Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Feigned']a masz jakieś preferowane kolory? :cool3:
No właśnie problem w tym, że ja nie mam wgl pomysłu :diabloti: Bo mój brzydki pies, albo pasuje mi do wszystkiego, albo do niczego :evil_lol: Ale to musi być taki świetny kolorek pasujący do wyżej wspomnianej CZERWONEJ bandamki.

Onomato-Peja, dzięki za pierwsze propozycje :loveu: Choć przyznam szczerze, że czarny do czerwonego to już wydaje się być tak znudzony lekko jak dla mnie. Choć z drugiej strony czerwony do czerwony chyba jako jedyny pasuje :mdleje:Oj tylko obroża a taki trudny wybór... Hmm ta ostatnia w kosteczki jest fajniutka ;)

Posted

Wydaje mi się , że ta ostatnia w jaszczury będzie najfajniejsza , ma dużo czerwieni , więc pasuje do bandamki , a dodatek pomarańczu czyni ją ciekawszą.

Posted

moja nie pęka...co prawda mam ją pół roku...ale za to była i jest intensywnie eksploatowana :) prana już pare razy...plus kapana w jeziorze niezliczone ilosci razy...wytarzana w pischu....wysuszona na słońcu :) to gumowe jest gumowe po prostu...:P

Posted

Kateczka napisał(a):
moja nie pęka...co prawda mam ją pół roku...ale za to była i jest intensywnie eksploatowana :) prana już pare razy...plus kapana w jeziorze niezliczone ilosci razy...wytarzana w pischu....wysuszona na słońcu :) to gumowe jest gumowe po prostu...:P

ja widzialam ta obroze po roku noszeniu non stop bez zadnej zmiany w rozna pogode itd i byla popekana , wzorek sie starl a gumowa naszywka odlepiala :)
wiadomo ze jak jest uzwyaana na zmiane to az tak sie nie zepsuje :)

Posted

Kateczka napisał(a):
ale jak gumowe mogło się odklejać skoro jest przyszyte :> ?

normalnie :)
na koncach , ciocia kleila na kropelke az wkoncu zmeinila obroze na cale sczescie

Posted

dziwne no...ja nie mam przyklejonej tylko przyszyta na calej szerokosci i długosci w kolo.....może na środku jest podklejona...ale nie sprawdzałam;> i tak uważam, ze ta obroża jest jedną z lepszych jakościowo jakie mam...i nie wyglada zeby miala się szybko zniszczyc :)

Posted

Hm a ja zastanawiałam się przed chwilą i jakoś nie bardzo mi się widzi ta czerwona czy pomarańczowa obróżka jednak. Przypomniałam sobie, że smycz też jest czerwona a nie chce, żeby wszystko w tych odcieniach było, lubię jak mój pies jest jakoś oryginalny bardziej :roll: No więc szukam sobie dalej czegoś co pasowałoby do czerwonego, ale nie byłoby w jego odcieniach ehhh, nie wiem tylko czy coś takiego znajdę :roll:

Posted

Agathee napisał(a):
Hm a ja zastanawiałam się przed chwilą i jakoś nie bardzo mi się widzi ta czerwona czy pomarańczowa obróżka jednak. Przypomniałam sobie, że smycz też jest czerwona a nie chce, żeby wszystko w tych odcieniach było, lubię jak mój pies jest jakoś oryginalny bardziej :roll: No więc szukam sobie dalej czegoś co pasowałoby do czerwonego, ale nie byłoby w jego odcieniach ehhh, nie wiem tylko czy coś takiego znajdę :roll:

może niebieski po prostu ;) trochę się gryzie, ale pasuje

Posted

Agathee napisał(a):

Jeżeli to pomoże to moge zrobic zdjęcia porównujące zielony, i niebieski z czerwonym ;)

Posted

To może ja też poproszę o poradę :cool3:
Co dla tego potwora?

Chciałam dla niej wziąć peace pup no, ale niestety nie ma ich w magazynie, a pelna miska nie odpowiada mi na maile...

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Jeżeli to pomoże to moge zrobic zdjęcia porównujące zielony, i niebieski z czerwonym ;)
hmm jeżeli możesz ;)

a ja znalazłam coś takiego:

Birma wersja bandamkowa + pomarańczowe szele i przyznam, że średnio mi się to podobało.

i wersja bandamkowa, bezszelkowa ;)

jejku dzięki za propozycje i pomoc bardzo :loveu: bo ja w końcu kupiłabym pewnie jakąś czarną co najwyżej :lol:

Posted

Jak się nazywa(ła) obroża w jaszczury z Rogza?

Kashdog napisał(a):
Chciałam dla niej wziąć peace pup no, ale niestety nie ma ich w magazynie, a pelna miska nie odpowiada mi na maile...

A sprawdzałaś w futrzakowie?
Ja Fifkę widzę w jakiejś pomarańczowej :loveu: ale chyba jakąś juz w tym kolorze miałyście...