Avaloth Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 pasuje jak dla mnie :) ale to co am na sobie na zdjęciu wygląda jakby podobnie :D Quote
Marchewkowy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mi dziś doszedł fioletowy rogz z nitką od Agnes :) Jest super Quote
Agnes Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Marchewkowy napisał(a):Mi dziś doszedł fioletowy rogz z nitką od Agnes :) Jest super ciesze sie:multi::loveu: Quote
toyota Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Chantell piękna obróżka i jaki śmieszny golfik :lol:. Zobaczę jak moje maluchy będą tolerowały zimno i możliwe , że też będę je ubierać. Czy to własna produkcja ? Quote
Chantell Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 toyota napisał(a):Chantell piękna obróżka i jaki śmieszny golfik :lol:. Zobaczę jak moje maluchy będą tolerowały zimno i możliwe , że też będę je ubierać. Czy to własna produkcja ?dzięki ;) u nas niestety to konieczność, bo Augie nabawiła się niezłego chorubska... siedziałam z nią po nocach na kroplówce u weta... ;/ nie, to z lovable dog jest. Miało być na yorka a tu taki rozmiar zawyżony był, że nawet na nią za wielkie ;o xD Quote
Kinia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Miał ktoś do czynienia z takim półzaciskiem: http://allegro.pl/labrador-retriever-obroza-25mm-polzacisk-i1237879359.html Ta taśma jest naszyta na taśmę parcianą, czy to jest całość? Wytrzymałe to, czy raczej nie wytrzyma nagłego zrywu laba? Quote
asiunia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dotarły do nas nowe szelki. Niestety na modelu fotek jeszcze nie ma ale zdjęcie ze strony prezentuje się tak źródło http://www.ratownik24.pl/product/Szelki-psa-pracujacego/?id=74 Quote
.Agata. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jakie lupine dla tego Pana? :eviltong: Szalenie podoba mi się mud puppy i puppy love, ale nie wiem czy ta pierwsza pasuje a różową wraz nie bardzo,bo mamy już Rogzette ;) Najbardziej podobają mi się żółwiki i właśnie mud puppy - któraś z tych czy jakieś inne sugestie ? ;) Quote
rev Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jakie lupine dla tego Pana? :eviltong: http://i54.tinypic.com/4l6quo.jpg Szalenie podoba mi się mud puppy i puppy love, ale nie wiem czy ta pierwsza pasuje a różową wraz nie bardzo,bo mamy już Rogzette ;) Najbardziej podobają mi się żółwiki i właśnie mud puppy - któraś z tych czy jakieś inne sugestie ? ;) Żółwie! :) Quote
.Agata. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Tak,tak stronę przejrzałam kilkakrotnie wzdłóż i wszerz ale akurat te dwa wzory spodobały mi się najbardziej tzn. trzy ale róż odrzuciłam,bo co za dużo to nie zdrowo :evil_lol: Chyba,że jeszcze Paint Paw z Rogza ? Właściwie mogłabym wziąć i mud puppy i żółwiki ale PO CO mi dwie obroże ? niee, nie mogę rozpocząć nałogu od nowa :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A ja się Was pytam kiedy będzie do kupienia ten wzór? Bo chciałabym na pewno smycz i pewnie szelki. Quote
chrupcia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Agata_Roki']Jakie lupine dla tego Pana? :eviltong: Szalenie podoba mi się mud puppy i puppy love, ale nie wiem czy ta pierwsza pasuje a różową wraz nie bardzo,bo mamy już Rogzette ;) Najbardziej podobają mi się żółwiki i właśnie mud puppy - któraś z tych czy jakieś inne sugestie ? ;) ja iż bardziej lubie zielony i ogólnie bardziej mi się podoba mud puppy to bym wybrała mud puppy :) woofstock jeste też ciekawa, a najbardziej z lupine to ta mi się podoba :) http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4916 i ta też jest fajna :) http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4866 Quote
.Agata. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Peace Pup jest boski no ale za cienki - jak sobie sprawie kiedyś małego psa to z pewnością w ten wzorek zainwestuję,dla Rokiego 1,8cm to stanowczo za mało ;) Mud puppy zamówiony,na Mikołaja kupie żółwiki ;) Quote
WeronikaM Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Agata_Roki napisał(a):Peace Pup jest boski no ale za cienki - jak sobie sprawie kiedyś małego psa to z pewnością w ten wzorek zainwestuję,dla Rokiego 1,8cm to stanowczo za mało ;) Mud puppy zamówiony,na Mikołaja kupie żółwiki ;) no to czekamy na zdjęcia ;) Quote
chrupcia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Agata_Roki napisał(a):Peace Pup jest boski no ale za cienki - jak sobie sprawie kiedyś małego psa to z pewnością w ten wzorek zainwestuję,dla Rokiego 1,8cm to stanowczo za mało ;) Mud puppy zamówiony,na Mikołaja kupie żółwiki ;) wydaje mi sie że słyszny wybór też bym wybrała mud puppy :) peace puppy własnie znalazłam tylko w małych rasach i tak właśnie myślałam że na duże psy nie ma :) Quote
Migori Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Gdzie mogę znaleźć cienki dławik ze skóry albo sznura ? Tak gdzieś 6mm ? Quote
NightQueen Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Są już w Pl.? a jak nie to kiedy będą :cool3: Podobają mi się na szczęście tylko 3 :evil_lol: Quote
ariss Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 mi się podoba ten czarny i 5 i 6 od góry, one są na odblasku? takie troszkę mdłe. Quote
weszka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Niespecjalnie ładne ;) Ewentualnie czarny nr 2 od góry, 5 i 7. Ale bez entuzjazmu. Chyba że na żywo lepiej wyglądają. Quote
Avaloth Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Czarną i fioletową chyba też widziałam już na wystawie w Krakowie (początek września) także gdzieś w PL powinny być. Czarna jest ładna i odblaski niektóre ^^ Quote
Recommended Posts