Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najbardziej podoba mi się ta pierwsza fioletowa.

Ja zawsze na początku jestem sceptyczna , że takie sobie , ale po jakimś czasie podoba mi się kolejny wzorek i znów kolejny i jeszcze jeden i ten także ...:cool3:

Posted

Szczerze mówiąc to moje poczucie estetytyki mówi tym wzorom stanowcze nie :D Filetowa mi się podoba, ale te serduszka z czegoś co wygląda jak dżeciki niezbyt mi przypasiły, wzorek z czarnym jest całkiem całkiem, jeżeli miałabym coś z nowych rogzów kupować, to na pewno nie za taką cenę, bo szału nie ma..

Wiecie gdzie kupię obroże MAG? Lub jakiekolwiek inne kolorowe i szerokie na 4 albo 5 cm? Oprócz Marty_Ares, Pitmana i Elperro oraz Los ferros

Posted

[quote name='HelloKally']Szczerze mówiąc to moje poczucie estetytyki mówi tym wzorom stanowcze nie :D Filetowa mi się podoba, ale te serduszka z czegoś co wygląda jak dżeciki niezbyt mi przypasiły, wzorek z czarnym jest całkiem całkiem, jeżeli miałabym coś z nowych rogzów kupować, to na pewno nie za taką cenę, bo szału nie ma..

Wiecie gdzie kupię obroże MAG? Lub jakiekolwiek inne kolorowe i szerokie na 4 albo 5 cm? Oprócz Marty_Ares, Pitmana i Elperro oraz Los ferros
polecam http://www.pitbull-shop.pl/index.php?k29,obroze

Posted

Ale Wy marudzicie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wazne, ze nowe rogzy po malu wchodza na nasz zacofany rynek, ciezko zeby odrazu byly wsyztsie kolory i rozmiary, troche tego jednak jest:roll: