Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja miałam jeden komplet trixie i jego wytrzymałość spokojnie mi wystarczała. :) Smycz sama zniszczyłam ;p a obroża była strasznie zmechacona po dwóch latach, ale ostatecznie została pogryziona.

Posted

mamy szelkiz trixie kupione jako używane i nic sie nie dzieje, a chodzi w nich spory pies, który potrafi pociągnąć :)

miałam 2 obroże z Trixie 20 i 25mm i też nic sie nie działo, kółka faktycznie delikatniejsze niż w rogzie, ale zatrzaski wyglądają na masywne/ chodzą bardzo ciasno....

Posted

[quote name='sator_k_']A ja chciałam się zapytać jaką macie opinie o smyczach i obrożach trixie? Bo wzorki maja ładne (tz mi się podobają ;)), a ceny o ponad połowe mniejsze od rd czy rogza. Czy to na jakość się przekłada czy nie. Chodzi mi głównie o artykuły dla dużych psów.

Ja mam komplet Trixie szelki i smycz i nie narzekam pies czasem potrafi szarpnąć ale klipsy trzymają się bardzo dobrze, hmm no co do porównania z Rogzem to jak Marta pisze może kółka delikatniejsze ale też porządnie się trzymają;)
a tak nawiasem komplecik na sprzedaż:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda25 napisał(a):
A Hamilton ? Też ma bardzo fajny odcień fioletu .

mają szelki? w ogóle czesto ostatnio o Hamiltonach piszecie, mozna gdzies zobaczyc ich oferte?

Diora napisał(a):
Albo RD pawprints purple.

no w sumie też fajny wzorek

Posted

[quote name='Natula']mają szelki? w ogóle czesto ostatnio o Hamiltonach piszecie, mozna gdzies zobaczyc ich oferte?
Nie wiem czy mają szelki, kurcze nie zwróciłam na to uwagi. Pamietam że mają półzaciski i zwykłe obroże na zatrzask.
Kiedyś można było znaleźć dużą ofertę w sklepie internetowym http://sklep.canifel.pl/hamilton-299-dcc32-1-3-4-80cm-x-4-5cm-obroza-dla-psa-czarna.html ale teraz tak nic nie można znaleźć. Najlepiej szukać na wystawie.

Posted

Natula napisał(a):
nie widziałam jakos nigdy Hamiltona na wystawach :roll: jak go moge rozpoznać? w sensie pod jakie artykuły/stoisko jest podpięty?

Na wystawie w Poznaniu stoisko było z szyldem sklep Canifel. Poza tym stoisko rzuca sie w oczy, jest tam masa różnokolorowych, jaskrawych obroży i smyczy.

Posted

Unbelievable napisał(a):
w sopocie mieli, chyba dosyć drogie są te szelki ;) taki szczurowy rozmiar chyba koło 50zł... z bliska nie oglądałam

ja sie nad nimi zastanwialam ale strasznie lipnie mi wygladaly
nie jakos super i darowalam sobie

a hamiltonami byla zachwycona procz ceny
troche za duzo chca za obroze na moa suke 40zl , to juz wole rogza

Posted

Blackie wygląda rzeczywiście najfajniej w tym pomarańczu , wydaje mi się , że ta obroża p/ pchłom psuje efekt przy tej żółtej obroży. Uruchomiłam wyobraźnię i stwierdzam , że w żółtym też super ;) Natomiast RD bardzo blado wygląda , ale możliwe , że tylko tak na zdjęciu wyszło i w realu może jest ładnie.

Maya ma bardzo ładne te szelki , fajnie wygląda to zestawienie różu z szarym.

Posted

Natomiast RD bardzo blado wygląda , ale możliwe , że tylko tak na zdjęciu wyszło i w realu może jest ładnie.

Na żywo jest bardzo delikatny, choć może rzeczywiście nie aż tak, jak na zdjęciach.
Posted

Szerkanka napisał(a):
Swietnie wyglada, pelna profeska :)

Kashdog napisał(a):
Marta, szelki są genialne! I Mayka bardzo ładnie w nich wygląda ;)

toyota napisał(a):

Maya ma bardzo ładne te szelki , fajnie wygląda to zestawienie różu z szarym.

dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:

HelloKally napisał(a):
sunia się świetnie prezentuje ^^ niebieski kolor też by pasował D

niebeiskich ma już za dużo :eviltong: :eviltong: