Marta_Ares Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Diabeł a dogadałaś sie z zoopają w sprawie tej skórzanej zaciskowej?? Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Iś & Chester']Moli najładniej w hunterze *.* 17 dla jednego psa.. dobra jesteś Patuś :D ja się dopiero rozkręcam :diabloti: a tak poważnie to troszkę się denerwuje bo kończą mi się wzory które by mi się podobały :roll: jeszcze się znajdzie parę z lupine i huntera, ale nie za wiele. Rogza wszystkie które mi się podobały już mam, no może bym się jeszcze skusiła na łańcuszki bo mam tylko pomarańczowego :evil_lol: najpierw jestescie ciekawi indyjskiej obrozy a potem olewacie! ja się nie prosiłam :eviltong: A tak na poważnie to nawet fajna, chociaż ja nie lubię skóry, jakoś mi nie przypadła do gustu. Mam jedną skórzaną obrożę i musze do niej smycz dokupić, bo inne mi nie pasują, ale i tak nie lubię jej, nie ma to jak obroże taśmowe. ;) Quote
diabelkowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 nie, czekam az powoli zoolog bedzie zamawial i az kumpela pojedzie znowu do indii :) takie komplety jej tam odwalili z tej skory dla psa i konia pare rzeczy ze ho ho :P Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 diabelkowa napisał(a):nie, czekam az powoli zoolog bedzie zamawial i az kumpela pojedzie znowu do indii :) takie komplety jej tam odwalili z tej skory dla psa i konia pare rzeczy ze ho ho :P a nie mają tam różowych smyczy skórzanych sztych na okrągło? długość 120 może być Quote
Agnes Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 NightQueen napisał(a):a nie mają tam różowych smyczy skórzanych sztych na okrągło? długość 120 może być a Woza nie zrobi? rozowa skore ma Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Agnes napisał(a):a Woza nie zrobi? rozowa skore ma nie takie jak ja bym chciała :roll: Quote
diabelkowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 oni tam robia jaki k olor chcesz ja wlasnie sie zastanawiam jaki chce kolor :P ale to dopiero w marcu Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 tylko mi zależy na tym żeby smycz była szyta na okrągło, a to już jest problem Quote
diabelkowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 no ja chce komplet tez na okraglo ;] Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 A miałam nic na jakiś czas nie zamawiać :evil_lol: ale chyba się skuszę na tą smycz, a to wszystko przez to że mam obroże do której mi nic innego nie pasuje :mad: Quote
Iza. Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Diabeł, a jak ceny tych indyjskich akcesoriów ? Bardzo drogie? Quote
Rinuś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 To jeszcze raz dokładniej pokażę nową obrożę Rogza na Brutku, tylko że mokra i dlatego taka ciemna. Quote
gops Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 doszly nam dzisiaj el perro Uploaded with ImageShack.us juz przetestowane obie , pomaranczowa jest z podowjnej tasmy bardzo porzadna ,fajnie sie zaciska ,luzuje maja mocne kolka jak na ta szerokosc fioletowa pojedyncza tez okey choc podowjna lepsza kiedys dam zdjecia na psie :) Quote
Rinuś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ile za nie dałaś? Mi się jakoś takie obroże nie podobają :eviltong: Ale kolorki mają super:p Quote
gops Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='sator_k_']Śliczne kolorki :) no naprawde sliczne na zywo jescze ladniejsze [quote name='Rinuś']Ile za nie dałaś? Mi się jakoś takie obroże nie podobają :eviltong: Ale kolorki mają super:p za podowjna zaciskowa z klamra dalam 22zl i ja jak najbardziej polecam ,swietnie wykonane i bardzo ladnie wyglada fioletowa po 13zl tez polecam ale jest pojedyncza tasma i to juz nie jest to , wydaje sie slabsza chociaz okucia te same el perro maja poprostu zwykle porzadne obroze w ladnych kolorkach , czekam az wprowadza 3cm Quote
sator_k_ Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 A gdzie zamawiasz obroże? Bo ja tylko na allegro widziałam Quote
Migori Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 gops napisał(a):no naprawde sliczne na zywo jescze ladniejsze za podowjna zaciskowa z klamra dalam 22zl i ja jak najbardziej polecam ,swietnie wykonane i bardzo ladnie wyglada fioletowa po 13zl tez polecam ale jest pojedyncza tasma i to juz nie jest to , wydaje sie slabsza chociaz okucia te same el perro maja poprostu zwykle porzadne obroze w ladnych kolorkach , czekam az wprowadza 3cm A porównując do Pitmana ? Lepiej wykonane? wydają się dokładniej zrobione. Quote
gops Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 sator_k_ napisał(a):A gdzie zamawiasz obroże? Bo ja tylko na allegro widziałam akurat te mam z wystawy z warszawy kupila mi Agnes i wyslala :) ale na allegro kupie jak sprowadza 3cm tasmy bo 2,5 to jednak malo Magda25 napisał(a):A porównując do Pitmana ? Lepiej wykonane? wydają się dokładniej zrobione. porownujac do pitmana hmm napewno calkiem inna tasma, duzo mieksza (?) , dokladnie zrobione ale ja kurat na pitmana tez nie narzekam , napewno mocna m, za ta cene warto sprobowac mysle Quote
rev Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Świetne kolorki, choć zapięcie mnie nie przekonuje :) Quote
Agnes Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Magda ja wtrace 3 grosze o obrozach el perro ;) to co mi przeszkadzalo, krzywe kolka baaardzo tego nie lubie, widac ze robione sa recznie. Jestem perfekcjonistka i musi byc rowno ;) Przesadzaja z nitami, szczegolnie jak gops poprosila o mocna, zamiast przeszyc wiecej razy badz uzyc mocne nici to oni nawtykali nity, na smyczach tez sa i to sie rzuca w oczy (Pitman tez ma ale mniej zdecydowanie) Tasmy miekkie fajne, super okucia, porzadne sie wydaja no i kolory ;) super sa Quote
gops Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 szelki EZY DOG rozmiar M do 25kg kolor braz -srednie psy . jakby co to pw Quote
Onomato-Peja Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 gops - już się nacieszyłaś? :D Mi tam już lata służą i pozbywac się nie mam zamiaru :loveu: Quote
Migori Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jakby kogoś interesowały takie szelki trixie http://www.amberhouse.pl/trixie-szelki-premium-comfort-78100cm50mm-czarne-p-7786.html to zapraszam na pw. Nówka sztuka nie śmigana. Czarne. Quote
Recommended Posts