Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Można wiedzieć, ile kosztowało Cię takie specjalne zamówienie? ;)

W sam raz jak na obrożę;)
Szczegóły trzeba uzgadniać z Taks, zależy pewnie ile ma czasu, co się zamawia i ile rzeczy. Obroże przeszły dzisiaj test, maksymalnego szarpnięcia , bo psom z pod nosa wybiegł koteczek na spacerze:evil_lol: One i tak chodzą w szelkach, a obroże noszą od święta.

Posted

Caachou_ napisał(a):
Czym je malowała? :cool3:

Jakąś farbą, nie znam się:oops: Jak upypłały je trochę w błocie to przetarłam wilgotną szmatka i wszystko było ok.

Posted

Amber napisał(a):
Moje dzisiejsze zakupy w Biedronce:

Do kompletu są smycze.

Kupiłam też zabawkę, ciekawe ile wytrzyma ;)

mam pytanie. jaki maksymalny obwód mają te obróżki z biedrony?

edit: nie wiem, jak zrobić, żeby były linki zamiast zdjęć, więc je wykasowałam.. :/

Posted

Czy ktos ma taka smycz? Natluszczana skora, firmy Dingo

Widzialam na wystawie, ale Lorda, wolalabym jednak Dingo, zreszta bardziej odpowiada mi dlugosc. Nie wiem jednak czy karabinki wygladaja tak samo...wielkosciowo

Posted

Swietnie, bo wlasnie chcialam brac 15 mm czyli powinno byc ok. Masz brazowa, czy czarna? Bo nie wiem czy czarna, jest cala czarna:lol: Masz tez plaska, tak?
15 mm to chyba akurat? 12 mm to moze byc jednak za malo

Posted

Agnes napisał(a):

Widzialam na wystawie, ale Lorda, wolalabym jednak Dingo, zreszta bardziej odpowiada mi dlugosc. Nie wiem jednak czy karabinki wygladaja tak samo...wielkosciowo

ja ją widziałam po jakimś tam czasie użytkowania (nie wiem dokładnie ile to trwało) ale wyglądała okropnie :roll: to pewnie kwestia dbania o smycz, ale jak dla mnie to ona nadawała się do kosza

gops
gdzie zamawiałaś tą obrożę?
fajnie wygląda ;)

Posted

NightQueen napisał(a):
ja ją widziałam po jakimś tam czasie użytkowania (nie wiem dokładnie ile to trwało) ale wyglądała okropnie :roll: to pewnie kwestia dbania o smycz, ale jak dla mnie to ona nadawała się do kosza

gops
gdzie zamawiałaś tą obrożę?
fajnie wygląda ;)

wymienilam sie z Marta
ale ten wzorek jest dostepny na allegro i kilku sklepach net chyba kuchni pupila i jakims jeszcze

Posted

NightQueen napisał(a):

mysle, ze tak wlasnie jest zalezy kto jak dba ;) a to jest skora, nie nadaje sie na kazda pogode zapewne, nie na bloto itp

Posted

Agnes napisał(a):
http://www.kuchniapupila.pl/files/1737712937/3_44.jpg
Widziałam na wystawie, ale Lorda, wolałabym jednak Dingo, zresztą bardziej odpowiada mi dlugosc. Nie wiem jednak czy karabinki wygladaja tak samo...wielkosciowo

Mam taka tylko czarną. W czarnych karabińczyki są troszke mniejsze, niż miedziane w brązowych smyczach.
Smycz uwielbiam, zamawiałam kiedyś w Lordzie , ale z Dingo jest o niebo lepsza, różnica jest tkwi w skórze. W Dingo jest lepiej natłuszczona, miększa.

Posted

ja mam skórzaną smycz z Dingo czerwoną hmm, mam ja dłużej niż mojego obecnego psa czyli około 6 lat. Wygląda okropnie, jak jest deszcz to następnego dnia mój pies jest różowy, ale jest też mięciutka i wygodna. No i jest porządna, przeżyła wyżła, a teraz huskiego.

Posted

no w sumie fakt, za tania była ;p a lepsza parciana czarna czy skóra czarna? potrzebna mi do spacerów po łąkach i polach, i nie wiem co łatwiej w czystości utrzymać na logikę to skora lepsza, ale jak będziemy taką skórkę katować, to nie wiem czy sezon wytrzyma.