Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasza nowa obroża zielona 5cm od Marty, 4cm czarno biała od Taks no i jeszcze niebieskie szelki 4cm od Marty oraz różowa i zielona pleciona z bazarku dogomaniackiego + czarna 2,5cm w łapki od Marty. A no i jeszcze gdzieniegdzie widac taśmę 10m od Marty ;)
Więcej zdj tu: http://www.dogomania.pl/threads/129611-Zwariowana-Mange-i-sp%C3%B3%C5%82ka-reaktywacja-!?p=15471073#post15471073

5cm od Marty

4cm od Taks

bazarkowe

2,5cm od Marty

4cm od Marty

obroża 5cm od Marty i szelki 4cm od Marty + linka 10m (oczywiście całej jej tu nie widac) od... Marty :eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a tu podziękowania należą sie Agnes bo ona dała pomysł na takie połączenie :)

dlatego taka brzydka :evil_lol:
jest nawet nawet :lol:
pokaz rogza na Aresie :eviltong:

Posted

Marta, co to za odblask? kupilam teraz u Taks obroze z naszyta tasma zielona z naprasowanym jakby odblaskiem i niestety, ale po kilku dniach zaczelo sie odklejac-nie robota taks nawala, tylko ta tasma wlasnie. Wiec jesli to cos takiego, to nie polecam.

Posted

prosze:

kolor wyszedl dziwny, ale wiecie na pewno, o jaka tasme chodzi;) w zwiazku z tym natspene zakupy to beda nowe odblaski Rogza, moze do wiosny sie pojawia;]

Posted

Faktycznie nieładnie... Ciekawe czy w naszych też tak to będzie wyglądać... Mój poprzedni odblask od Taks spisuje się świetnie, pomiomo paru prań w pralce. Zobaczymy ;)

Posted

no nieladnie, bo to odpadnie;) a uzytkownik nie jest jakis niszczacy specjalnie;) raz sie zaczal drapac po szyi i zrobil dziurke w tej tasmie-odblasku. Gdyby to bylo nayszte, to byloby lepiej, ale jest klejone.

Ale nic to, uprzedzam, zeby pozniej ktos zalu nie mial;) od taks mam jeszcze 2 inne obrozki nowe i pasuja mi do bordera trikolora, wreszcie:D

Posted

nie mam pojecia czy to są takie same taśmy, ja swoją przed chwilą próbowałam w taki sposób oderwać i ręcznie nie da rady, jest oryginalnie zrobiona przez producenta.
zresztą mój Ares na każdy wieczorny spacer ją nosi nic sie nie dzieje, drugi [oes ma na stałe w kojcu i obroża nadal jak nowa (jedynie troche brudna :D )

od Taks kupiłam w zeszłym roku obroze, ale z troche innym odblaskiem i obroża nadal w idealnym stanie,
także może tu trafiłaś akurat na jakąś wadliwą tasiemkę, albo ten odblask byl oddzielnie naklejany, o to już trzeba Taks pytać

Posted

Obejrzałam dokładnie mój odblask i myślę, że skończy podobnie... Też jest klejony i taki cieniutki... Ten na "starej" obroży od Taks jest dużo grubszy, no i przyszyty.

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Iza- powinien byc ;) A co, juz mojej eMeczki nie chcesz?;D

chce ;D Tylko smyczka do kompletu by się przydała, a eSka jest super, długa i w ogóle mi pasuje :cool3:

Posted

ja tez wlasnie spojzalam na nasz odblask od taks
probowalam to odkleic i nie idzie
nie uzywalismy jescze w extremalnych warunkach wiec moze to kwestia czasu
no nic narazie bardzo fajnie wyglada na psie :)

Posted

moj nie byl ekstremalnie uzywany, plywal chwile i tyle;) taka nam sie trafila tasma, wiec jej nie polecam. Lepsze sa odblaski w postaci takiej grubszej, sztywniejszej tasmy naszywanej