Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aktualnego rogza mamy 2,5 półzacisk i w sumie jedyne co widać to wisząca część od przodu patrząc i czasem jak ma mniej futra to przebłyskuje reszta xd ale w sumie jeśli miałabym wybierać 2,5 a 5 to wolałabym za cienkie.
bo np w 5cm mi się średnio podoba, bo ma sierść, obrożę zgniatającą sierść i znowu sierść i to tak lipniaście wygląda. tzn jeszcze zależy od perspektywy, ale ..

Posted

Kurcze, a miałam nadzieję, że będzie zamały na mojego psiaka...:D Bo ten komplet już jakiś czas po mnie chodzi...Mogłabyś mi napisać na pw cenę? Tylko nic nie obiecuje, bo mam budżet napięty :)

Posted

Dziękuje za wszystkim za miłe słówka o nowych obrożach ;) te słowa powinny iść do TZ-a Marty za zrobienie tych cudeniek ;)
HelloKally kwiatki mają 4cm ;) Ewa, Marta fakt fiolet to drugi kolor po różu w którym Ruda ładnie wygląda ;) Diabelkowa pasek nie jest za długi jest w sam raz, akurat tak się ułożył, obroże były dopiero co wyjęte z koperty, zobacz że na innych już jest ok.
NightQueen mam tylko takie zdjęcie

[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]