Agnes Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ta smycz fajna bardzo, ale niestety tylko na poczatku:shake: Szybko sie mechaci i wyglada nieciekawie:shake: Co do rogza on w ogole znika z naszego rynku...ale ja nie wiem go nie bylo z racji tego, ze to tylko krajowa wystawa Quote
Guciek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 grrysia napisał(a):Skoro został poruszony temat robionych na zamówienie rzeczy dla psów to i ja się wypowiem :roll:. Też się już wyleczyłam, miałam 3 wpadki i po ostatniej już nie zaryzykuję :shake:. 1. Pies zerwał zatrzask w obroży 2. Strzelił a właściwie złamał się zatrzask w szelkach w czasie obrony i gdyby nie moja ekspresowa reakcja pozorant mógł mieć problem (zaznaczałam że szelki mają być do obrony a zamontowany zatrzask był zwyczajnie lipny, wymieniłam go i teraz spokojnie używamy tych szelek) 3. Pękł karabinek przy smyczy i auto potrąciło mi psa :placz:, jest mocno poobijany, ogon od 10 dni bezwładny, nie siada, ból i cierpienie jego i nasze :shake:. Wolę wydać na coś mocnego i porządnego niż na weta, wolę żeby pies nie miał ślicznych wzorków ale mógł biegać i bawić się. Jaka firma? Tzn osoba wykonująca ;) A co do oak&maple to widziałam jeszcze jak był w wersji zatrzask -czyli dość późnokupowałaś? :lol: Lupine były na stoisku straży dla zwierząt :-) Szkoda, że nie było rogzów, ale może to i dobrze dla mojego portfela :eviltong: Kolory el perro mnie powaliły i nie wiedziałam co wybrać, stanęło na ulubionym fiolecie, dziś się postaram o fotkę :) Quote
Migori Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):16 mm ;) Widzę, że mogłam kupić wszystkie produkty z tego wzorku i potem tu na forum oferować :evil_lol: A na serio, szkoda, że mam daleko na teren wystawy, bo dzisiaj jest klubówka i też powinny być stoiska, to bym pojechała i kupiła ;) :obrazic::obrazic::obrazic: Na dodanie mi otuchy powiedz że to jest ten większy rozmiar obroży :razz: Quote
Marta_Ares Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ewa swietne zakupy! :) i widze ze zółwiki jednak wziełaś:cool3: czekam na fotki na modelu :eviltong: Quote
gops Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Guciek napisał(a): Szkoda, że nie było rogzów, ale może to i dobrze dla mojego portfela :eviltong: Kolory el perro mnie powaliły i nie wiedziałam co wybrać, stanęło na ulubionym fiolecie, dziś się postaram o fotkę :) ja tez czekam na fiolet el perro i pomarancz :) mam nadzieje ze obroze sie sprawdza Quote
Smile of Red Witch Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Hmmm ja nie wiem czemu ale jakoś produkty Lupina mi nie pasują, ROGZ jednak jest dużo ładniejszy - ale to tylko moje zdanie. Quote
psikut_zabrze Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Hmmm ja nie wiem czemu ale jakoś produkty Lupina mi nie pasują, ROGZ jednak jest dużo ładniejszy - ale to tylko moje zdanie. Też tak kiedyś miałam. Lupiny wydawały mi się takie dziwne, a rogz taki fajny i o wiele ładniejszy :D teraz jest kilka Lupinów ktore mi sie podobaja ;] Quote
diabelkowa Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 http://img580.imageshack.us/img580/2571/dsc02089c.jpg woow lisciowy lupin jak to 30-50 to jestem w pierwsza w kolejce do kupowania! :D Quote
Avaloth Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Hmmm ja nie wiem czemu ale jakoś produkty Lupina mi nie pasują, ROGZ jednak jest dużo ładniejszy - ale to tylko moje zdanie. miałam tak samo ^^ w sumie dalej mam, może z dwa wzorki mi się podobają Quote
NightQueen Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Iś & Chester napisał(a):miałam tak samo ^^ w sumie dalej mam, może z dwa wzorki mi się podobają ja też tak miałam, ba mi nawet się rogz nie podobał, a na dzień dzisiejszy rogza mam ok 10 i dwa lupine ;) dziś biedrony miały chrzest bojowy, dodam zdjęcia zaraz ;) Quote
MaDi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Zapraszam na bazarek dla bardzo potrzebujących psów:http://www.dogomania.pl/threads/192615-KUP-%C5%BBEBERKO-NAKARM-PSA....do-19.09.2010?p=15357322#post15357322 Quote
MakeBelieve Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 A ja wymienie swojego rogza surf tartan obróżke na zatrzask 16 mm na coś ;) Jakby ktoś był chętny to PW. Quote
NightQueen Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Biedrony lupine, zmobilizowałam się żeby zrobić zdjęcia (mamy jeszcze motyle, ale zdjęć jeszcze nie mam) biedronki w naturalnym środowisku ;) Quote
