Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rowniez mialam smycz i obroze Trixie i nie bylam przekonana do tego kompletu. Szybko sie mechacila, obroza raczej sztywna (naszyta tasma). Mimo, ze wzorki maja coraz lepsze na pewno sie nie zdecyduje na ich produkty.

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Vectra ja będę u Nas na irlandzkiej wystawie to popatrzę bo tutaj jest naprawdę sporo rzeczy dla Staffików ( jak coś to poradzę się gdzie można kupić Julii od Marleya i Daisy ), a w PL niestety nie będę na wystawie tylko na ślubie siostry ( no chyba, że uda mi się wpaść do NDM, ale nie sądze, ale że mieszkamy blisko to możemy się w Wawie jakoś już wtedy umówić ;) ).

aaaaaaa to cudownie :multi:

Posted

[quote name='Ola164']TUTAJ są piękne szelki i obróżki! Zakochałam się :loveu: Dobrze, że na moja za małe :D bo już dostała w niedawno tyle, że nie mam gdzie składować :)

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Barberry- a zobacz na drpets.pl ;) Może tam będą.

Jeśli nie uda się na telezoo i nie będzie na pm to kupię z drpets, dzięki :)
Mam lepsze wrażenia po zakupach na pełnej misce niż tam - duuuuuużo szybsza przesyłka i lepszy kontakt.

Posted

barberry napisał(a):
Jeśli nie uda się na telezoo i nie będzie na pm to kupię z drpets, dzięki :)
Mam lepsze wrażenia po zakupach na pełnej misce niż tam - duuuuuużo szybsza przesyłka i lepszy kontakt.

Hmm, ale ja na drpets.pl nie widzę retro rexa :p Tylko z ciekawości zajrzałam co to za sklep , nic już nie kupuję ;)

Posted

[quote name='toyota']Hmm, ale ja na drpets.pl nie widzę retro rexa :p Tylko z ciekawości zajrzałam co to za sklep , nic już nie kupuję ;)
Rzeczywiście! Kurczę, wygląda na to, że na prawdę wycofali ten wzór.... Mają jeszcze niby retro rexa na allegro ale też pewnie jak bym zadzwoniła to okazałoby się, że nie ma (http://allegro.pl/item1153622642_rogz_obroza_dla_psa_fancydress_m.html) :/

Trzeba będzie zainwestować w nowy komplet :evil_lol::evil_lol::diabloti: Może zamiast tego rogz wypuści jakiś nowy wzór?:razz:

Posted

Natula napisał(a):
mam retro rex jak chcesz :evil_lol: tylko ze Lke :diabloti:

a do nas niedługo przyjdą kolejne 3 rogzy oraz szelki i smycz z RD :multi:

jakie wzorki, kolorki????:evil_lol:

Posted

Natula napisał(a):
mam retro rex jak chcesz :evil_lol: tylko ze Lke :diabloti:

a do nas niedługo przyjdą kolejne 3 rogzy oraz szelki i smycz z RD :multi:

Tak, oplotę psa dwa razy i zawiążę na kokardkę :diabloti:
jakie, jakie?

Posted

Marta_Ares napisał(a):
jakie wzorki, kolorki????:evil_lol:

barberry napisał(a):

jakie, jakie?

palnet rogz i funky retro M od MakeBelieve (Pulpet nareszcie dostanie męską obroże i dla sznupki),
rogza zaciska dla czernyszowego szczeniaka Vive Rogz od Feigned :loveu::loveu::loveu:
a z Red Dingo wziełam szelki dla Luny, zółte te zwykłe. Mam takie S i mi sie bardzo podobają choć niby takie zwykłe... no i czarną smycz "do wszystkiego" a teraz pomyślałam sobie że świetnie będzie pasować do vivy

Posted

Dostałam dziś 2 obroże Flexi Elegance :) Śliczne są.

Jedną zostawie swojej kudłatej, a drugą dam dla młodego :) Zastanawiam się tylko czy moja nie jest trochę za duża i narwana do tej obroży...