Onomato-Peja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Agathee, 3 moim zdaniem najbardziej pasujące :loveu: http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=854 http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=2651 http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=420 Quote
gops Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 do takiego psiaka jescz epomarancze pasuja fukny retro i retro rex Quote
brjagata Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='Feigned']a masz jakieś preferowane kolory? :cool3: No właśnie problem w tym, że ja nie mam wgl pomysłu :diabloti: Bo mój brzydki pies, albo pasuje mi do wszystkiego, albo do niczego :evil_lol: Ale to musi być taki świetny kolorek pasujący do wyżej wspomnianej CZERWONEJ bandamki. Onomato-Peja, dzięki za pierwsze propozycje :loveu: Choć przyznam szczerze, że czarny do czerwonego to już wydaje się być tak znudzony lekko jak dla mnie. Choć z drugiej strony czerwony do czerwony chyba jako jedyny pasuje :mdleje:Oj tylko obroża a taki trudny wybór... Hmm ta ostatnia w kosteczki jest fajniutka ;) Quote
*Monia* Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Może coś pomarańczowego? Ja mam dla swojej młodej jaszczury Lupine czerwono pomarańczowe: http://images35.fotosik.pl/157/35a8201649e327aa.jpg i mimo że mi się obroża niespecjalnie podoba to pasuje młodej ;) Quote
toyota Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Wydaje mi się , że ta ostatnia w jaszczury będzie najfajniejsza , ma dużo czerwieni , więc pasuje do bandamki , a dodatek pomarańczu czyni ją ciekawszą. Quote
Avaloth Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Agathee czerwony jest pierwszy co przychodzi do głowy ale wg mnie bardzo łądnie by mu było z funky retro i tym: http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/ce6c57a8723eb4b7dc82d0c7e8d746c7.jpg Generalnie czerwony, pomarańczowy i pokrewne. Można by jak dla mnie z żółtym spróbować. Quote
Kateczka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 moja nie pęka...co prawda mam ją pół roku...ale za to była i jest intensywnie eksploatowana :) prana już pare razy...plus kapana w jeziorze niezliczone ilosci razy...wytarzana w pischu....wysuszona na słońcu :) to gumowe jest gumowe po prostu...:P Quote
Smile of Red Witch Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ja mam swoją niebieską już jakiś rok czasu, Akira w niej pływa i kilkakrotnie była prana i jak do tej pory Nam nic nie popękało ;) Quote
gops Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Kateczka napisał(a):moja nie pęka...co prawda mam ją pół roku...ale za to była i jest intensywnie eksploatowana :) prana już pare razy...plus kapana w jeziorze niezliczone ilosci razy...wytarzana w pischu....wysuszona na słońcu :) to gumowe jest gumowe po prostu...:P ja widzialam ta obroze po roku noszeniu non stop bez zadnej zmiany w rozna pogode itd i byla popekana , wzorek sie starl a gumowa naszywka odlepiala :) wiadomo ze jak jest uzwyaana na zmiane to az tak sie nie zepsuje :) Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Te gumowe są śliczne :) Mi się marzy taa... całe szczęście nie mam pieniążków :) Quote
Kateczka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ale jak gumowe mogło się odklejać skoro jest przyszyte :> ? Quote
Unbelievable Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Kateczka napisał(a):ale jak gumowe mogło się odklejać skoro jest przyszyte :> ? mogło się rozerwać w miejscach gdzie jest przyszyte ;) Quote
gops Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Kateczka napisał(a):ale jak gumowe mogło się odklejać skoro jest przyszyte :> ? normalnie :) na koncach , ciocia kleila na kropelke az wkoncu zmeinila obroze na cale sczescie Quote
Kateczka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 dziwne no...ja nie mam przyklejonej tylko przyszyta na calej szerokosci i długosci w kolo.....może na środku jest podklejona...ale nie sprawdzałam;> i tak uważam, ze ta obroża jest jedną z lepszych jakościowo jakie mam...i nie wyglada zeby miala się szybko zniszczyc :) Quote
brjagata Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Hm a ja zastanawiałam się przed chwilą i jakoś nie bardzo mi się widzi ta czerwona czy pomarańczowa obróżka jednak. Przypomniałam sobie, że smycz też jest czerwona a nie chce, żeby wszystko w tych odcieniach było, lubię jak mój pies jest jakoś oryginalny bardziej :roll: No więc szukam sobie dalej czegoś co pasowałoby do czerwonego, ale nie byłoby w jego odcieniach ehhh, nie wiem tylko czy coś takiego znajdę :roll: Quote
Unbelievable Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Agathee napisał(a):Hm a ja zastanawiałam się przed chwilą i jakoś nie bardzo mi się widzi ta czerwona czy pomarańczowa obróżka jednak. Przypomniałam sobie, że smycz też jest czerwona a nie chce, żeby wszystko w tych odcieniach było, lubię jak mój pies jest jakoś oryginalny bardziej :roll: No więc szukam sobie dalej czegoś co pasowałoby do czerwonego, ale nie byłoby w jego odcieniach ehhh, nie wiem tylko czy coś takiego znajdę :roll: może niebieski po prostu ;) trochę się gryzie, ale pasuje Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Agathee napisał(a):Hm a ja zastanawiałam się przed chwilą i jakoś nie bardzo mi się widzi ta czerwona czy pomarańczowa obróżka jednak. Przypomniałam sobie, że smycz też jest czerwona a nie chce, żeby wszystko w tych odcieniach było, lubię jak mój pies jest jakoś oryginalny bardziej :roll: No więc szukam sobie dalej czegoś co pasowałoby do czerwonego, ale nie byłoby w jego odcieniach ehhh, nie wiem tylko czy coś takiego znajdę :roll: Jeżeli to pomoże to moge zrobic zdjęcia porównujące zielony, i niebieski z czerwonym ;) Quote
Kashdog Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 To może ja też poproszę o poradę :cool3: Co dla tego potwora? Chciałam dla niej wziąć peace pup no, ale niestety nie ma ich w magazynie, a pelna miska nie odpowiada mi na maile... Quote
brjagata Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Jeżeli to pomoże to moge zrobic zdjęcia porównujące zielony, i niebieski z czerwonym ;) hmm jeżeli możesz ;) a ja znalazłam coś takiego: Birma wersja bandamkowa + pomarańczowe szele i przyznam, że średnio mi się to podobało. i wersja bandamkowa, bezszelkowa ;) jejku dzięki za propozycje i pomoc bardzo :loveu: bo ja w końcu kupiłabym pewnie jakąś czarną co najwyżej :lol: Quote
Cieplutkaa. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Agathee - niebieski na pewno by fajnie wyglądał. Żółty też. A dla Fifki może Moo Cow? :loveu::loveu: Choć jej we wszystkim jest cudnie. Quote
Zuzia&Snoopy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jak się nazywa(ła) obroża w jaszczury z Rogza? Kashdog napisał(a):Chciałam dla niej wziąć peace pup no, ale niestety nie ma ich w magazynie, a pelna miska nie odpowiada mi na maile... A sprawdzałaś w futrzakowie? Ja Fifkę widzę w jakiejś pomarańczowej :loveu: ale chyba jakąś juz w tym kolorze miałyście... Quote
Smile of Red Witch Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Fajnie te z by jej było w czymś zielonym ;) Quote
Recommended Posts