Luzia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/Wakacje/DSC03554.jpg świetnie mu w fiolecie :) A co do tej gumowej pomarańczowej obroży to u Pamira raczej nie zdała by egzaminu :evil_lol: Quote
Tepes Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Od-Nowa']Anula Bono - a eghm,eghm...... może byś kiedyś przechodziła koło tego sklepu i spytała czy jeszcze mają?? i jakie kolorki i czy jakimś cudem nie półzacisk?? (jedna z moich suk po prostu wychodzi z każdej obroży która nie jest zaciskowa.... więc moje najpiękniejsze robione na zamówienie "WOZY" leżą i się kurzą!! ). chciałabym takie na letnie wyprawy jak pies ciągle w wodzie siedzi. Wiesz co sa też u mnie u weterynarza(przyjajmniej jak ostatnio byłam) czerwona, niebieska i chyba czarna nie wiem czy fioletowa też bądź zielona no nie pamiętam:evil_lol:, nie półzacisków nie ma tylko są na klips;) Quote
Ewa&Duffel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='weszka']Śliczne Duffel wygląda w "naszej" obroży :loveu: [quote name='Od-Nowa']nie no, Dublin Dog - obłędnie http://img801.imageshack.us/img801/2870/dsc02848w.jpg Dziękujemy ;) Teraz tylko czekamy na okazję do wypróbowania :evil_lol: Marta-pięknie Ares wygląda w fiolecie ! Bardzo mu ten kolor pasuje :) Quote
Migori Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Świetnie wygląda !!! To chyba JEGO kolor http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/Wakacje/DSC03554.jpg Quote
gops Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 nowy rogz xl , keidys dam lepsze zdjecia:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
evel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kateczka napisał(a):ani kolczatka ani kantar ani takie szelki nie powinny być raczej stosowane bez wsparcia ze strony specjalisty....ja psa nauczyłam bez tego typu metod a nie mam małej i łagodnej rasy....takie zabawki moga przyniesć wiecej szkody niz pożytku. Mi sie te szelkie nie podobają i juz :P No dobra, a ja mając psa, który z przyczyn zdrowotnych ma absolutny zakaz ciągnięcia na smyczy, mam mu co założyć? Bo kolczatka odpada ze względów j/w, kantarem bym się bała, że jej łeb ukręcę, bo to pies - wariat, na dodatek mały, więc postanowiłam spróbować takich szelek. Jak przetestuję to się wypowiem :razz: Ach, i standartowe metody na nie-ciągnięcie czasami przestają działać, temu zamówiłam szelki, które właśnie przylazły ;) Jutro zrobię zdjęcia może, jak TŻ mi je przywiezie :cool3: Quote
Kateczka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ale czy ja komus zabraniam?? :P jak dla mnie to nie zdrowe i nie do konca bezpieczne dla psa...to moje zdanie...tak samo jak kantar w niektorych przypadkach co nie zmienia faktu ze penie nic sie psu przy pierwszym lepszych ruchu stac nie powinno...Moj pies tez mial momenty ze ciagnał na smyczy i bylam juz bardzo zrezygnowana...ale mi wynalazki do glowy nie pzrychodzily bo przede wszystkim stawiam na bezpieczenstwo psa...a tym bardziej ze moj jeszcze przez poltorej roku bedzie sie rozwijal....Dla mnie takie zabawki działają na zasadach kremow wyszczuplajacych w odniesieniu do np diety i cwiczen :P tyle Quote
Onomato-Peja Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A ja przyszłam nieśmiało zwrócic uwagę na podpis ;) Quote
Dogha Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja pofotografowałam trochę naszych rzeczy i będzie wyprz ^^ Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zuzka i shelciaki napisał(a):Ja pofotografowałam trochę naszych rzeczy i będzie wyprz ^^ czekam na szczegóły :D Quote
Dogha Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jutro ok 18 będą, tata mi zabrał na razie czytnik kart -.- Quote
taxelina Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='joanna83']Chciałam zapytać, czy ktoś z Was wie jak mogę skontaktować się z osobami szyjącymi te akcesoria http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=138&t=2825 bez logowania się na tamtym forum? Chyba na dogo była osoba, która wystawiała bazarki z ich wyrobami, ale nie potrafię odnaleźć niku... przeciez zaraz pod logo jest kontakt na gg 25382417 Quote
joanna83 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 GG nie odpowiadało niestety. Ale już zamówiłam gdzie indziej :) Quote
Iza. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='joanna83']Chciałam zapytać, czy ktoś z Was wie jak mogę skontaktować się z osobami szyjącymi te akcesoria http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=138&t=2825 bez logowania się na tamtym forum? Chyba na dogo była osoba, która wystawiała bazarki z ich wyrobami, ale nie potrafię odnaleźć niku... Los ferros są w kameleonie na Ryskiej, można obejrzeć, pomacać :d Quote
MakeBelieve Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Są w Białym? Hahah ;) A ja nie moge sie zdecydować jaki podkład do groszków activdogowych :( Quote
Iza. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='MakeBelieve']Są w Białym? Hahah ;) A ja nie moge sie zdecydować jaki podkład do groszków activdogowych :([/QUOTE] Są, są. Jakiś zielony :) Quote
MakeBelieve Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Tyle, ze szelki juz biore niebieskie -.- Huk, wezme krasnale z czerwoną taśmą i zielonym polarkiem *.* Iza, czekam aż kupisz ode mnie rogza i zamawiam xD Może chciałby ktoś z Białegostoku podpiąć się pod zamówienie na activdoga?;) Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Z pomarańczem mi najbardziej się podoba :evil_lol: nie wiem czemu :D Quote
Feigned Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 a ja bym wzięła z różowym albo niebieskim :) Quote
MakeBelieve Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ale wy niedobre! To teraz dylemat... Grochy z różem albo pomarańczem czy krasnale czerwono-zielone, mmm ;P Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Zdecydowanie grochy z pomarańczem :D Z tym różem za bardzo gryzie w oczy moim zdaniem ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mi się grochy z różem widzą:diabloti: (chociaż różu samego w sobie nie lubię ;) ) Quote
Recommended Posts