Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natula napisał(a):
ślicznie jej w takiej wąskiej i wzór ładnie pasuje
ale jaka zmiana :razz:

gops napisał(a):
onomato!!
kurde myslalam ze chcoiaz wzorek jakis inny a ja mam to samo :)
slicznie jejj!
dam dzisiaj zdjecia w dlawiku bo rd sie przerabia

W dławiku tez kiedys dam :P

Kateczka napisał(a):
faktycznie ładnie :cool3: wzorek swietny....jednak na psie wszystko o wiele lepiej wyglada:cool1:

sator_k_ napisał(a):
Ja właśnie choruje na ten wzór:)

;) Nie chorowac- kupowac :D

Ewa&Duffel napisał(a):
Super Rasta wygląda w tym wzorku ! Aż żałuję, że go nie kupiłam, bo też się nad nim zastanawiałam :lol:
Ale w koncu padło na fioletowego Hamiltona ;)

Ja kupiłam dziś czerwonego 45mm :loveu:

toyota napisał(a):
Mi się Rasta bardzo podoba w tym RD , wygląda tak kobieco ;)

Feigned napisał(a):
Super Rasta wygląda w tej obroży, bardzo jej pasuje :)

;)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Jest ideolo :)
Kurczę, a jak ja chciałam szerszego, to mi facet mówił, że nie ma odpowiedniego rozmiaru dla goldena...No, ale nieważne, ten też jest super ;)

Posted

Magda25 napisał(a):
Ewa, w jakiej cenie był ten Hamilton ? Facet sprzedaje jeszcze w sklepie internetowym ?

Tak sprzedaje, gadałam z nim. Stwierdził, że ten sklep to jakas czarna magia i często sa błędy, więc lepiej do niego dzwonic, jakby było cos nie tak ;) Mogę poda nr. tel, o ile nie zgubiłam.

A i Hamiltony w tych cenach co na str.

Posted

Magda25 napisał(a):
Ewa, w jakiej cenie był ten Hamilton ? Facet sprzedaje jeszcze w sklepie internetowym ?

40 zł

Onomato-Peja napisał(a):
Tak sprzedaje, gadałam z nim. Stwierdził, że ten sklep to jakas czarna magia i często sa błędy, więc lepiej do niego dzwonic, jakby było cos nie tak ;) Mogę poda nr. tel, o ile nie zgubiłam.

A i Hamiltony w tych cenach co na str.

Magda25 napisał(a):
To ja jakaś ślepa, że nie widzę Hamiltonów w tym jego sklepie??

Hm, no właśnie, ja też nie widzę Hamiltonów w tym sklepie (Canifel)...
a chętnie bym jeszcze smyczkę fioletową nabyła,bo na wystawie nie było odpowiedniej grubości...

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
40 zł

Hm, no właśnie, ja też nie widzę Hamiltonów w tym sklepie (Canifel)...
a chętnie bym jeszcze smyczkę fioletową nabyła,bo na wystawie nie było odpowiedniej grubości...

No właśnie. Dziwne prawda ? Już jakiś czas temu weszłam na jego stronkę i dział z Hamiltonami zniknął.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Raszpla we wstążeczce. Mi ta obroża za często nie posłuży, ale mama się ucieszyła, że w końcu nie będzie musiała się z psem szarpac na spacerze.

Super wygląda ta obroża:loveu:Też mamy taką i na jasnym psie prezentuje się też świetnie, taka delikatna jest.

Posted

Magda25 napisał(a):
No właśnie. Dziwne prawda ? Już jakiś czas temu weszłam na jego stronkę i dział z Hamiltonami zniknął.

Jak wpiszecie w google obroże lub smycze hamilton to się wyświetlą wyniki z tego sklepu i potem jak się wybierze pokaż więcej wyników to się całkiem sporo się tego wyświetla. To jedyny sposób jaki odkryłam żeby obejrzeć smycze/obroże Hamiltona w tym sklepie.

Posted

mi się akurat ten wzór lupine nie podoba jest zbyt oczojebny :lol: ale wg mnie fajnie by się kontrastował z podpalaną sunią, ale pomarańcz na tym wzorku mógłby się trochę gryźć, chociaż podpalane psy bardzo ładnie wyglądają w pomarańczu :-)