Marta_Ares Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 tak to stara fotka;) http://images41.fotosik.pl/160/1d80db06d6b95884.jpg ta obroza ma 2,5cm, a chce dla niego teraz 3cm:razz: Quote
Katie Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 http://images42.fotosik.pl/139/caacc7c7c58f38dc.jpg ta jest super :loveu::loveu: tez taka chce !!!! :lol: Quote
Marta_Ares Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 niestety tylko szerokie sa takie:-( Quote
Katie Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a nie mozna rozciac na pol i przerobic? :diabloti: Quote
Bewarka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF8727.jpg Fajny wzór i kolor, pasuje Fuksiastemu, ale ja bym mu wzięła coś z 2cm szerokości ;) Quote
zaba14 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 witam wiecie moze gdzie mozna kupic tego rogza szerokosc 2,5 cm lub 2cm ... chodzi mi o wzor ktory jest na powiększeniu .. Rogz Beach Bum Collar 20 mm / 32-50 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl Quote
Czasowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ja zamówiłam Fudziowi obrożę limitowana od rogza fioletową. Jutro powinna dojść :multi: Quote
Kashdog Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A ja na kieleckiej wystawie zakupiłam Fifce tego rogza Rogz Alpinist Matterhorn Collar 16 mm / 26-40 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl Najpierw był to kolor E, ale gdy okazało się, że za ciemny to wymieniłam na róż :diabloti: Quote
gops Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='zaba14']witam wiecie moze gdzie mozna kupic tego rogza szerokosc 2,5 cm lub 2cm ... chodzi mi o wzor ktory jest na powiększeniu .. Rogz Beach Bum Collar 20 mm / 32-50 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl TU ;) Quote
zaba14 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='gops']TU ;) znalazłam w koncu :) smycz 2,5 przepinana tam jest, ale 2,5cm obroza nie jest juz dostepna, ew. pół zacisk :) a nie wiem czy to dobre dla szczeniaka :) ale potrzebuje zamowic jeszcze specjalna miske do klatki (zawieszana) nylonowa miske podrozna i linke treningowa, a w tym sklepie tego nie ma ehhh :angryy: Quote
gops Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 zaba14 napisał(a):znalazłam w koncu :) smycz 2,5 przepinana tam jest, ale 2,5cm obroza nie jest juz dostepna, ew. pół zacisk :) a nie wiem czy to dobre dla szczeniaka :) ale potrzebuje zamowic jeszcze specjalna miske do klatki (zawieszana) nylonowa miske podrozna i linke treningowa, a w tym sklepie tego nie ma ehhh :angryy: a na allegro patrzalas? czesto jeden sprzedawca ma wszsytko ;) Quote
Marta_Ares Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Darianna napisał(a):Marto, świateczna obroża piękna :D dziekujemy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Monka. Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pierwszy raz pisze na tym wątku ale śledze go od dłużeszego czasu :) Świąteczna obroża jest świetna :) Quote
Marta_Ares Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 no to zamowilismy haft na tasmie dzisiaj:multi: narazie na probe zgodzili sie jeden napis zrobic. takze dla Mayki bedzie napis czerwony Policja na tasmie 5cm a dla Aresa siwy na 3cm tasmie, ciekawa jestem jak im to wyjdzie:razz: Quote
papisia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A my kupiliśmy wczoraj trzy hamiltony :roll: śliweczkę, malinkę i ocean blue. Taśma miękka, kolory super... tylko ciekawe czy nitki wyłazić nie będą :razz: Quote
Lucky. Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Papisia może jakieś zdjęcia ? :diabloti: Nasz "nowa" obroża : Quote
Infortune. Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 papisia napisał(a):A my kupiliśmy wczoraj trzy hamiltony :roll: śliweczkę, malinkę i ocean blue. Taśma miękka, kolory super... tylko ciekawe czy nitki wyłazić nie będą :razz: Podobno nie wyłażą, ale nie wiem. Sama mam dopiero do tygodnia. ;) Jak kupowałam to się nie mogłam zdecydować, wszystkie kolory mają śliczne, ale w końcu padło na zieleń. :diabloti: Quote
Foxowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Kashdog']A ja na kieleckiej wystawie zakupiłam Fifce tego rogza Rogz Alpinist Matterhorn Collar 16 mm / 26-40 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl Najpierw był to kolor E, ale gdy okazało się, że za ciemny to wymieniłam na róż :diabloti: I się nie przyznałaś że ty to ty :mad: A w tym samym czasie kupowałam xD Papisia moja koleżanka ma już trochę hamiltony i nitki nie wyłażą i na Kielcach planowałam wziąć ale rodzice do domu by mnie nie wpuścili z dwoma nowymi obrożami :diabloti: Ale na Rzeszowskiej już kupię :evil_lol: Quote
papisia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A zdjęcia też są jakieś :) Trzeciej nie mam bo i tak wychodzi na zdjęciach czerwona ;) Jeśli nitki nie wyłażą to super :) Jeszcze upatrzyłam sobie zielone, ale wrócić z tyloma obróżkami to już przegięcie :P Może później ;) Quote
Kirima Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Marta, Mayka nosiła już wcześniej 5 cm czy to dopiero pierwszy raz? jak hasior wygląda w takim kołnierzu? ;) Quote
Marta_Ares Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 to bedzie pierwszy raz, a po drugie to bedzie czarna tasma wiec tak na dwa razy moze wygladac, ale niestety nie mielismy innej mozliwosci narazie, jak ladnie to wyjdzie to dostanie 4cm z imieniem. nie miala nigdy takiej szerokiej to dopiero pierwsza bedzie, ale ona ma strasznie dluga szyje, co z waskimi obrozami glupio wyglada, a mam nadzieje ze taka szersza troche ja skroci:razz: jak tylko bede miala fotki to pokaze;) Quote
madziulik_13 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A to nasze zakupy z ponad 2 tyg :eviltong: Takie o to szeleczki z Red Dingo kupione na wystawie w Poznaniu :) Quote
Bzikowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Czy ktoś kupował obróżki/smycze Hamiltona w sklepie Canifel.pl ? Ja właśnie zrobiłam zamówienie, od razu przelałam kaskę i dostałam maila, że ten kolor jest chwilowo niedostępny... Zastanawiam się ile będę się musiała jeszcze naczekać :mad: Macie z tym sklepem jakieś doświadczenia? Quote
Recommended Posts