Pinesk@ Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Nasza nowa obroża zielona 5cm od Marty, 4cm czarno biała od Taks no i jeszcze niebieskie szelki 4cm od Marty oraz różowa i zielona pleciona z bazarku dogomaniackiego + czarna 2,5cm w łapki od Marty. A no i jeszcze gdzieniegdzie widac taśmę 10m od Marty ;) Więcej zdj tu: http://www.dogomania.pl/threads/129611-Zwariowana-Mange-i-sp%C3%B3%C5%82ka-reaktywacja-!?p=15471073#post15471073 5cm od Marty 4cm od Taks bazarkowe 2,5cm od Marty 4cm od Marty obroża 5cm od Marty i szelki 4cm od Marty + linka 10m (oczywiście całej jej tu nie widac) od... Marty :eviltong: Quote
gops Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ale sie obkupilas :evil_lol: podoba mi sie 4cm od taks i 5cm od Marty obroze :lol: Quote
Marta_Ares Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 dla Aresa jutro na modelu to przy okazji w rogzie tez zrobie ;) przykładowa 40mm z odblaskiem i 50mm krateczka mam na sprzedaż RD pomarańczowe M-ke i rogza florala L-ke Quote
NightQueen Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ta pierwsza dla Aresa fajnie jest dobrana kolorystycznie :) Quote
Marta_Ares Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 NightQueen napisał(a):ta pierwsza dla Aresa fajnie jest dobrana kolorystycznie :) a tu podziękowania należą sie Agnes bo ona dała pomysł na takie połączenie :) Quote
gops Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Marta_Ares napisał(a):a tu podziękowania należą sie Agnes bo ona dała pomysł na takie połączenie :) dlatego taka brzydka :evil_lol: jest nawet nawet :lol: pokaz rogza na Aresie :eviltong: Quote
Agnes Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 gops napisał(a):dlatego taka brzydka :evil_lol: idz Ty:angryy::angryy::mad::mad::evil_lol::evil_lol: pietkna jest:loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Śliczna jest ta obroża, też mamy ten wzór ;) http://i641.photobucket.com/albums/uu138/Pineska_92/Spacerowe/IMG_0237.jpg Kto by pomyślał, że fiolet i pomarancz mogą tak fajnie wyglądać razem ? Świetna jest ! :loveu: http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC03314.jpg Quote
jo_ann Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Marta, co to za odblask? kupilam teraz u Taks obroze z naszyta tasma zielona z naprasowanym jakby odblaskiem i niestety, ale po kilku dniach zaczelo sie odklejac-nie robota taks nawala, tylko ta tasma wlasnie. Wiec jesli to cos takiego, to nie polecam. Quote
Diora Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 jo_ann, wstaw proszę fotkę tej obroży od Taks. My mamy 2 odblaski i póki co są idealne... Ciakawa jestem czy to te same... Quote
Iza. Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Czy rogzowy surf tartan występuje w rozmiarze eS? jakoś nie mogę znaleźć.. Quote
jo_ann Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 prosze: kolor wyszedl dziwny, ale wiecie na pewno, o jaka tasme chodzi;) w zwiazku z tym natspene zakupy to beda nowe odblaski Rogza, moze do wiosny sie pojawia;] Quote
Diora Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Faktycznie nieładnie... Ciekawe czy w naszych też tak to będzie wyglądać... Mój poprzedni odblask od Taks spisuje się świetnie, pomiomo paru prań w pralce. Zobaczymy ;) Quote
jo_ann Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 no nieladnie, bo to odpadnie;) a uzytkownik nie jest jakis niszczacy specjalnie;) raz sie zaczal drapac po szyi i zrobil dziurke w tej tasmie-odblasku. Gdyby to bylo nayszte, to byloby lepiej, ale jest klejone. Ale nic to, uprzedzam, zeby pozniej ktos zalu nie mial;) od taks mam jeszcze 2 inne obrozki nowe i pasuja mi do bordera trikolora, wreszcie:D Quote
MakeBelieve Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Iza- powinien byc ;) A co, juz mojej eMeczki nie chcesz?;D Quote
Marta_Ares Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 nie mam pojecia czy to są takie same taśmy, ja swoją przed chwilą próbowałam w taki sposób oderwać i ręcznie nie da rady, jest oryginalnie zrobiona przez producenta. zresztą mój Ares na każdy wieczorny spacer ją nosi nic sie nie dzieje, drugi [oes ma na stałe w kojcu i obroża nadal jak nowa (jedynie troche brudna :D ) od Taks kupiłam w zeszłym roku obroze, ale z troche innym odblaskiem i obroża nadal w idealnym stanie, także może tu trafiłaś akurat na jakąś wadliwą tasiemkę, albo ten odblask byl oddzielnie naklejany, o to już trzeba Taks pytać Quote
Diora Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Obejrzałam dokładnie mój odblask i myślę, że skończy podobnie... Też jest klejony i taki cieniutki... Ten na "starej" obroży od Taks jest dużo grubszy, no i przyszyty. Quote
Iza. Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 MakeBelieve napisał(a):Iza- powinien byc ;) A co, juz mojej eMeczki nie chcesz?;D chce ;D Tylko smyczka do kompletu by się przydała, a eSka jest super, długa i w ogóle mi pasuje :cool3: Quote
gops Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ja tez wlasnie spojzalam na nasz odblask od taks probowalam to odkleic i nie idzie nie uzywalismy jescze w extremalnych warunkach wiec moze to kwestia czasu no nic narazie bardzo fajnie wyglada na psie :) Quote
jo_ann Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 moj nie byl ekstremalnie uzywany, plywal chwile i tyle;) taka nam sie trafila tasma, wiec jej nie polecam. Lepsze sa odblaski w postaci takiej grubszej, sztywniejszej tasmy naszywanej Quote
MakeBelieve Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Iza- tutaj zobacz: http://www.drpets.pl/?58,smycz-s-z-ozdobna-naszywka-(hl01) Quote
Iza. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='MakeBelieve']Iza- tutaj zobacz: http://www.drpets.pl/?58,smycz-s-z-ozdobna-naszywka-(hl01) Ooo dzięki wielkie, jak widac nie umiem szukać ;P Quote
Recommended Posts