Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kashdog']Ill, wyprzedziłaś mnie, a chciałam Cię wyręczyć :eviltong::eviltong:

:diabloti:

[quote name='diabelkowa']Illusion swieeeeeetnie !!!!! a podasz link do strony skad zamawialas ? :)

Proszę bardzo:
http://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1771&ParentCat=202

[quote name='NightQueen']dzięki ;)

jaki ma rozmiar Tosia?

XXS ;)

[quote name='NightQueen']
DorkaWD
tak to ten model co się wrzyna :evil_lol:

One może faktycznie tak wyglądają, ale wydaje mi się, że dobrze leżą i nie obcierają nigdzie psa.

Posted

ilusion szleki swietne!!
bardzo mi sie podobaja

tematu mojej suki juz nie ciagne bo to nie ten temat jakby co kazdy wie gdzie mam galerie i mozemy podyskutowac o moim potworze :)

Posted

diabelkowa napisał(a):
Ill a ile placilas z wysylka ? mi sie wydaje ze to sa takie "poduszeczki" jak ma hifika w swoich akcesoriach, a przynajmniej podobne :)

Z wysyłką płaciłam ok. 112zł, ale nie sugeruj się tym, bo zamówienie składałam z grupą użytkowników pewnego forum i te koszta były rozłożone zależnie od tego kto ile zamawiał, samej pewnie nie opłacałoby mi się tam kupować ;).

Posted

I te szelki tez sie nigdzie nie wrzynaja?

a ktoś mówił że się nie wrzynają ? jedyne co słyszałam an ten temat to że to wina złych wymiarów, nie osoby szyjącej ^^

mam przez Was wszystkich coraz większą ochotę na szelki. myślałam że nigdy nie wpadnę w chęć kupowania rzeczy psu, a jednak. jesteście zbyt zaraźliwi :D

a Snoopiemu genialnie w tym niebieskim aktivdogu *.*

Posted

Muszę przyznać, że obroża z odblaskiem od Taks to świetna sprawa na wieczorne spacery :) Myślałam, że nie będzie się tak dobrze sprawdzać, a tymczasem odblask jest bardzo widoczny.
Pozostałe obróżki też super, chociaż jeszcze nieużywane, bo czekamy na adresówki do kompletu ;)

Posted

Ja dziś byłam w zoologicznym i nie mogłam odejść od półki z Rogzami... Była cała masa wzorków, nawet tych starszych. Niestety ceny koszmarne, szczególnie XLek, które mnie interesowały...
Nawet jaszczurowe szelki były :loveu: Poprzestanę jednak na obroży i smyczy ;)

Posted

Diora napisał(a):
Ja dziś byłam w zoologicznym i nie mogłam odejść od półki z Rogzami... Była cała masa wzorków, nawet tych starszych. Niestety ceny koszmarne, szczególnie XLek, które mnie interesowały...
Nawet jaszczurowe szelki były :loveu: Poprzestanę jednak na obroży i smyczy ;)

Gdzie ten sklep? Gdzie? :evil_lol:

Posted

[quote name='MakeBelieve']DorkaWD- niedobra jestes! Przez Ciebie biore szeleczki niebieskie ze wzorkiem te gałązki, a obroże zielona w grochy kolorowe ;d
ZAPAMIĘTAĆ - poprosić o upust za namawianie :diabloti:

A na poważnie to mnie się zachciało trzech obroży dla suk i jednej smyczy :cool3: A miałam już w tym roku nie wydać ani grosza na psie "sukienki" :oops:
Jedna z moich dziewczyn jest taka mikro, mikro i zastanawiam się czy te taśmy nie będą zbyt szerokie...
Ale wiesz co Make Believe, wstrzymam się z zamówieniem aż zobaczę na Twojej pannie (bo to urocze to dziewczyna?)

Posted

doszły nowe szerokie tasiemki :D

już sie nie mogę doczekać 2 moich nowych obroży które właśnie Tzt idzie szyć dla nas :multi: :loveu: fiolet z pomarańczem i żółtą z niebieskim:loveu:

40mm

30mm