diabelkowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Illusion swieeeeeetnie !!!!! a podasz link do strony skad zamawialas ? :) Quote
NightQueen Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 dzięki ;) jaki ma rozmiar Tosia? DorkaWD tak to ten model co się wrzyna :evil_lol: Quote
Agnes Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Widze, ze ciagniemy temat dalej:diabloti: I te szelki tez sie nigdzie nie wrzynaja? (fota ze strony Tani, zeby nie bylo ze jakas kradziez czy cos) Quote
Illusion Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Kashdog']Ill, wyprzedziłaś mnie, a chciałam Cię wyręczyć :eviltong::eviltong: :diabloti: [quote name='diabelkowa']Illusion swieeeeeetnie !!!!! a podasz link do strony skad zamawialas ? :) Proszę bardzo: http://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1771&ParentCat=202 [quote name='NightQueen']dzięki ;) jaki ma rozmiar Tosia? XXS ;) [quote name='NightQueen'] DorkaWD tak to ten model co się wrzyna :evil_lol: One może faktycznie tak wyglądają, ale wydaje mi się, że dobrze leżą i nie obcierają nigdzie psa. Quote
gops Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ilusion szleki swietne!! bardzo mi sie podobaja tematu mojej suki juz nie ciagne bo to nie ten temat jakby co kazdy wie gdzie mam galerie i mozemy podyskutowac o moim potworze :) Quote
diabelkowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ill a ile placilas z wysylka ? mi sie wydaje ze to sa takie "poduszeczki" jak ma hifika w swoich akcesoriach, a przynajmniej podobne :) Quote
rev Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Widze, ze ciagniemy temat dalej:diabloti: I te szelki tez sie nigdzie nie wrzynaja? http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/na drozdowisko/Msz3.jpg (fota ze strony Tani, zeby nie bylo ze jakas kradziez czy cos) Faktycznie szelki są źle dopasowane, ale Tania zapewne uszyła je według wymiarów, które otrzymała. Nie powinna być obwiniana za złe zmierzenie psa. Quote
Illusion Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 diabelkowa napisał(a):Ill a ile placilas z wysylka ? mi sie wydaje ze to sa takie "poduszeczki" jak ma hifika w swoich akcesoriach, a przynajmniej podobne :) Z wysyłką płaciłam ok. 112zł, ale nie sugeruj się tym, bo zamówienie składałam z grupą użytkowników pewnego forum i te koszta były rozłożone zależnie od tego kto ile zamawiał, samej pewnie nie opłacałoby mi się tam kupować ;). Quote
Avaloth Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 I te szelki tez sie nigdzie nie wrzynaja? a ktoś mówił że się nie wrzynają ? jedyne co słyszałam an ten temat to że to wina złych wymiarów, nie osoby szyjącej ^^ mam przez Was wszystkich coraz większą ochotę na szelki. myślałam że nigdy nie wpadnę w chęć kupowania rzeczy psu, a jednak. jesteście zbyt zaraźliwi :D a Snoopiemu genialnie w tym niebieskim aktivdogu *.* Quote
Ewa&Duffel Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Muszę przyznać, że obroża z odblaskiem od Taks to świetna sprawa na wieczorne spacery :) Myślałam, że nie będzie się tak dobrze sprawdzać, a tymczasem odblask jest bardzo widoczny. Pozostałe obróżki też super, chociaż jeszcze nieużywane, bo czekamy na adresówki do kompletu ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Iś & Chester napisał(a): a Snoopiemu genialnie w tym niebieskim aktivdogu *.* Dzięki! :) Hura, nareszcie się komuś łaciaty bardziej podoba w niebieskiej :D Quote
MakeBelieve Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 DorkaWD- niedobra jestes! Przez Ciebie biore szeleczki niebieskie ze wzorkiem te gałązki, a obroże zielona w grochy kolorowe ;d Quote
Diora Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ja dziś byłam w zoologicznym i nie mogłam odejść od półki z Rogzami... Była cała masa wzorków, nawet tych starszych. Niestety ceny koszmarne, szczególnie XLek, które mnie interesowały... Nawet jaszczurowe szelki były :loveu: Poprzestanę jednak na obroży i smyczy ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Diora napisał(a):Ja dziś byłam w zoologicznym i nie mogłam odejść od półki z Rogzami... Była cała masa wzorków, nawet tych starszych. Niestety ceny koszmarne, szczególnie XLek, które mnie interesowały... Nawet jaszczurowe szelki były :loveu: Poprzestanę jednak na obroży i smyczy ;) Gdzie ten sklep? Gdzie? :evil_lol: Quote
DorkaWD Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='MakeBelieve']DorkaWD- niedobra jestes! Przez Ciebie biore szeleczki niebieskie ze wzorkiem te gałązki, a obroże zielona w grochy kolorowe ;d ZAPAMIĘTAĆ - poprosić o upust za namawianie :diabloti: A na poważnie to mnie się zachciało trzech obroży dla suk i jednej smyczy :cool3: A miałam już w tym roku nie wydać ani grosza na psie "sukienki" :oops: Jedna z moich dziewczyn jest taka mikro, mikro i zastanawiam się czy te taśmy nie będą zbyt szerokie... Ale wiesz co Make Believe, wstrzymam się z zamówieniem aż zobaczę na Twojej pannie (bo to urocze to dziewczyna?) Quote
MakeBelieve Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Twoja laska jest mikro mikro a ile waży i ile w szyjce ma?xD Moja bardzo urocza szczurzyca ;) Ważąca całe 2,3 i mająca w szyjce 21 cm xD Quote
Marta_Ares Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 doszły nowe szerokie tasiemki :D już sie nie mogę doczekać 2 moich nowych obroży które właśnie Tzt idzie szyć dla nas :multi: :loveu: fiolet z pomarańczem i żółtą z niebieskim:loveu: 40mm 30mm Quote
Diora Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Gdzie ten sklep? Gdzie? :evil_lol: Z Poznania ani Wawy niestety nie będzie Ci po drodze :evil_lol: :painting: Quote
anorektyczna.nerka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Marta, coś czuję, że niedługo nawiedzę wasze konto na allegro, ale póki co, to zbieram, żeby kupić sobie od razu cały komplet: szelki-smycz-obroża-pas :D Quote
DorkaWD Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='MakeBelieve']Twoja laska jest mikro mikro a ile waży i ile w szyjce ma?xD Moja bardzo urocza szczurzyca ;) Ważąca całe 2,3 i mająca w szyjce 21 cm xD Moja w szyjce ma 24 cm a waży 4kg - tysz szczyrek :loveu: --> http://lh4.ggpht.com/_mp02DGYuea4/TJXvN73zj_I/AAAAAAAACEc/_2w7fK3cLRg/s912/P1070985.JPG Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Diora napisał(a):Z Poznania ani Wawy niestety nie będzie Ci po drodze :evil_lol: :painting: Grrrr...:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 doszedł fiolet z nitką od Gops i mamy 2 nowe obroże od tzta :D Quote
Pinesk@ Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Marta, gdzie zdjecia modeli w obrożach nowych? :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 No to Mka na pewno będzie dobra! Nie zastanawiaj sie xD Quote
Recommended Posts