Feigned Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 suuuuper wygląda :) ładnie mu w takiej szerokości Quote
Marta_Ares Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Feigned']suuuuper wygląda :) ładnie mu w takiej szerokości a dziękuje, właśnie tym razem chciałam coś węższego, bo w 25mm są jak dla mnie za masywne i za wielkie klamerki dla takiego kurdupla :D jeszcze zastanawiałam sie nad złotym łańcuszkiem... pasowałby mu?? Quote
diabelkowa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 o jaka fajna obroża WOZY na sprzedaż ;P http://allegro.pl/show_item.php?item=1192022437 Quote
Ewa&Duffel Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Marta, bardzo fajnie Ares wygląda w tym wzorku :) Szkoda, że nie ma go w rozmiarze L... Quote
Talia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ja zbieram fundusze na toruńską wystawę. Chociaz wątpie żeby było coś super extra. Rogz juz żadny mi się nie podoba, Lupinek raczej nie będzie. Hamiltony są fajne, ale nie wiem jak z rozmiarówką dla mojego małego łba. I nawet nie wiem w jakiej kolorystyce szukać. Quote
jo_ann Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 polzacisku M rogza szukam.....:diabloti: najlepiej czerwonego albo orange:diabloti: PW Quote
Ewa&Duffel Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Talia napisał(a):Ja zbieram fundusze na toruńską wystawę. Chociaz wątpie żeby było coś super extra. Rogz juz żadny mi się nie podoba, Lupinek raczej nie będzie. Hamiltony są fajne, ale nie wiem jak z rozmiarówką dla mojego małego łba. I nawet nie wiem w jakiej kolorystyce szukać. Właśnie ja liczyłam na to, że w Sopocie będą Lupiny, ale niestety nie było...Ciekawie, czy na warszawskiej będą. Mi się Tina podoba w zieleni, a Hamilton ma sporo fajnych odcieni tego koloru ;) Quote
Talia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Też mi się podoba zieleń Hamiltona ;) Zobaczy się ;) I potrzebuje czarną smyczkę o szerokości 2cm. Quote
Marta_Ares Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 a ja ponawiam pytanie o łańcuszek, bedzie złoty pasować???? Quote
Diora Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Marta_Ares napisał(a):a ja ponawiam pytanie o łańcuszek, bedzie złoty pasować???? Jasne, jak najbardziej :) Quote
Chantell Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Nasz domowy Rd. (gratis balansująca Augie xD) Quote
BBeta Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Marta_Ares napisał(a):a ja ponawiam pytanie o łańcuszek, bedzie złoty pasować???? Będzie :) ;) Quote
Talia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ładnie jej w tym RD, ale jak dla mnie za oczojebny ten kolor. mimo wszystko jej pasuje:) Quote
Natula Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 podoba mi sie ten RD na Augie ;) a do nas dalej przesyłka z RD nie doszła :shake: bardzo mi sie podoba planet i viva rogz na moim rudym futerku :loveu: za to viva, icecream i mój ulubiony rogztette na czarnym dziecku booosko:loveu: ostatnio choruje na żółte obroże ... i nawet El Perro mi sie zaczynają podobac, a nie lubie zwykłych. Chyba zrezygnuje z wystawy w Krakowie i pojade na pitbull show poogladac El Perro. Wytłumaczenie mam dobre -Kraków 3 h ode mnie , a pitbul show 5 min :diabloti: Quote
sator_k_ Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A ja chciałam się zapytać jak to jest z cenami obroży na wystawach? Jest taniej, drożej, czy podobnie jak w sklepach internetowych? Quote
Kateczka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ManMat super...kocham ten model...ale chyba będzie za mały na mojego rudego :( a u Taks to się czaję od dawna na coś...ale budze sie dopiero, ze jest bazarek jak wszystkie modele które mnie interesują są juz wyprzedane :P Bardzo lubie Rogza i Huntera....ale ta druga nie ma zacisków...a Rogz ma wąskie :( Quote
Kashdog Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 sator_k_ napisał(a):A ja chciałam się zapytać jak to jest z cenami obroży na wystawach? Jest taniej, drożej, czy podobnie jak w sklepach internetowych? Ceny są podobne tylko czasami Ci zejdą trochę z ceny no i za przesyłkę nie płacisz, wiadomo :) Quote
Unbelievable Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 My też mamy nową obróżkę :diabloti: żółte odblaskowe RD ;) Quote
Marta_Ares Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Unbelievable napisał(a):My też mamy nową obróżkę :diabloti: żółte odblaskowe RD ;) ja pomagałam w wyborze :P Quote
Onomato-Peja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Unbelievable napisał(a):My też mamy nową obróżkę :diabloti: żółte odblaskowe RD ;) Marta_Ares napisał(a):ja pomagałam w wyborze :P a ja się przyglądałam :grins: Quote
Unbelievable Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Onomato-Peja napisał(a):a ja się przyglądałam :grins: ktoś jeszcze może nas zza pleców podglądał? :evil_lol: Quote
Talia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Unbelievable napisał(a):ktoś jeszcze może nas zza pleców podglądał? :evil_lol: Ja telepatycznie manipulowałam Twoim wyborem. Quote
diabelkowa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 a ja nie mialam z tym nic wspolnego! :P Quote
Onomato-Peja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Unbelievable']ktoś jeszcze może nas zza pleców podglądał? :evil_lol: Tak, byłam z Martyną (Pusiakowa) i Zuzą Quote
Recommended Posts