Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja kupowałam u nich bezpośrednio na wystawie w Kielcach i faktycznie mieli przesiane te kolory... sporej części nie było :( Pewnie Magda dla Bory wykupiła w Poznaniu wszystko :D ;) Dalej na stoiskach ktoś miał większy asortyment, ale już i ceny większe ;) Wydaje mi się, że to dość fajni i konkretni ludzie... Może napisz maila z zapytaniem ile czasu to potrwa. Przecież o zwrot kasy możesz w każdej chwili poprosić ;)

Posted

Już się dogadałam ;) Pan napisał, że wszystkie w tym kolorze co zamawiałam się wyprzedały właśnie w Kielcach. Ale zamówiłam inny kolor i jest ok :) Szybki , miły kontakt. Zobaczymy kiedy przyjdą obróżki.

Posted

Przepraszam za offa, ale może ktoś z Was będzie mógł pomc. Pilnie poszukujemy DT (nawet płatnego) dla samookaleczającego się małego pieska przebywającego obecnie w schronisku. Proszę, popytajcie ludzi. Może ktoś z Waszych znajomych?? Psiak jest zaczepny, więc w grę wchodzi tylko domek bez innych psów :( To jest główny problem

Posted

Ma ktoś może Lupine dla średnich psów, ale ten wariant o większym obwodzie? Jeśli tak, to byłabym wdzięczna gdyby ktoś zmierzyl czy minimalny obwód to rzeczywiście 31-50 cm ;)

Posted

Pestka napisał(a):
Ma ktoś może Lupine dla średnich psów, ale ten wariant o większym obwodzie? Jeśli tak, to byłabym wdzięczna gdyby ktoś zmierzyl czy minimalny obwód to rzeczywiście 31-50 cm ;)

Ja mam zatrzask, moja ma idealnie 31- 50 :D

Posted

Słuchajcie pomóżcie. Shillek ma 10 grudnia urodziny, a ja koniecznie muszę jej kupić coś na prezent. Zastanawiałam się nad wzorami Wozy ze strony nobly-dog, ale doszłam do wniosku, że fajne skóry zakupię na lato, jak już będzie mały, zwłaszcza, że na zimę skóra jest średnio praktyczna, więc szukam czegoś innego. Oczywiście będzie tort i zabawki (gadziorra z zabawek najbardziej się cieszy) no i to "coś", waściwie dla mnie, żebym mogła nacieszyć oko. No i teraz nie wiem, wlaściwie bardzo poważnie myślę nad nowym Pitmanem, bo tego starego bardzo lubimy, a dość słabo juz wygląda. Ale myślałam tez o jakimś fajnym kompleciku np. z RedDingo. Co wybrać? Kolorowe szmaciaki czy kolcowego pitmana?

Posted

Talia napisał(a):
Ja chyba kupię dla Tiny z ćwiekami z pitmana :p taka bojową na blummelowanie z panią ;p

Ja z cwiekami, czarna, robilam u rymarza na wymiar, wyszla naprawde fajna i oryginalna, skorzana, hmmm 20 zl chyba kosztowala, takze polecam rymarzy :)

Posted

Szerkanka napisał(a):
Ja z cwiekami, czarna, robilam u rymarza na wymiar, wyszla naprawde fajna i oryginalna, skorzana, hmmm 20 zl chyba kosztowala, takze polecam rymarzy :)

A możesz wstawić zdjęcie tej skórzanej?