evel Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 http://lh6.ggpht.com/_98UVd7b66qs/TIuhxxdvf6I/AAAAAAAACLg/aGYqUCUlN3A/10.jpg mniamuśna, ale cena by mnie pewnie powaliła na kolana ;) Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mam dwie stare obroże z tego co pamiętam właśnie Woza i muszę powiedzieć,że są warte swojej ceny. Quote
Migori Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='NightQueen']http://allegro.pl/obroze-na-klamerke-zacisk-mix-kolorow-polecam-i1216501450.html ;) Nie dzięki. Dwa razy spaliłam sie na robionych akcesoriach: raz u Taks, drugi raz u PitMana. Sory ale never again. Quote
Korenia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Magda25 napisał(a):Nie dzięki. Dwa razy spaliłam sie na robionych akcesoriach: raz u Taks, drugi raz u PitMana. Sory ale never again. A możesz napisać co się popsuło? Bo u nas to przede wszystkim bezpieczeństwo na pierwszym miejscu. Quote
Tepes Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ślicznie Aresowi w niebieskim:loveu::loveu: Quote
Guciek Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 A my mamy od dziś fioletowego El Peroo 5cm dla Gofera :loveu: Quote
psikut_zabrze Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Genialnie Ares w tym wzorku wygląda:d Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Korenia napisał(a):A możesz napisać co się popsuło? Bo u nas to przede wszystkim bezpieczeństwo na pierwszym miejscu. O to samo chciałam zapytać. Quote
Migori Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Korenia napisał(a):A możesz napisać co się popsuło? Bo u nas to przede wszystkim bezpieczeństwo na pierwszym miejscu. Tak, miałam szelki z taśmy, pękło oczko do którego przypina się smycz. Quote
Korenia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Magda25 napisał(a):Tak, miałam szelki z taśmy, pękło oczko do którego przypina się smycz. To niedobrze... bo moja jak się czegoś wystraszy to pociągnie i ucieka w popłochu :( Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mi pękły szwy w szelkach markowych( kupionych w sklepie) ale i w zamawianych. Chyba nie ma zasady, czasem nie jesteśmy w stanie temu zapobiec:shake:. Quote
Migori Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 MaDi napisał(a):Mi pękły szwy w szelkach markowych( kupionych w sklepie) ale i w zamawianych. Chyba nie ma zasady, czasem nie jesteśmy w stanie temu zapobiec:shake:. Rację masz, nie przeczę, ale ja mam po prostu pecha do rzeczy robionych. Trzeci raz już nie zaryzykuję, bo to sie może źle skonczyć. Quote
Guciek Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mi pękł zatrzask w szelkach rogza swego czasu. Sucz przestraszyła się bernardyna, szarpnęła i poszło.. Quote
grrysia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Skoro został poruszony temat robionych na zamówienie rzeczy dla psów to i ja się wypowiem :roll:. Też się już wyleczyłam, miałam 3 wpadki i po ostatniej już nie zaryzykuję :shake:. 1. Pies zerwał zatrzask w obroży 2. Strzelił a właściwie złamał się zatrzask w szelkach w czasie obrony i gdyby nie moja ekspresowa reakcja pozorant mógł mieć problem (zaznaczałam że szelki mają być do obrony a zamontowany zatrzask był zwyczajnie lipny, wymieniłam go i teraz spokojnie używamy tych szelek) 3. Pękł karabinek przy smyczy i auto potrąciło mi psa :placz:, jest mocno poobijany, ogon od 10 dni bezwładny, nie siada, ból i cierpienie jego i nasze :shake:. Wolę wydać na coś mocnego i porządnego niż na weta, wolę żeby pies nie miał ślicznych wzorków ale mógł biegać i bawić się. Quote
anorektyczna.nerka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Gops: na suczce te 3 cm są idealne! nie za małe nie za duże. A mi sie rozwaliła kiedyś obroża z Dino, skóra ekologiczna. Postanowiłam sobie, że nie chcę mieć nic wspólnego ani z asortymentem tej firmy ani z wyrobami skóropodobnymi. Quote
Korenia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja porównałam oba oczka w szelkach z zoologika i od Taks. I to od Taks jest dużo grubsze, więc mam nadzieję, że wytrzyma długo :) Quote
Marta_Ares Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Anula & Bono']ślicznie Aresowi w niebieskim:loveu::loveu: [quote name='psikut_zabrze']Genialnie Ares w tym wzorku wygląda:d dziękujemy :loveu: :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Marta, świetny jest ten wzór z RD ! Bardzo pasuje Aresowi :) A oto moje wczorajsze zakupy :cool3: Co dziwne, na wystawie nie było stoiska Rogza... Quote
Migori Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ewa, gdzieś dorwała tego liściastego Lupina?! Szczęściara! A ta czarna smycz linowa to firmówka ? Quote
Ewa&Duffel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Magda25 napisał(a):Ewa, gdzieś dorwała tego liściastego Lupina?! Szczęściara! A ta czarna smycz linowa to firmówka ? Ano były na wczorajszej krajówce ;) Szkoda, że nie wiedziałam, że Ci się podoba ten wzór, bo był jeszcze półzacisk i smycz ;) Ta smycz jest firmy Lord ;) Świetna jest, strasznie wygodna w porównaniu z taśmowymi. Quote
Migori Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Ano były na wczorajszej krajówce ;) Szkoda, że nie wiedziałam, że Ci się podoba ten wzór, bo był jeszcze półzacisk i smycz ;) Ta smycz jest firmy Lord ;) Świetna jest, strasznie wygodna w porównaniu z taśmowymi. O matko! Bo na zawał padnę! Była nawet smycz... wdech wydech wdech wydech... Ty chcesz mnie zabić :placz: Fajowska smycz. To 14mm ? Quote
Tepes Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 omg Oak Maple Ty masz kobieto szczęście...:p:placz: Quote
Ewa&Duffel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 16 mm ;) Widzę, że mogłam kupić wszystkie produkty z tego wzorku i potem tu na forum oferować :evil_lol: A na serio, szkoda, że mam daleko na teren wystawy, bo dzisiaj jest klubówka i też powinny być stoiska, to bym pojechała i kupiła ;) Quote
Recommended Posts