Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Feigned']suuuuper wygląda :) ładnie mu w takiej szerokości

a dziękuje, właśnie tym razem chciałam coś węższego, bo w 25mm są jak dla mnie za masywne i za wielkie klamerki dla takiego kurdupla :D

jeszcze zastanawiałam sie nad złotym łańcuszkiem...
pasowałby mu??

Posted

Ja zbieram fundusze na toruńską wystawę. Chociaz wątpie żeby było coś super extra. Rogz juz żadny mi się nie podoba, Lupinek raczej nie będzie. Hamiltony są fajne, ale nie wiem jak z rozmiarówką dla mojego małego łba.
I nawet nie wiem w jakiej kolorystyce szukać.

Posted

Talia napisał(a):
Ja zbieram fundusze na toruńską wystawę. Chociaz wątpie żeby było coś super extra. Rogz juz żadny mi się nie podoba, Lupinek raczej nie będzie. Hamiltony są fajne, ale nie wiem jak z rozmiarówką dla mojego małego łba.
I nawet nie wiem w jakiej kolorystyce szukać.

Właśnie ja liczyłam na to, że w Sopocie będą Lupiny, ale niestety nie było...Ciekawie, czy na warszawskiej będą.
Mi się Tina podoba w zieleni, a Hamilton ma sporo fajnych odcieni tego koloru ;)

Posted

podoba mi sie ten RD na Augie ;) a do nas dalej przesyłka z RD nie doszła :shake:

bardzo mi sie podoba planet i viva rogz na moim rudym futerku :loveu: za to viva, icecream i mój ulubiony rogztette na czarnym dziecku booosko:loveu:

ostatnio choruje na żółte obroże ... i nawet El Perro mi sie zaczynają podobac, a nie lubie zwykłych. Chyba zrezygnuje z wystawy w Krakowie i pojade na pitbull show poogladac El Perro. Wytłumaczenie mam dobre -Kraków 3 h ode mnie , a pitbul show 5 min :diabloti:

Posted

ManMat super...kocham ten model...ale chyba będzie za mały na mojego rudego :( a u Taks to się czaję od dawna na coś...ale budze sie dopiero, ze jest bazarek jak wszystkie modele które mnie interesują są juz wyprzedane :P
Bardzo lubie Rogza i Huntera....ale ta druga nie ma zacisków...a Rogz ma wąskie :(

Posted

sator_k_ napisał(a):
A ja chciałam się zapytać jak to jest z cenami obroży na wystawach? Jest taniej, drożej, czy podobnie jak w sklepach internetowych?

Ceny są podobne tylko czasami Ci zejdą trochę z ceny no i za przesyłkę nie płacisz, wiadomo :)

Posted

Unbelievable napisał(a):
ktoś jeszcze może nas zza pleców podglądał? :evil_lol:

Ja telepatycznie manipulowałam Twoim wyborem.