Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda25 napisał(a):
Nie dzięki. Dwa razy spaliłam sie na robionych akcesoriach: raz u Taks, drugi raz u PitMana. Sory ale never again.

A możesz napisać co się popsuło? Bo u nas to przede wszystkim bezpieczeństwo na pierwszym miejscu.

Posted

Korenia napisał(a):
A możesz napisać co się popsuło? Bo u nas to przede wszystkim bezpieczeństwo na pierwszym miejscu.

Tak, miałam szelki z taśmy, pękło oczko do którego przypina się smycz.

Posted

Magda25 napisał(a):
Tak, miałam szelki z taśmy, pękło oczko do którego przypina się smycz.

To niedobrze... bo moja jak się czegoś wystraszy to pociągnie i ucieka w popłochu :(

Posted

MaDi napisał(a):
Mi pękły szwy w szelkach markowych( kupionych w sklepie) ale i w zamawianych. Chyba nie ma zasady, czasem nie jesteśmy w stanie temu zapobiec:shake:.

Rację masz, nie przeczę, ale ja mam po prostu pecha do rzeczy robionych. Trzeci raz już nie zaryzykuję, bo to sie może źle skonczyć.

Posted

Skoro został poruszony temat robionych na zamówienie rzeczy dla psów to i ja się wypowiem :roll:. Też się już wyleczyłam, miałam 3 wpadki i po ostatniej już nie zaryzykuję :shake:.
1. Pies zerwał zatrzask w obroży
2. Strzelił a właściwie złamał się zatrzask w szelkach w czasie obrony i gdyby nie moja ekspresowa reakcja pozorant mógł mieć problem (zaznaczałam że szelki mają być do obrony a zamontowany zatrzask był zwyczajnie lipny, wymieniłam go i teraz spokojnie używamy tych szelek)
3. Pękł karabinek przy smyczy i auto potrąciło mi psa :placz:, jest mocno poobijany, ogon od 10 dni bezwładny, nie siada, ból i cierpienie jego i nasze :shake:. Wolę wydać na coś mocnego i porządnego niż na weta, wolę żeby pies nie miał ślicznych wzorków ale mógł biegać i bawić się.

Posted

Magda25 napisał(a):
Ewa, gdzieś dorwała tego liściastego Lupina?! Szczęściara!
A ta czarna smycz linowa to firmówka ?

Ano były na wczorajszej krajówce ;) Szkoda, że nie wiedziałam, że Ci się podoba ten wzór, bo był jeszcze półzacisk i smycz ;)
Ta smycz jest firmy Lord ;) Świetna jest, strasznie wygodna w porównaniu z taśmowymi.

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Ano były na wczorajszej krajówce ;) Szkoda, że nie wiedziałam, że Ci się podoba ten wzór, bo był jeszcze półzacisk i smycz ;)
Ta smycz jest firmy Lord ;) Świetna jest, strasznie wygodna w porównaniu z taśmowymi.

O matko! Bo na zawał padnę! Była nawet smycz... wdech wydech wdech wydech... Ty chcesz mnie zabić :placz:

Fajowska smycz. To 14mm ?

Posted

16 mm ;)

Widzę, że mogłam kupić wszystkie produkty z tego wzorku i potem tu na forum oferować :evil_lol: A na serio, szkoda, że mam daleko na teren wystawy, bo dzisiaj jest klubówka i też powinny być stoiska, to bym pojechała i kupiła ;)