MaDi Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Piękne są te nowe połączenia kolorów. Zajrzyjcie proszę psiak w wielkiej potrzebie... http://www.dogomania.pl/threads/193816-Pomocy-amputuj%C4%85-mi-%C5%82ap%C4%99!!!?p=15475140#post15475140 Quote
Luzia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Mi bardziej podoba się niebieski z żółtym, z resztą od dawna lubiłam to połączenie :) Quote
Avaloth Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 obroża mi się bardziej podoba pomarańczowo-fioletowa, ale na Aresie lepiej niebieska :) Quote
Migori Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Czy ktoś posiada Hamiltona w kolorze mango bądź winny ? Czy mogę prosić o fotki ? Quote
Dogha Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 My teraz czekamy na szelki sportowe i obroże półzaciskową superhero od Tani z Activdoga *.* I ID z ArtMagic Na Aresie zdecydowanie lepiej Fioletowo-pomarańczowa. Chociaż bez psa obie mi się średnio podobają. Quote
Luzia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Nie lubię was :mad: Coraz bardziej podobają mi się te ActivDogi. Mam pytanie. Między polarem a tą naszywką jest taśma? bo na zdjęciach słabo widać Quote
Avaloth Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Nie lubię was :mad: Coraz bardziej podobają mi się te ActivDogi. mi tak samo -.- z tego co wiem taśma jest. a jak nie to chyba jest opcja żeby była Quote
toyota Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 A mi na Aresie podobają się oba te kolory ( niebiesko -żółty oraz pomarańczowo - fioletowy ) . Sam Ares również mi się wyjątkowo podoba. Quote
Squ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Nie lubię was :mad: Coraz bardziej podobają mi się te ActivDogi. Mam pytanie. Między polarem a tą naszywką jest taśma? bo na zdjęciach słabo widać Jest taśma ;) Quote
Luzia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Squ napisał(a):Jest taśma ;) Mogła byś pokazać jakieś zdjęcie z bliska? :) Quote
Guciek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 informacje o taśmach z activdogów są tutaj http://www.activdog.fotolog.pl/77113,kategoria.html :) Quote
Luzia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Guciek']informacje o taśmach z activdogów są tutaj http://www.activdog.fotolog.pl/77113,kategoria.html :) Dzięki wielkie :p No to przepadłam :evil_lol: zobaczymy czy jakiś komplet ciekawy uda mi się wymyślić :diabloti: Quote
joanna83 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Chciałam zapytać, czy ktoś z Was wie jak mogę skontaktować się z osobami szyjącymi te akcesoria http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=138&t=2825 bez logowania się na tamtym forum? Chyba na dogo była osoba, która wystawiała bazarki z ich wyrobami, ale nie potrafię odnaleźć niku... Quote
moon_light Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 help help help. Dostałam od znajomej w spadku po jej dogu, świetny skórzany kaganiec. ręcznie robiony. Niestety długo leżał w szafce nieużywany i się odkształcił. Jak przywrócić miękkość i kształt skórze ? słyszałam o jakimś natłuszczaniu ??.. hmm są w necie jakies tutoriale hehehe ? Quote
SZPiLKA23 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zamocz na godzine w oleju do skór najlepiej jak bedzie lekko podgrzany, , nastepnie wypchaj go gazetami wsiakna nadmiar tłuszczu i utrzymaja kształt, najlepiej jakby polezal w ciepłym miejscu na słoncu albo niedaleko ciepłego kaloryfera ale napewno nie na kaloryferze ;) Quote
Luzia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 moon_light napisał(a):help help help. Dostałam od znajomej w spadku po jej dogu, świetny skórzany kaganiec. ręcznie robiony. Niestety długo leżał w szafce nieużywany i się odkształcił. Jak przywrócić miękkość i kształt skórze ? słyszałam o jakimś natłuszczaniu ??.. hmm są w necie jakies tutoriale hehehe ? Jak jeszcze pracowałam w stajni to wszelkie sprzęty typu siodła czy ogłowia zabezpieczaliśmy zwykłym olejem roślinnym :) Quote
SZPiLKA23 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Jak jeszcze pracowałam w stajni to wszelkie sprzęty typu siodła czy ogłowia zabezpieczaliśmy zwykłym olejem roślinnym :) Oleje roslinne zle wpływaja na skore :-/ Quote
NightQueen Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 SZPiLKA23 napisał(a):Zamocz na godzine w oleju do skór najlepiej jak bedzie lekko podgrzany, , nastepnie wypchaj go gazetami wsiakna nadmiar tłuszczu i utrzymaja kształt, najlepiej jakby polezal w ciepłym miejscu na słoncu albo niedaleko ciepłego kaloryfera ale napewno nie na kaloryferze ;) później można "polerować" skórę (jak buty) żeby nadmiar tłuszczu zlikwidować, po za tym będzie się ładnie świecić Quote
gops Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 wiem ze skorzane obroze mozna smarowac kremem zwyklym np nivea wiec kaganiec pewnie tez Quote
Ewa&Duffel Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nowe Dufflowe nabytki ;) Odblask od taks Obroże od taks Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 dublin dog :loveu: Fajnie wygląda ale cena mnie nadal odstrasza. Quote
toyota Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Świetny ten Dublin Dog , od Taks najbardziej mi się ta niebieska podoba . Lubię takie nasycone kolory . Quote
Recommended Posts