Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta, cudna ta zielona zaciskowa :loveu:
dzisiaj Martyna przywiozła nam nasze szelki RD, bardzo jestem z nich zadowolona i ze smyczy też, moze wieczorem fotki ;)

Posted

Natula napisał(a):
ale masz sie fajnie :razz:
dużo lepiej wygląda ta obroża

hehe a no musi sie na cos przydac:evil_lol:

tez teraz bardziej mi sie podoba :)

Anula to nowy wzór Trixie Pirate Dog czy jakos tak

Posted

[quote name='MaDi']Ubiegłaś mnie z ta różową, chciałam dla swojego chłopaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak już się śmieją z niego na osiedlu. Możesz wkleić linka do tego drugiego bazarku?
Faceta w róż cukierkowy :mad:. Ja tam byłam zanim bazarek był skończony i jak tylko można było kupować to brałam bo zawsze się spóźniam :roll:. Bazarek ageralion już zakończony, ale będzie kolejny z racji delikatnych (:diabloti:) nacisków ze strony wielu osób którym obróżki się spodobały ;). Tu jest ten który się zakończył.

Posted

[quote name='*Monia*']Faceta w róż cukierkowy :mad:. Ja tam byłam zanim bazarek był skończony i jak tylko można było kupować to brałam bo zawsze się spóźniam :roll:. Bazarek ageralion już zakończony, ale będzie kolejny z racji delikatnych (:diabloti:) nacisków ze strony wielu osób którym obróżki się spodobały ;). Tu jest ten który się zakończył.
Daj znać jak będzie nastepny.

Posted

Korenia napisał(a):
Czy są gdzieś podane ceny activdoga? Czy ja ślepa jestem?

Nie ma. Ceny na maila po ustaleniu szczegółów ;)

Posted

Mam do Was pytanie. Dlaczego smycz FLEXI CLASSIC 1 Jest produkowana w dwóch wersjach 'wyglądowych'.
1 wersja:

2 wersja:

Wszędzie do nabycia jest tylko ta pierwsza wersja, a mi zależy na drugiej. Pierwsza jest brzydsza i wydaje się być po prostu gorsza jakościowo.
Co to się z tą flexi porobiło?

Posted

Mada:) napisał(a):
Mam do Was pytanie. Dlaczego smycz FLEXI CLASSIC 1 Jest produkowana w dwóch wersjach 'wyglądowych'.
1 wersja:

2 wersja:

Wszędzie do nabycia jest tylko ta pierwsza wersja, a mi zależy na drugiej. Pierwsza jest brzydsza i wydaje się być po prostu gorsza jakościowo.
Co to się z tą flexi porobiło?

Pierwsza to nowa flexi, starej już nie produkują ;)
Nowa podobno właśnie lepsza jakościowo, z lepszego plastiku, wygodniejsza, mniejsza itd.
Mam Skę dla kota i mi się podoba ;)

Marta_Ares napisał(a):
Ciekawe kiedy nowe wzorki Rogza pojawią sie w PL?
ten pomarańcz jest świetny.....

O taak pomarańcz boski... mam nadzieję, że będzie w 4cm

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Pierwsza to nowa flexi, starej już nie produkują ;)
Nowa podobno właśnie lepsza jakościowo, z lepszego plastiku, wygodniejsza, mniejsza itd.
Mam Skę dla kota i mi się podoba ;)

Dzięki! :) Zalezy mi na mniejszej, więc skoro ta nowa faktycznie mniejsza to chyba kupię. :)

Posted

Czy ktoś już kupował obroże z acivdoga? :razz: Bo strasznie podobają mi się dwa wzorki ale nie wiem czy obroże są wytrzymałe ;)

Kilka stron wcześniej BBeta pokazywała Mutu w AD :)
Posted

Kurde... Marta po co to pokazywałaś... Teraz w końcu będę musiała skusić się na rogzy...
Róż i pomarańcz wymiatają :) Jeszcze czerwień ładnie wygląda :)