Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guciek napisał(a):
Gekko chyba to było :) Ja mam smycz zwykłą rogzową w jaszczury właśnie, kupioną po okazjonalnej cenie w Nadarzynie :)

Dzięki:)
A ktoś wie gdzie można takową kupic? Strasznie mi się spodobała :razz:

Posted

Zuzia- tak, mamy pomarańczowego muscata. Odpisali mi z pelnej miski i dostawa bedzie dopiero we wrześniu...futrzakowo przeszukałam i nie mają peace pup w magazynie...także poczekam sobie do września, a na listopadowej wystawie kupie może jakiegoś zielonego hamiltona :diabloti:
Ale jak coś to jestem otwarta na Wasze propozycje co do jeszcze jakiegoś wzorku dla Fifki :D

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Dzięki:)
A ktoś wie gdzie można takową kupic? Strasznie mi się spodobała :razz:

ja swojego w zoologu ostania sztuke
z tego co wiem to wzorek juz wycofali i jak gdzies jest to pozostalosci

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
No szkoda...zawsze wycofują te najładniejsze :P

A ktoś ma do sprzedania jakieś wycofane z produkcji lupiny? Albo wie gdzie można takowe dostac? :razz:

To zależy jaki wzorek byś chciała. Jeszcze całkiem niedawno kupiłam w necie Meadow, więc może inne też można gdzieś wyhaczyć

Posted

Sprzedam lub wymienię (na jakiegoś rogza XL) obrożę zaciskową ROGZ Floral - rozmiar L.

Jest w stanie bdb/db, przed wysłaniem jeszcze ją wypiorę.
Jedyna wada to przetarta czarna naszywka (jednak obroża jest za słaba na moją superciągnącą labradorkę).
Wygląda to tak:

Jeśli ktoś byłby zainteresowany, zapraszam na PW.

Posted

Diora napisał(a):
Ślicznie jej :loveu:

Mi też się bardzo podoba. Chciałam fiolet ale już nie było dostępnej więc został pomarańcz. Dokupiłam również smycz przepinaną czarną odblakową i zestaw super wygląda!!! Teraz tylko dokupię ten fiolet jak będzie i może niebieski. A smycz czarna psuje super do obroży w kolorze ponieważ obroża ma czarne naszywki i klamerkę.

Posted

justek napisał(a):
Mi też się bardzo podoba. Chciałam fiolet ale już nie było dostępnej więc został pomarańcz. Dokupiłam również smycz przepinaną czarną odblakową i zestaw super wygląda!!! Teraz tylko dokupię ten fiolet jak będzie i może niebieski. A smycz czarna psuje super do obroży w kolorze ponieważ obroża ma czarne naszywki i klamerkę.

Ja też kiedyś chorowałam na odblaskowy fiolet, ale kupiłam Rogza Gekko (smycz, a później obrożę) + fioletową obrożę od Taks, więc już mi wystarczy ;)
Pomarańczowy bardzo fajnie wygląda na podpalanym psie, więc może niebawem się skuszę :)

Posted

Szukałam obróż Gekko w necie, ale nie trafiłam nigdzie :(
A czy ktoś się orientuje, czy Hamiltony są FIOLETOWE? Mam różowego, widziałam jeszcze niebieskie i zielone chyba, brązowe? Jakościowo - jak dla mnie super, kupiłam w zeszłym roku na klubówce retrieverów w Wawie, od tamtej pory była intensywnie noszona, prana, pływana - w stanie superowym nadal, nic nie zardzewiało :)

Posted

Guciek napisał(a):
Szukałam obróż Gekko w necie, ale nie trafiłam nigdzie :(
A czy ktoś się orientuje, czy Hamiltony są FIOLETOWE? Mam różowego, widziałam jeszcze niebieskie i zielone chyba, brązowe? Jakościowo - jak dla mnie super, kupiłam w zeszłym roku na klubówce retrieverów w Wawie, od tamtej pory była intensywnie noszona, prana, pływana - w stanie superowym nadal, nic nie zardzewiało :)

one są w wielu kolorach, na pewno są liliowe/wrzosowe ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja mam :diabloti: pomechacone z deczka biedrony, ale można wymienić ;)

ooo biedrony były fajne tylko nie wiem czy kolorystycznie pasowałyby do łaciata :evil_lol:

Diora napisał(a):
To zależy jaki wzorek byś chciała. Jeszcze całkiem niedawno kupiłam w necie Meadow, więc może inne też można gdzieś wyhaczyć

hmmm...właśnie i tu zaczynają się schody bo za bardzo nie znam się na starych lupinach ;) Na pewno podobały mi się obroże w liście i w jakieś ryby (łososie czy cuś) :evil_lol: A można gdzieś zobaczyc stare lupiny?