Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='papisia']Ja mam pytanie do osób posiadających obróżki Hiltona... Czy mogę jej zaufać i prowadzać na niej mój 23kilogramowy parowóz ? Klamerka wygląda na mocną, ale chętnie poznam opinie osób, które korzystają ;)

Dołączam też zdjęcia naszej skromnej kolekcji..
Brakuje tutaj kompletu Lupine puppy love i chyba jeszcze czegoś :roll:
http://www.eldar.admin.czateria.pl/obrozew.jpg
http://www.eldar.admin.czateria.pl/obrozeluli.jpg
Ja mam już hiltona dość długo i nie mam żadnych zastrzeżeń, ale nie używamy go za często. Wiem, że wielu osobom zatrzaski pękały przy mocniejszych szarpnięciach, ale nie jest to regułą. ;)

Kolekcję masz powalającą. :crazyeye: Jak wybierasz obrożę na spacer? :diabloti:

ewka, miały być w październiku bodajże... Napisz do telezoo, oni chyba są dystrybutorami... ;)

Posted

[quote name='vege*'][FONT=Arial]papisia ale kolekcja :-o ja mam tylko jedne szelki, taśmę treningową, 6 smyczy, 5 obroży i to wszystko[/FONT]

Ale ja mam 4psy :evil_lol: :eviltong:

Tutaj ze smyczkami http://www.eldar.admin.czateria.pl/wszystko.jpg też niestety wszystkich nie ma... Brakuje ami play, rogza, Lupinki i kilku innych :roll:

Który jest mój ulubiony? :roll: Ty wiesz, że to bardzo ciężkie pytanie jest? :-o Wszystkie lubię ;) Nie lubię tylko smyczy Red Dingo bo nijak ona ma te 180cm po złożeniu rączki i jak prowadzę trzy psy to jeden jest poszkodowany i ma krótszą :mad:

Posted

to Marcina wszystko:cool3:

na poczatku wlasnie chcialam koniecznie policja, a teraz zaczelam sie zastanawiac nad imieniem, chociaz w tej siersci i tak malo bedzi widac...

zobacze wogole w poniedzialek ile to bedzie kosztowac, bo jestesmy umowieni w jednej firmie, ktora sie takim czyms zajmuje na rozmowe:lol:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Jak z napisem to zdecydowanie imię,albo jakieś zdrobnienie jak go nazywasz, cokolwiek byle nie ochrona albo policja.

Dlaczego? Sądzisz, że to "wiocha" czy jakiś inny powód?

Posted

sugarr napisał(a):
Dlaczego? Sądzisz, że to "wiocha" czy jakiś inny powód?

Z lekka oklepane.
Poza tym nie lubię mimo wszystko jak nazwy szczególnie "POLICJA" są wykorzystywane, mam poszanowanie do władz:evil_lol:
A do Aresika, średniego kundelka to już zupełnie nie pasuje.

Posted

To też chyba zależy jakie kto ma poczucie humoru. Niektórzy jak zobaczą 40cm pieska z napisame POLICJA to wybuchną śmiechem. Ja sama mam mieszane uczucia co do tego, też zależy z jakiej strony się patrzy, bo może to być kiczowate, a z drugiej strony może być śmieszne ;).

Posted

Może jakiś zabawny krótki tekst. Moja znajoma wymyśliła (co prawda na tabliczkę) tekst: Lubię Gości choś zostają po nich tylko kości. Napis POLICJA przy obroży/smyczy zabawnie to wygląda moim zdaniem tylko na pinczerku czy chihuahua. I tu jeszcze dodałabym słowo: "w przebraniu" , "tajna" itp W innym przypadku brzmi kiczowato. Co do imienia to ja wolę jak ludzie go nie znają bo wołają, co dezorientuje psa. Życzę ciekawych pomysłów;)

Posted

Ja to bym na obroże coś po łacinie czy hebrajsku siekneła.

Makabra. Nie mam ochoty na kupowanie obroży czy też smyczy.
To jakaś makabra. Czyżby koniec choroby?:evil_lol:

Posted

[quote name='KONICZYNKA 47']Nie to chwilowe osłabienie objawów. Najczęściej spowodowane brakiem środków finansowych z uwagi na pilniejsze sprawy. :diabloti:

hehe tez tak sądze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a co do oborozy to Ares mial kiedys zroobioną przeze mnie z tasmy odblaskowej z napisem Policja, tak sie prezentowal w szelkach i obrozy:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Z lekka oklepane.
Poza tym nie lubię mimo wszystko jak nazwy szczególnie "POLICJA" są wykorzystywane, mam poszanowanie do władz:evil_lol:
.

Ja kupiłam pitmanna z napisem POLICJA bo miałam dość ciągle wyciągniętych rąk do mojego szczeniaka(jeżeli ktoś zapytał czy może pogłaskać nigdy nie usłyszał nie;))Obroża szeroka,napis duży i widoczny więc skończyły się wakacje:diabloti:

Co do szacunku mam ojca policjanta,teścia policjanta i narzeczonego policjanta(+znam mase ich kolegó)żaden z nich nie uważa że jest to w jakiś sposób dla nich obraźliwe,a wręcz uważają że to śmieszne i młody ma ksywkę Jerry Lee;)

Posted

KONICZYNKA 47 napisał(a):
Nie to chwilowe osłabienie objawów. Najczęściej spowodowane brakiem środków finansowych z uwagi na pilniejsze sprawy. :diabloti:

A tu czyżyk. Mogłabym właśnie coś wydać a nie mam ochoty:cool3:.