Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zbliżają się 2 urodziny mojej Pandzi (już 30 września) i Szanowny Pan Mąż (namówiony, szantażowany, etc...) zdecydował się zrobić psicy (w zasadzie to mnie) prezent w postaci nowego kompletu wyjściowego.

No i mam problem bo podobają mi się dwa ROGZy - floral tartan - pasowałby do psicy bo jest popielata z białym, lub choc femine - często chodzę w brązie, więc choc femine pasowałby do mnie.

Czy ktoś ma może floral tartan i może wstawić jakieś fotki? Na tych sklepowych wiele nie widzę i boję się, że ten wzór może być taki nijaki...

Posted

Przyszla smycz skorzana dingo...jest sliczna, miekka, szerokosc akurat, rewelacja. Tylko mialam wrazenie ze zaraz peknie ;) Jest elastyczna, moze dlatego ;) Mam nadzieje, ze wytrzyma moja suke ;)

Posted

chwalą sie zakupami, a zdjęcia gdzie:roll: :evil_lol:

poszukuje rogza fioletowego z nitka lancuszek, ewentualni zatrzask, moze ktoś ma:diabloti: ??

przypominam, ze mam obroze RD M-ke na sprzedaz, info na Pw

Posted

Skoro robi się tu listę zachcianek to i ja dołączę :lol:
Chce mi się smyczy regulowanej/składanej ze skóry szytej na okrągło i do tego mogłaby być obroża (też szyta na okrągło) pół-zacisk.
Kolor - czarny, biały, granatowy, popielaty, a w zasadzie to chyba każdy z wyjątkiem różowego, bo już mamy mały przesyt różu :roll:
Gdyby ktoś chciał się pozbyć to proszę o info :razz:

Posted

Cholerka będę musiała chyba komus odsprzedac (z wielkim bólem serca!) nową zieloną 5cm obrożę od Marty. Sama obroża jest naprawdę super ale suczydło mi schudło i straciło masę mięśniową bo ostatnio nic nie trenujemy no i obroża jest za luźna... Zresztą nie jestem też pewna czy 5cm jej pasuje. Zaraz zrobię zdjęcia (niestety telefonem ale cóż) w 5cm i 4cm to ocenicie ;)

Marta nowe obrózki- cudeńko! A czerwona najlepsza :loveu:

Posted

mi sie obroze z aktivdoga nie podobaja
a tymbardziej szelki ktore na prawie kazdym zdjeciu psy maja za male
jak zwykle kwestia gustu

ja czekam na floral tartana xl rogza :)

Posted

Zdecydowanie zgadzam sie z gops ;) widzialam activ doga i dla mnie bez rewelacji, szczegolnie ze polar ktory jest na kazdej obrozy nie nadaje sie psa liniejacego - a przynajmniej u nas sie nie sprawdza, nie lubie obklaczonych rzeczy ;) Na zywo tez mi zdecydowanie nie przypadly te rzeczy do gustu, a szelki...tyle ile zdjec widzialam tam wszedzie sie powtornie wbijaja w pachy psa, to chyba cos musi byc na rzeczy

Posted
a szelki...tyle ile zdjec widzialam tam wszedzie sie powtornie wbijaja w pachy psa

Szelki norwerskie są dość specyficzne. Comfortflexy mojego psa też nie prezentują się zbyt dobrze, planuję je sprzedać.