Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
A mi się nie wyświetla całe zdjęcie -.-

Bo tam jest tylko do szyjki. Wstawiłam to zdjęcia żebyście mogli sobie wyobrazić ja w go go gecko.

Posted

Talia napisał(a):
Bo tam jest tylko do szyjki. Wstawiłam to zdjęcia żebyście mogli sobie wyobrazić ja w go go gecko.

chyba że tak :evil_lol::evil_lol:
Mi takie psiaki najbardziej w zieleni podchodzą :loveu:

Posted

[quote name='*Monia*']Shiny foty w tej obroży już kilka razy wrzucałam ;). Wzór mi się średnio podoba, ale do czarnego podpalanego pasuje. Chociaż na całym czarnym wygląda lepiej :evil_lol:

Tu masz 2 fotki
Właśnie przez zdjęcia Shiny tak mi się spodobał ten wzorek. A poza tym chce mieć jakis komplecik z Lupiny, bo mi się ich smycze podobają. Obroże mam Plum Blossom(nie chce różowej smyczy) i Meadow - a tego wzorka już raczej nie dostane. Czyli trzeba kupić coś nowego...
Wstawiam jeszcze raz zdjęcia kolekcji, jakiego koloru jeszcze Wam brakuje?

Potrzebuje czarnej smyczy tylko nie wiem czy przep8inanej czy nie, ale o szerokości 2cm.
Jak komuś by się obiła o oczy taka na bazarku to proszę dać znać ;)

Posted

[quote name='HelloKally']a mają może sklep internetowy? bo na allegro mało jest, a ja być może się pokuszę ^^
powstaję sklep internetowy a póki co zostaje uzbroić się w cierpliwość ;)
Wszystkie produkty dostępne są też w niestandardowych rozmiarach - na zamówienie.
Kontakt i informacje : sklep@elperro.com.pl lub 509153900

Posted

HelloKally napisał(a):
czyli mogłabym przykładowo zamówić półzacisk 30-40cm o szerokości np. 4 cm?

to już trzeba się kontaktować bezpośrednio z producentem ;) nie mam nic wspólnego z firmą el perro ;)