Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC02852.jpg fajny wzorek :) Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Dzięki :) i kolejne nowości (później fotki na modelu) Quote
Szerkanka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Marta_Ares, a ja sie tak czaje na tą waszą panterke, bedziecie mieli jeszcze jakies nowosci ? :) Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Caachou_ napisał(a):Marta, świetny ten turkus! ;) dziei :loveu: Szerkanka napisał(a):Marta_Ares, a ja sie tak czaje na tą waszą panterke, bedziecie mieli jeszcze jakies nowosci ? :smile: narazie chyba nie, z tego co pamietam te panterki były w szerokości 4cm więc odpowiednie dla Lu:loveu: ale to już na Pw.... Quote
Guciek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 WeronikaM napisał(a):na forum flatów jest zarejestrowana pani mająca hodowle tollerów i nie raz widziałam te śliczne małe kuleczki od których nie moge się uwolnić - jak pisałaś wcześniej SERCOŁAMACZ :lol: :loveu: a obróżki zaraz zobacze , bo są bardzo fajne wzorki :) Jest i Gosia i jestem ja, tylko się mniej udzielam ;-) Teraz szykuję fotki młodego ze smyczą rogz raf camo :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Guciek napisał(a):Jest i Gosia i jestem ja, tylko się mniej udzielam ;-) Teraz szykuję fotki młodego ze smyczą rogz raf camo :evil_lol: czekam czekam i się nie moge doczekać :) młody, czyli piesek, który jest jeszcze wolny ? :oops: Quote
Guciek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Jak nigdy nie lubię RD, tak ta mi się podoba :diabloti: ale nie, nie kupię, trzeba zachować granicę rozsądku :lol: PS Młody nie ma imienia, ale zostaje z nami ;) Quote
Kateczka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Marta a obroży z akitami nie macie :P??? Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Guciek napisał(a):Jak nigdy nie lubię RD, tak ta mi się podoba :diabloti: ale nie, nie kupię, trzeba zachować granicę rozsądku :lol: PS Młody nie ma imienia, ale zostaje z nami ;) jak dla mnie to możesz wrzucić zdjęcia szczeniaków nawet z parcianymi sznureczkami i tak niezbyt zwrócę na to uwagę :diabloti::diabloti: Sory Za OFFa Czy one cały czas będą miały takie błękitne oczka czy to przejściowe? :loveu: Quote
WeronikaM Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Guciek napisał(a):Jak nigdy nie lubię RD, tak ta mi się podoba :diabloti: ale nie, nie kupię, trzeba zachować granicę rozsądku :lol: PS Młody nie ma imienia, ale zostaje z nami ;) czyli nie ma już wolnych ? ;D Quote
DorkaWD Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Szaleństwo smyczkowe --> http://www.dogomania.pl/threads/192902-Smyczkowo-smaczkowy-bazarek-dla-Baliego-%28chore-nerki-d%C5%82ug-w-lecznicy%29-17-27.09.10?p=15388069#post15388069 Psiakowi nową smyczkę sprawisz a nam pomożesz za leczenie zapłacić :loveu: Ktoś szuka różowego ROGZa, lub innej ciekawej smyczki? ZAPRASZAM! Quote
kasialip Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Cześć Wszystkim ;) Jestem tu nowa ale mam nadzieje że odpowiedzie na moje pytanko. Od miesiąca jestem posiadaczką malamuta... Muscat (bo tak się zwie szczeniak) ma 3 miesiące i chodzi od początku na szelkach czy myslicie że to dobre rozwiązanie czy jest za młody i powinnam jednak odstawić szelki i zainwestować tylko w obróżkę. Proszę o rade może pytanie wydaje się błahe ale byłabym wdzieczna za odpowiedź. Pozdrawiam :* Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Witam, są różne opienie na temat szelek u szczeniaków ;) ja jednak proponowałabym narazie obroże, w obroży lepiej zapanować nad psiakiem i przede wszystkim nauczyć go poprawnego chodzenia na smyczy :) tym bardziej, ze malym pieskiem nie bedzie jak urośnie :) w szelkach latwiej mu ciągnąć, wygodniej i później mogą być problemy Quote
diabelkowa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Marta zalezy do czego to ma byc tez pies, jesli sportowy to chyba lepiej zeby ciagniecie bylo wygodne i fajne od poczatku ;) Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ale przeciez haszczaki/malamuty ciągnące sanie nauczone są, że ciągnąć mają tylko w szelkach/ sledach...... a na obroży mają chodzić w miarę normalnie a nie wyrywać ręce :) Quote
Migori Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 To raz, a dwa szczyl nie powinien ciągnąć, bo rośnie. Ciągnąć nauczy się jak dojrzeje i przestanie sie rozwijać. Takie moje zdanie. Quote
gops Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ja zamowilam identyczna jak Diora pomaranczowa z odblaskiem i siwo niebieska od Taks :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 My też wzięliśmy ten pomarańcz z odblaskiem :lol: I jeszcze takie Quote
Unbelievable Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 łał, ta czerwona i niebieska są super! jak mi się te wszystkie kwiatki nie kwiatki nie podobają, tak te bardzo ;) Quote
gops Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 no na niebeiska tez mialam ochote ;p ale brak kasy niestety sliczna jest! Quote
Recommended Posts