Natula Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 ślicznie jej w takiej wąskiej i wzór ładnie pasuje ale jaka zmiana :razz: Quote
gops Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 onomato!! kurde myslalam ze chcoiaz wzorek jakis inny a ja mam to samo :) slicznie jejj! dam dzisiaj zdjecia w dlawiku bo rd sie przerabia Quote
Kateczka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 faktycznie ładnie :cool3: wzorek swietny....jednak na psie wszystko o wiele lepiej wyglada:cool1: Quote
Czekunia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Już wszystko wiem:loveu: Dzięki dziewczyny za szybką odpowiedź, na smycz też będę polować:evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Super Rasta wygląda w tym wzorku ! Aż żałuję, że go nie kupiłam, bo też się nad nim zastanawiałam :lol: Ale w koncu padło na fioletowego Hamiltona ;) Quote
toyota Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Mi się Rasta bardzo podoba w tym RD , wygląda tak kobieco ;) Quote
Feigned Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Super Rasta wygląda w tej obroży, bardzo jej pasuje :) Quote
Onomato-Peja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Natula napisał(a):ślicznie jej w takiej wąskiej i wzór ładnie pasuje ale jaka zmiana :razz: gops napisał(a):onomato!! kurde myslalam ze chcoiaz wzorek jakis inny a ja mam to samo :) slicznie jejj! dam dzisiaj zdjecia w dlawiku bo rd sie przerabia W dławiku tez kiedys dam :P Kateczka napisał(a):faktycznie ładnie :cool3: wzorek swietny....jednak na psie wszystko o wiele lepiej wyglada:cool1: sator_k_ napisał(a):Ja właśnie choruje na ten wzór:) ;) Nie chorowac- kupowac :D Ewa&Duffel napisał(a):Super Rasta wygląda w tym wzorku ! Aż żałuję, że go nie kupiłam, bo też się nad nim zastanawiałam :lol: Ale w koncu padło na fioletowego Hamiltona ;) Ja kupiłam dziś czerwonego 45mm :loveu: toyota napisał(a):Mi się Rasta bardzo podoba w tym RD , wygląda tak kobieco ;) Feigned napisał(a):Super Rasta wygląda w tej obroży, bardzo jej pasuje :) ;) Quote
Ewa&Duffel Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Onomato-Peja napisał(a): Ja kupiłam dziś czerwonego 45mm :loveu: A nie za duży będzie ? Quote
Onomato-Peja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):A nie za duży będzie ? Jest ideolo :) Quote
Ewa&Duffel Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Jest ideolo :) Kurczę, a jak ja chciałam szerszego, to mi facet mówił, że nie ma odpowiedniego rozmiaru dla goldena...No, ale nieważne, ten też jest super ;) Quote
Agnes Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Tez widzialam na wystawie duze hamiltony, ale zdecydowanie za wielkie - sa bardzo szerokie. My mamy nowego pitmana 40mm :) Quote
Pestka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 http://img826.imageshack.us/img826/3302/dscf8003.jpg świetnie wyglada w tym wzorku :loveu: Quote
Migori Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ewa, w jakiej cenie był ten Hamilton ? Facet sprzedaje jeszcze w sklepie internetowym ? Quote
Onomato-Peja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Magda25 napisał(a):Ewa, w jakiej cenie był ten Hamilton ? Facet sprzedaje jeszcze w sklepie internetowym ? Tak sprzedaje, gadałam z nim. Stwierdził, że ten sklep to jakas czarna magia i często sa błędy, więc lepiej do niego dzwonic, jakby było cos nie tak ;) Mogę poda nr. tel, o ile nie zgubiłam. A i Hamiltony w tych cenach co na str. Quote
Migori Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 To ja jakaś ślepa, że nie widzę Hamiltonów w tym jego sklepie?? Quote
sator_k_ Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Onomato-Peja napisał(a):;) Nie chorowac- kupowac :D Ale za co :shake: (:evil_lol:) Quote
Ewa&Duffel Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Magda25 napisał(a):Ewa, w jakiej cenie był ten Hamilton ? Facet sprzedaje jeszcze w sklepie internetowym ? 40 zł Onomato-Peja napisał(a):Tak sprzedaje, gadałam z nim. Stwierdził, że ten sklep to jakas czarna magia i często sa błędy, więc lepiej do niego dzwonic, jakby było cos nie tak ;) Mogę poda nr. tel, o ile nie zgubiłam. A i Hamiltony w tych cenach co na str. Magda25 napisał(a):To ja jakaś ślepa, że nie widzę Hamiltonów w tym jego sklepie?? Hm, no właśnie, ja też nie widzę Hamiltonów w tym sklepie (Canifel)... a chętnie bym jeszcze smyczkę fioletową nabyła,bo na wystawie nie było odpowiedniej grubości... Quote
Kateczka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 a jaka firma robi ładne półzaciski...bardzo odpowiada mi ten typ obrozy...a wybór mizerny... Quote
Migori Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):40 zł Hm, no właśnie, ja też nie widzę Hamiltonów w tym sklepie (Canifel)... a chętnie bym jeszcze smyczkę fioletową nabyła,bo na wystawie nie było odpowiedniej grubości... No właśnie. Dziwne prawda ? Już jakiś czas temu weszłam na jego stronkę i dział z Hamiltonami zniknął. Quote
Marta&Gabi Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Raszpla we wstążeczce. Mi ta obroża za często nie posłuży, ale mama się ucieszyła, że w końcu nie będzie musiała się z psem szarpac na spacerze. Super wygląda ta obroża:loveu:Też mamy taką i na jasnym psie prezentuje się też świetnie, taka delikatna jest. Quote
sator_k_ Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Magda25 napisał(a):No właśnie. Dziwne prawda ? Już jakiś czas temu weszłam na jego stronkę i dział z Hamiltonami zniknął. Jak wpiszecie w google obroże lub smycze hamilton to się wyświetlą wyniki z tego sklepu i potem jak się wybierze pokaż więcej wyników to się całkiem sporo się tego wyświetla. To jedyny sposób jaki odkryłam żeby obejrzeć smycze/obroże Hamiltona w tym sklepie. Quote
Talia Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A jak Wam sie widzi moja sunia w Go go gecko? http://img404.imageshack.us/img404/8582/p4049148.jpg Quote
vege* Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 mi się akurat ten wzór lupine nie podoba jest zbyt oczojebny :lol: ale wg mnie fajnie by się kontrastował z podpalaną sunią, ale pomarańcz na tym wzorku mógłby się trochę gryźć, chociaż podpalane psy bardzo ładnie wyglądają w pomarańczu :-) Quote
Recommended Posts