Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chantell piękna obróżka i jaki śmieszny golfik :lol:.

Zobaczę jak moje maluchy będą tolerowały zimno i możliwe , że też będę je ubierać. Czy to własna produkcja ?

Posted

toyota napisał(a):
Chantell piękna obróżka i jaki śmieszny golfik :lol:.

Zobaczę jak moje maluchy będą tolerowały zimno i możliwe , że też będę je ubierać. Czy to własna produkcja ?
dzięki ;)
u nas niestety to konieczność, bo Augie nabawiła się niezłego chorubska... siedziałam z nią po nocach na kroplówce u weta... ;/ nie, to z lovable dog jest. Miało być na yorka a tu taki rozmiar zawyżony był, że nawet na nią za wielkie ;o xD

Posted

Jakie lupine dla tego Pana? :eviltong:

Szalenie podoba mi się mud puppy i puppy love, ale nie wiem czy ta pierwsza pasuje a różową wraz nie bardzo,bo mamy już Rogzette ;)
Najbardziej podobają mi się żółwiki i właśnie mud puppy - któraś z tych czy jakieś inne sugestie ? ;)

Posted

Jakie lupine dla tego Pana? :eviltong:
http://i54.tinypic.com/4l6quo.jpg

Szalenie podoba mi się mud puppy i puppy love, ale nie wiem czy ta pierwsza pasuje a różową wraz nie bardzo,bo mamy już Rogzette ;)
Najbardziej podobają mi się żółwiki i właśnie mud puppy - któraś z tych czy jakieś inne sugestie ? ;)

Żółwie! :)
Posted

Tak,tak stronę przejrzałam kilkakrotnie wzdłóż i wszerz ale akurat te dwa wzory spodobały mi się najbardziej tzn. trzy ale róż odrzuciłam,bo co za dużo to nie zdrowo :evil_lol: Chyba,że jeszcze Paint Paw z Rogza ? Właściwie mogłabym wziąć i mud puppy i żółwiki ale PO CO mi dwie obroże ? niee, nie mogę rozpocząć nałogu od nowa :diabloti:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Jakie lupine dla tego Pana? :eviltong:

ja iż bardziej lubie zielony i ogólnie bardziej mi się podoba mud puppy to bym wybrała mud puppy :)
woofstock jeste też ciekawa, a najbardziej z lupine to ta mi się podoba :)
http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4916

i ta też jest fajna :)
http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4866

Posted

Peace Pup jest boski no ale za cienki - jak sobie sprawie kiedyś małego psa to z pewnością w ten wzorek zainwestuję,dla Rokiego 1,8cm to stanowczo za mało ;)

Mud puppy zamówiony,na Mikołaja kupie żółwiki ;)

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Peace Pup jest boski no ale za cienki - jak sobie sprawie kiedyś małego psa to z pewnością w ten wzorek zainwestuję,dla Rokiego 1,8cm to stanowczo za mało ;)

no to czekamy na zdjęcia ;)

Posted

Agata_Roki napisał(a):

wydaje mi sie że słyszny wybór też bym wybrała mud puppy :)
peace puppy własnie znalazłam tylko w małych rasach i tak właśnie myślałam że na duże psy nie ma :)