Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iś & Chester']Moli najładniej w hunterze *.*
17 dla jednego psa.. dobra jesteś Patuś :D

ja się dopiero rozkręcam :diabloti: a tak poważnie to troszkę się denerwuje bo kończą mi się wzory które by mi się podobały :roll: jeszcze się znajdzie parę z lupine i huntera, ale nie za wiele. Rogza wszystkie które mi się podobały już mam, no może bym się jeszcze skusiła na łańcuszki bo mam tylko pomarańczowego :evil_lol:

najpierw jestescie ciekawi indyjskiej obrozy a potem olewacie!

ja się nie prosiłam :eviltong:
A tak na poważnie to nawet fajna, chociaż ja nie lubię skóry, jakoś mi nie przypadła do gustu. Mam jedną skórzaną obrożę i musze do niej smycz dokupić, bo inne mi nie pasują, ale i tak nie lubię jej, nie ma to jak obroże taśmowe. ;)

Posted

diabelkowa napisał(a):
nie, czekam az powoli zoolog bedzie zamawial i az kumpela pojedzie znowu do indii :) takie komplety jej tam odwalili z tej skory dla psa i konia pare rzeczy ze ho ho :P

a nie mają tam różowych smyczy skórzanych sztych na okrągło? długość 120 może być

Posted

doszly nam dzisiaj el perro

Uploaded with ImageShack.us

juz przetestowane obie , pomaranczowa jest z podowjnej tasmy bardzo porzadna ,fajnie sie zaciska ,luzuje maja mocne kolka jak na ta szerokosc
fioletowa pojedyncza tez okey choc podowjna lepsza
kiedys dam zdjecia na psie :)

Posted

[quote name='sator_k_']Śliczne kolorki :)
no naprawde sliczne na zywo jescze ladniejsze
[quote name='Rinuś']Ile za nie dałaś?
Mi się jakoś takie obroże nie podobają :eviltong:
Ale kolorki mają super:p

za podowjna zaciskowa z klamra dalam 22zl i ja jak najbardziej polecam ,swietnie wykonane i bardzo ladnie wyglada
fioletowa po 13zl tez polecam ale jest pojedyncza tasma i to juz nie jest to , wydaje sie slabsza chociaz okucia te same
el perro maja poprostu zwykle porzadne obroze w ladnych kolorkach , czekam az wprowadza 3cm

Posted

gops napisał(a):
no naprawde sliczne na zywo jescze ladniejsze

za podowjna zaciskowa z klamra dalam 22zl i ja jak najbardziej polecam ,swietnie wykonane i bardzo ladnie wyglada
fioletowa po 13zl tez polecam ale jest pojedyncza tasma i to juz nie jest to , wydaje sie slabsza chociaz okucia te same
el perro maja poprostu zwykle porzadne obroze w ladnych kolorkach , czekam az wprowadza 3cm

A porównując do Pitmana ? Lepiej wykonane? wydają się dokładniej zrobione.

Posted

sator_k_ napisał(a):
A gdzie zamawiasz obroże? Bo ja tylko na allegro widziałam

akurat te mam z wystawy z warszawy kupila mi Agnes i wyslala :)
ale na allegro kupie jak sprowadza 3cm tasmy bo 2,5 to jednak malo

Magda25 napisał(a):
A porównując do Pitmana ? Lepiej wykonane? wydają się dokładniej zrobione.

porownujac do pitmana hmm
napewno calkiem inna tasma, duzo mieksza (?) , dokladnie zrobione ale ja kurat na pitmana tez nie narzekam , napewno mocna m, za ta cene warto sprobowac mysle

Posted

Magda ja wtrace 3 grosze o obrozach el perro ;) to co mi przeszkadzalo, krzywe kolka baaardzo tego nie lubie, widac ze robione sa recznie. Jestem perfekcjonistka i musi byc rowno ;) Przesadzaja z nitami, szczegolnie jak gops poprosila o mocna, zamiast przeszyc wiecej razy badz uzyc mocne nici to oni nawtykali nity, na smyczach tez sa i to sie rzuca w oczy (Pitman tez ma ale mniej zdecydowanie)
Tasmy miekkie fajne, super okucia, porzadne sie wydaja no i kolory ;) super sa