Ewa&Duffel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Agnes']Ta smycz fajna bardzo, ale niestety tylko na poczatku:shake: Szybko sie mechaci i wyglada nieciekawie:shake: Co do rogza on w ogole znika z naszego rynku...ale ja nie wiem go nie bylo z racji tego, ze to tylko krajowa wystawa No nie wiem, zobaczymy, na razie jestem nią zachwycona ;) Bardzo wygodna i fajna długość (2,4 m). Hm, do tej pory Rogz był na wszystkich wystawach, na jakich byłam, na krajowkach tez, więc dla mnie to trochę dziwne ... [quote name='Guciek'] A co do oak&maple to widziałam jeszcze jak był w wersji zatrzask -czyli dość późnokupowałaś? :lol: Lupine były na stoisku straży dla zwierząt :-) Szkoda, że nie było rogzów, ale może to i dobrze dla mojego portfela :eviltong: Kolory el perro mnie powaliły i nie wiedziałam co wybrać, stanęło na ulubionym fiolecie, dziś się postaram o fotkę :) Jakoś popołudniu ;) Aż dziwne w sumie, że nikt wczesniej się na tą obróżkę nie skusił :diabloti: No właśnie, więc chyba pieniążki idą na potrzebujące zwierzaki, więc dodatkowa korzyść :) A mnie się te El Perro jakoś nie podobały, miałam w ręku obrożę i to wykonanie takie sobie moim zdaniem... [quote name='Magda25']:obrazic::obrazic::obrazic: Na dodanie mi otuchy powiedz że to jest ten większy rozmiar obroży :razz: Półzacisk był chyba właśnie z tych większych, od 49 cm. Dodałam otuchy ? :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']Ewa swietne zakupy! :) i widze ze zółwiki jednak wziełaś:cool3: czekam na fotki na modelu :eviltong: Dzięki :cool3: Żółwiki są świetne, mają piękny odcień :) Fotki na Dufflu niedługo ;) [quote name='Smile of Red Witch']Hmmm ja nie wiem czemu ale jakoś produkty Lupina mi nie pasują, ROGZ jednak jest dużo ładniejszy - ale to tylko moje zdanie. A mi się bardzo podobają niektore wzorki Lupine, z Rogza mam w zasadzie już wszystko, co mi się podobało. Szczerze mowiac, nie wiem dlaczego, ale niektore egzemplarze są jakies felerne, naszywki się strzępią, wychodzą nitki...:shake: Poza tym jak dla mnie za Lupine przemawia tez cena, za obrożę płaciłam 27 zł ;) [quote name='diabelkowa']http://img580.imageshack.us/img580/2571/dsc02089c.jpg woow lisciowy lupin jak to 30-50 to jestem w pierwsza w kolejce do kupowania! :D Nie, to jest 46-78 ;) Poza tym i tak nie sprzedam :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Lupinki ze straża dla zwierząt byly tez w toruniu na wysatwie, dobrze ze kasy nie mialam :D a ceny chyba parę zł niższe niż w necie? Quote
Ewa&Duffel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Marta_Ares napisał(a):Lupinki ze straża dla zwierząt byly tez w toruniu na wysatwie, dobrze ze kasy nie mialam :D a ceny chyba parę zł niższe niż w necie? Obroże dla duzych psow po 27 zł, smycze po 37 zł (te najdłuższe). Quote
Avaloth Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Moli ślicznie w biedronach *.* nawte niezły ten wzór :) jeszcze mi się żółwie Lypinowe podobają i chyba tyle xd ale nie znam wszystkich. na zdjęciach nie widać że Moli jest pulchniutka:diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Nasze wszystkie obroze ;) Lupine Oak&Maple Lupine Turtle Reef By ewaduffel at 2010-09-12 Quote
Migori Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Półzacisk był chyba właśnie z tych większych, od 49 cm. Dodałam otuchy ? :evil_lol: Uf uf uf ... Od razu mi lepiej... Że też wycofali ten wzór... No niepoważni. ;) http://img214.imageshack.us/img214/7011/dsc02084y.jpg dlaczego ty mi to robisz :placz:? Duffel wygląda bardzo ładnie. Świetnie leży. Quote
Marta_Ares Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 swietna kolekcja!!! zarówno w jednej jak i w drugiej bardzo ładnie wygląda:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 A ja uznałam, że Mojce kupię obrożę 4 cm. Mamy smycz 3 i wydaje mi się za cienka. Mam nadzieję, że 19 na wystawie w Łodzi coś będzie. ;) Quote
Katie Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):A ja uznałam, że Mojce kupię obrożę 4 cm. Mamy smycz 3 i wydaje mi się za cienka. Mam nadzieję, że 19 na wystawie w Łodzi coś będzie. ;) tez mam taka nadzieje :mdrmed: szczegolnie lupiny mnie interesuja ;) ** Ewa, slicznie Duffel wyglada w obu obrozkach :loveu: Quote
NightQueen Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Iś & Chester']Moli ślicznie w biedronach *.* nawte niezły ten wzór :) jeszcze mi się żółwie Lypinowe podobają i chyba tyle xd ale nie znam wszystkich. na zdjęciach nie widać że Moli jest pulchniutka:diabloti: mi się ten wzór wcześniej w ogóle nie podobał, ale na psie wygląda fajnie a to dziwne, bo jak wróciłam z Danii to zastałam ją jeszcze grubszą niż była, jest spasiona okropnie :angryy: Quote
Recommended Posts