robi właśnie z tymi kółkami na dole
np.

Posted

Marta_Ares nie da się tego przełożyć
na tym przednim metalowym kółku te taśmy są po prostu źle przyczepione. powinny być wszystkie tą sama stroną, tzn zewnętrzna stroną paska do dołu kółka - a są dwa w jedną stronę, a jeden w drugą...
ehh ja to zawsze mam takiego pecha, teraz muszę się bujać znowu z odsyłaniem, reklamacjami itd :/