Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

toyota napisał(a):
Cudo , pierwszy raz widzę coś takiego :-o .

Lubie taki inne :) ja kupuje dla mojego skore, indianska, biala, 4cm, z koralikami indianskimi.
O i zaraz wrzuce zdjecie w goralskiej, recznie robionej :P

Posted

[quote name='Diora']Dostałam dziś 2 obroże Flexi Elegance :) Śliczne są.

Jedną zostawie swojej kudłatej, a drugą dam dla młodego :) Zastanawiam się tylko czy moja nie jest trochę za duża i narwana do tej obroży...

Też mi się podobają te obroże , tylko dla mojego ta mniejsza jest właściwie za mała - tak na ostatnią dziurkę dosyc ciasno , a z kolei ten większy rozmiar lepiej wygląda , ale za luźna . A to taka grubsza skóra , więc ciężko zrobić dodatkową dziurkę , żeby było ładnie i w dodatku wtedy za dużo paska zwisa.
A można prosić fotki ?

Ps. Zapraszam Was na bazarek - http://www.dogomania.pl/threads/190488-Victoria-s-Secret-Cocer-Spaniel-zestaw-dla-dziecka!Na-sterylizacj%C4%99-Finki.Do-14.08.?p=15148093#post15148093
Wiem , że to nieregulaminowo , ale nie mogę się powstrzymać , bo wiem , że lubicie zakupy ;). To mój debiut z fantami. Przytulanki dla dużych dziewczynek ;)

Posted

Szerkanka napisał(a):
Lubie taki inne :) ja kupuje dla mojego skore, indianska, biala, 4cm, z koralikami indianskimi.
O i zaraz wrzuce zdjecie w goralskiej, recznie robionej :P

gdzie te fotki??:eviltong:

Posted

[quote name='toyota']
Też mi się podobają te obroże , tylko dla mojego ta mniejsza jest właściwie za mała - tak na ostatnią dziurkę dosyc ciasno , a z kolei ten większy rozmiar lepiej wygląda , ale za luźna . A to taka grubsza skóra , więc ciężko zrobić dodatkową dziurkę , żeby było ładnie i w dodatku wtedy za dużo paska zwisa.
A można prosić fotki ?

Postaram się dziś cyknąć, to wstawię. Ja mam te o długości 49,5 cm.

Posted

Jeeej, przeraża mnie moja ignorancja w sprawie psiej galanterii, kiedyś to się nawet wiedziało o nowych wzorkach:evil_lol:

Poooooodpis:cool3: Taniooooo:cool3: