Avaloth Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 aktualnego rogza mamy 2,5 półzacisk i w sumie jedyne co widać to wisząca część od przodu patrząc i czasem jak ma mniej futra to przebłyskuje reszta xd ale w sumie jeśli miałabym wybierać 2,5 a 5 to wolałabym za cienkie. bo np w 5cm mi się średnio podoba, bo ma sierść, obrożę zgniatającą sierść i znowu sierść i to tak lipniaście wygląda. tzn jeszcze zależy od perspektywy, ale .. Quote
Szerkanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Zaczelam robic porzadki, narazie tyle SPRZEDAM: OBROZE SMYCZE KUBRAK I SZELKI Quote
karlaaa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Szerkanka Ile za komplet ManMata? I jaki to rozmiar szelek? Jaka długość smyczy? Quote
MakeBelieve Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A te szelaski trixie? ;) Jaki to rozmiar? Quote
Marta_Ares Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 czekamy na komplet Red Dingo...... :shake: :shake: moze ktoś chętny?:diabloti: te i inne tutaj Quote
zaba14 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Szerkanka napisał(a):to sa S, nowki MM też eska ?? Quote
Ewa&Duffel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Marta_Ares']czekamy na komplet Red Dingo...... :shake: :shake: Jaki ? :diabloti::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Jaki ? :diabloti::evil_lol: CIRCADELIC MID BLUE..... Quote
Ewa&Duffel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Świetny jest ! :) A ja się waham ciągle, co kupić na wystawie, Rogza z odblaskiem czy moze Lupine jakiegos... Quote
Marta_Ares Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a moze zółwie Lupina? sliczny kolor mają!! ja wogóle bardzo lubie niebieski kolor na Aresie odznacza sie fajnie, muszę Tzta o szelki niebieskie pomęczyć :D Quote
Szerkanka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 zaba14 napisał(a):MM też eska ?? Nie, XXXL :D Quote
zaba14 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Szerkanka napisał(a):Nie, XXXL :D to moją owine ze trzy razy haha :D Quote
MakeBelieve Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Moglabym prosic na pw cene tych szeleczek trixie?;) Quote
sator_k_ Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A jaki jest rozmiar tego kompletu z trixie w kosteczki? Quote
Szerkanka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 sator_k_ napisał(a):A jaki jest rozmiar tego kompletu z trixie w kosteczki? XL, szer. obrozy i smyczy 2,5 cm. Quote
sator_k_ Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kurcze, a miałam nadzieję, że będzie zamały na mojego psiaka...:D Bo ten komplet już jakiś czas po mnie chodzi...Mogłabyś mi napisać na pw cenę? Tylko nic nie obiecuje, bo mam budżet napięty :) Quote
Smile of Red Witch Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Nasze nowe obróżki od Marty ;) Kwiatuszki ;) Quote
anorektyczna.nerka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 wow, ile te kwiatki mają szerokości? ślicznie jej w tym fiolecie Quote
Ewa&Duffel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jakie śliczne !!! Szczególnie ta pierwsza bardzo mi się podoba :) I w ogóle super Akirze we fiolecie :loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kasia pięknie jej w fiolecie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
diabelkowa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ta pierwsza bardzo fajna, ale wydaje mi sie ze ten pasek co rozluznia jest za dlugi, a druga hmm te kwiatki mi sie kojarza z papierem toaletowym ;P Quote
NightQueen Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='diabelkowa']ta pierwsza bardzo fajna, ale wydaje mi sie ze ten pasek co rozluznia jest za dlugi, P adekwatny do szerokości i długości obroży. Smile of Red Witch masz jej zdjęcie w nowych obrożach, robione z daleka? chciałam zobaczyć w pełnej okazałości Quote
Smile of Red Witch Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dziękuje za wszystkim za miłe słówka o nowych obrożach ;) te słowa powinny iść do TZ-a Marty za zrobienie tych cudeniek ;) HelloKally kwiatki mają 4cm ;) Ewa, Marta fakt fiolet to drugi kolor po różu w którym Ruda ładnie wygląda ;) Diabelkowa pasek nie jest za długi jest w sam raz, akurat tak się ułożył, obroże były dopiero co wyjęte z koperty, zobacz że na innych już jest ok. NightQueen mam tylko takie zdjęcie [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
puchu Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Nowości od Tani (ActivDog). Nie dość, że śliczne to jeszcze świetnie uszyte :) Quote
Recommended Posts