gops Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 w taksowej Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
NightQueen Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Agnes napisał(a):mysle, ze tak wlasnie jest zalezy kto jak dba ;) a to jest skora, nie nadaje sie na kazda pogode zapewne, nie na bloto itp zapewne tak, nigdy mnie to nie interesowało pod tym względem bo skóry nie lubię ;) i wyrzucić nie szkoda ;-) mi by było bardziej szkoda wyrzucić rogza niż skórę :diabloti: wymienilam sie z Marta ale ten wzorek jest dostepny na allegro i kilku sklepach net chyba kuchni pupila i jakims jeszcze fajnie wygląda, może się skuszę :cool3: chociaż ostatnio doszły mi 4 obroże wiec na jakiś czas wystarczy (taa zawsze tak mówię :diabloti:) Quote
diabelkowa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 gops na allegro nie ma tej obrozy :( Quote
Marta_Ares Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 http://futrzakowo.pl/produkt-5608.html ja stąd zamawiałam, na allegro nigdy nie widziałam tego wzoru Quote
Agnes Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 NightQueen napisał(a):mi by było bardziej szkoda wyrzucić rogza niż skórę :diabloti: ja nie myslalam o rogzie:evil_lol: mi to szkoda kasy ale na niego:evil_lol: Majac malego psa to sie tak nie odczuwa, ale smycz dla duzego za 60 czy 90 zl to lekkie przegiecie:lol: Quote
NightQueen Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Agnes napisał(a):ja nie myslalam o rogzie:evil_lol: mi to szkoda kasy ale na niego:evil_lol: Majac malego psa to sie tak nie odczuwa, ale smycz dla duzego za 60 czy 90 zl to lekkie przegiecie:lol: hmm fakt jest różnica cenowa, ale wątpię by mnie to powstrzymało od kupowania rogza dużemu psu gdybym takowego miała (po za tym biorąc po uwagę swoją kolekcję muszę stwierdzić że rogz to akurat tania obroża, gdyż mamy w posiadaniu svarowskiego i to nie takiego z allegro :diabloti::evil_lol:) Quote
anorektyczna.nerka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 mi się rogzy podobają, ale są za wąskie, a jak już jest dobra szerokość to taka obroża się nadaje na klate a nie na szyje mojego psa. A co do smyczy, to wolę dać te 100zł za porządną skórę, a nie na ozdobną taśmę, która będzie pasować do jednej obroży/szelek. Eh, jestem chora i nie mam jak pójść na pocztę, przelać kasę za obroże >.> Quote
Avaloth Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Patrycjo pokazuj Molcie w nowych obrożach ^^ Ty zarobas po prostu jesteś :D a ja skóry pod żadną postacią nie lubię xd Majce ładnie w tych obrożach, obydwu, Milan mi się w zielonym podoba, w odblasku już mniej :P Quote
Marta_Ares Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dzięki :) mi tam Milan najbardziej sie podoba w niebieskiej 4cm :D Quote
Marchewkowy Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Świetnie wygląda w tym rogzie :D chyba się tez skuczę! Skąd zamawiałaś? Quote
Amber Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 aniao napisał(a):mam pytanie. jaki maksymalny obwód mają te obróżki z biedrony? edit: nie wiem, jak zrobić, żeby były linki zamiast zdjęć, więc je wykasowałam.. :/ 43 cm razem z klipsem. I są dość wąskie, bo 1,7 cm. Quote
Agnes Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ta obroze mozna by jeszcze chyba drugi raz na nim zawinac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale kolorek pasuje jak najbardziej;) Quote
diabelkowa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 http://i54.tinypic.com/vybiud.jpg to drugi wzor rogza ktory lubie, pierwszy jest funky retro ;) aleee na nim wisi Quote
asiunia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Agnes napisał(a):Ta obroze mozna by jeszcze chyba drugi raz na nim zawinac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale kolorek pasuje jak najbardziej;) rozregulowana jest żeby było cokolwiek widać w sierści,normalnie jest ściągnięta o jakieś 5-6 cm ;) Marchewkowy napisał(a):Świetnie wygląda w tym rogzie :D chyba się tez skuczę! Skąd zamawiałaś? odkupiłam ją od Fausta,z tego co kojarze ma jeszcze jedna do odsprzedania ;) Quote
asiunia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 diabelkowa napisał(a):http://i54.tinypic.com/vybiud.jpg to drugi wzor rogza ktory lubie, pierwszy jest funky retro ;) aleee na nim wisi edycja mi nie działa :/ Funky retro też mamy ;) a wisi do zdjęcia ;) Quote
aniao Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Amber napisał(a):43 cm razem z klipsem. I są dość wąskie, bo 1,7 cm. dzięki! :) Quote
NightQueen Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Iś & Chester napisał(a):Patrycjo pokazuj Molcie w nowych obrożach ^^ Ty zarobas po prostu jesteś :D już dawałam zdjęcia nowych obroży :mad: i od razu widać jak Dominika nie śledzi wątku :mad::evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Agnes napisał(a):Czy ktos ma taka smycz? Natluszczana skora, firmy Dingo Widzialam na wystawie, ale Lorda, wolalabym jednak Dingo, zreszta bardziej odpowiada mi dlugosc. Nie wiem jednak czy karabinki wygladaja tak samo...wielkosciowo My też mamy taką smycz, świetna jest :) Bardzo wygodna i trwała. Quote
Agnes Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ad. edycji - raczej dziala, tylko trzeba dwukrotnie kliknac ;) Kupilam, tzn zamowilam smycz Dingo ta o ktora pytalam :) Jak dojdzie zdam relacje :) Quote
murakami Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 asiunia napisał(a):edycja mi nie działa :/ zaawansowej używaj, ta działa Quote
Unbelievable Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Metheora napisał(a):szukam obroży z miękkiej skóry z cyrkoniami dla małego psa z delikatną szyją:) i smyczy skórzanej, miękkiej z zaokrąglonymi brzegami żeby wygodna była na długie spacery... wszystko czarny kolor i razy 2 sztuki... pisz do wozy- oni wszystko zrobią ;) Quote
Ashley Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Metheora napisał(a):szukam obroży z miękkiej skóry z cyrkoniami dla małego psa z delikatną szyją:) i smyczy skórzanej, miękkiej z zaokrąglonymi brzegami żeby wygodna była na długie spacery... wszystko czarny kolor i razy 2 sztuki... no to może takie http://www.zooplus.pl/shop/psy/obroza_dla_psa/obroza_skorzana/obroza_w_wzorki/125205 Jest też w kolorze lawendy :) Quote
Marta_Ares Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Illusion co to za maleństwo????? Quote
Recommended Posts