Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnes napisał(a):
mysle, ze tak wlasnie jest zalezy kto jak dba ;) a to jest skora, nie nadaje sie na kazda pogode zapewne, nie na bloto itp

zapewne tak, nigdy mnie to nie interesowało pod tym względem bo skóry nie lubię ;)

i wyrzucić nie szkoda ;-)

mi by było bardziej szkoda wyrzucić rogza niż skórę :diabloti:

wymienilam sie z Marta
ale ten wzorek jest dostepny na allegro i kilku sklepach net chyba kuchni pupila i jakims jeszcze

fajnie wygląda, może się skuszę :cool3: chociaż ostatnio doszły mi 4 obroże wiec na jakiś czas wystarczy (taa zawsze tak mówię :diabloti:)

Posted

NightQueen napisał(a):
mi by było bardziej szkoda wyrzucić rogza niż skórę :diabloti:

ja nie myslalam o rogzie:evil_lol: mi to szkoda kasy ale na niego:evil_lol: Majac malego psa to sie tak nie odczuwa, ale smycz dla duzego za 60 czy 90 zl to lekkie przegiecie:lol:

Posted

Agnes napisał(a):
ja nie myslalam o rogzie:evil_lol: mi to szkoda kasy ale na niego:evil_lol: Majac malego psa to sie tak nie odczuwa, ale smycz dla duzego za 60 czy 90 zl to lekkie przegiecie:lol:

hmm fakt jest różnica cenowa, ale wątpię by mnie to powstrzymało od kupowania rogza dużemu psu gdybym takowego miała (po za tym biorąc po uwagę swoją kolekcję muszę stwierdzić że rogz to akurat tania obroża, gdyż mamy w posiadaniu svarowskiego i to nie takiego z allegro :diabloti::evil_lol:)

Posted

mi się rogzy podobają, ale są za wąskie, a jak już jest dobra szerokość to taka obroża się nadaje na klate a nie na szyje mojego psa. A co do smyczy, to wolę dać te 100zł za porządną skórę, a nie na ozdobną taśmę, która będzie pasować do jednej obroży/szelek.

Eh, jestem chora i nie mam jak pójść na pocztę, przelać kasę za obroże >.>

Posted

Patrycjo pokazuj Molcie w nowych obrożach ^^ Ty zarobas po prostu jesteś :D

a ja skóry pod żadną postacią nie lubię xd
Majce ładnie w tych obrożach, obydwu, Milan mi się w zielonym podoba, w odblasku już mniej :P

Posted

aniao napisał(a):
mam pytanie. jaki maksymalny obwód mają te obróżki z biedrony?

edit: nie wiem, jak zrobić, żeby były linki zamiast zdjęć, więc je wykasowałam.. :/

43 cm razem z klipsem. I są dość wąskie, bo 1,7 cm.

Posted

Agnes napisał(a):
Ta obroze mozna by jeszcze chyba drugi raz na nim zawinac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale kolorek pasuje jak najbardziej;)

rozregulowana jest żeby było cokolwiek widać w sierści,normalnie jest ściągnięta o jakieś 5-6 cm ;)

Marchewkowy napisał(a):
Świetnie wygląda w tym rogzie :D chyba się tez skuczę! Skąd zamawiałaś?

odkupiłam ją od Fausta,z tego co kojarze ma jeszcze jedna do odsprzedania ;)

Posted

Iś & Chester napisał(a):
Patrycjo pokazuj Molcie w nowych obrożach ^^ Ty zarobas po prostu jesteś :D

już dawałam zdjęcia nowych obroży :mad: i od razu widać jak Dominika nie śledzi wątku :mad::evil_lol:

Posted

Agnes napisał(a):
Czy ktos ma taka smycz? Natluszczana skora, firmy Dingo

Widzialam na wystawie, ale Lorda, wolalabym jednak Dingo, zreszta bardziej odpowiada mi dlugosc. Nie wiem jednak czy karabinki wygladaja tak samo...wielkosciowo

My też mamy taką smycz, świetna jest :) Bardzo wygodna i trwała.

Posted

Metheora napisał(a):
szukam obroży z miękkiej skóry z cyrkoniami dla małego psa z delikatną szyją:) i smyczy skórzanej, miękkiej z zaokrąglonymi brzegami żeby wygodna była na długie spacery... wszystko czarny kolor i razy 2 sztuki...

pisz do wozy- oni wszystko zrobią ;)