Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z Was nie kojarzy jakiegoś sklepu w internecie (ale europejskiego ;-) ), gdzie w ofercie mieliby obroże z wzorkami w stylu 10000dogs.com albo hundegewand.de tylko z rozmiarówką na mniejsze szyje, tzn żeby długość np 45-50cm nie miały 4cm szerokości? ;-) Na Goferze może i by ładnie wyglądały, ale nie na tollerze niestety, na razie nosi 2,5 ale zamierzam jakoś przymierzyć jak wyglądać będzie z 3cm ;-)

Posted

Czy ktos ma obroze Trixie? chcialabym kupic, ale najpierw musze wiedziec, jak z trwaloscia zatrzaskow? nie luzuja sie same? no i jak z wymiarami? czy wymiar M-L -teoretycznie 35-55cm naprawde taki jest? /mam psy na ok 37cm i wolabym nie miec calkowicie zmniejszonej obrozy ;) /

A moze ktos mial ten wzor? to jest cos w stylu skory czy tasma? http://www.kuchniapupila.pl/pies/akcesoria/obroze/trixie_navajo__obroza_dla_psa,p2068324989

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Vectra tak na serio, teraz będę na wystawie we wrześniu, ale jest wiele sklepów internetowych to Ci poszukam ;)

to ja poproszę , jak coś to daj linka , a szczegóły dogadamy na pw :)
a na której będziesz wystawie ? na tej klubowej warszawskiej ?

Posted

Nie lepiej było kupić za te pieniądze coś innego? ;);) Sama mam szelki mac leather ale używam ich już tylko w miejscach gdzie mi szkoda rogza (np. do wody - nadają się świetnie, nie farbują).

A ja wciąż czekam na obrożę emkę rogza retro rex z telezoo i pani już drugi tydzień mi mówi, że nie ma... Podobno nie produkują już tego modelu i jedyna nadzieja, że sprowadzą ją z innego kraju.... :shake:

Posted

a ja dostałam za darmo szelki i smycz :evil_lol: wyregulowane na drugiego psa, ale ten był obok więc posłużył za modela :diabloti:

mała rzecz a cieszy :lol:
czekam jeszcze na szorki z bazarku :)

Posted

[quote name='MakeBelieve']
Ale Retro Rex jest przecież w ich ofercie..
ht tp:/ /www.tele zoo. pl/img/hl_12.jpg - R ;) Chyba, że Ci chodzi o funky retro ;P (usuń spacje)
Właśnie chodzi o to, że na stronie było i jest kilka/kilkanaście sztuk więc zamówiłam, wpłaciłam pieniądze po czym pani zadzwoniła do mnie następnego dnia, że jednak nie ma...:roll: Ba, jak ja zamawiałam było napisane, że są trzy sztuki a w przeciągu tych dwóch tygodni zmieniło się na 15! Ale rozmawiałam w poniedziałek (już drugi raz) z panią która stwierdziła, że tego koloru nie ma i prawdopodobnie nie będzie - spróbują mi sprowadzić z Litwy...
Także ostrzeżenie z mojej strony dot. oferty telezoo - dzwońcie przed wpłaceniem kasy.

Tzn oczywiście pani ta zapewniła mnie, że w razie czego zwrócą mi wszystkie pieniądze ale już w między czasie mogłam zamówić z innego źródła a tak to czekam i czekam.

Posted

Na pełnej misce w ofercie jest ale nie ma możliwości dodania jej do koszyka czyli de facto nie ma.
W telezoo jak widać problemem jest zgodnośc tego co na stronie z rzeczywistością.
Teraz nie szukam już nigdzie indziej bo najpierw muszę poczekać jak zakończy się ta sprawa. Mam czekać do przyszłego tygodnia - może obroża przyjdzie w dostawie.

Posted

już ze dwa razy tu pisałam, że oni nie mają połowy oferowanych wzorów ;) zresztą nie tylko oni...najpierw trzeba zapytać bo większosć sklepów nie ma zaktualizowanego asortymentu....

Posted

Vectra ja będę u Nas na irlandzkiej wystawie to popatrzę bo tutaj jest naprawdę sporo rzeczy dla Staffików ( jak coś to poradzę się gdzie można kupić Julii od Marleya i Daisy ), a w PL niestety nie będę na wystawie tylko na ślubie siostry ( no chyba, że uda mi się wpaść do NDM, ale nie sądze, ale że mieszkamy blisko to możemy się w Wawie jakoś już wtedy umówić ;) ).

Posted

mam do wymiany obroże różową(albo czarną) muscata mac leathera 11 mm i fioletową rogzową S z serii miękkie i lekkie, na jakąs M ( od 16 mm szerokosci w góre ) bo mi dziecko urosło :razz:

Posted

[quote name='jo_ann']Czy ktos ma obroze Trixie? chcialabym kupic, ale najpierw musze wiedziec, jak z trwaloscia zatrzaskow? nie luzuja sie same? no i jak z wymiarami? czy wymiar M-L -teoretycznie 35-55cm naprawde taki jest? /mam psy na ok 37cm i wolabym nie miec calkowicie zmniejszonej obrozy ;) /

A moze ktos mial ten wzor? to jest cos w stylu skory czy tasma? http://www.kuchniapupila.pl/pies/akcesoria/obroze/trixie_navajo__obroza_dla_psa,p2068324989

Ja mam obrożę Trixie już długi czas i jestem z niej bardzo zadowolona. Jakościowo lepsza chyba nawet od Rogza, przynajmniej nie wyłażą z niej nitki, wytrzymała, u mnie nic się nie luzuje. Mam 2cm, czyli rozmiar właśnie M-L i jest dobry zarówno na moją sucz 38 w szyi, jak i samca 50 z kawałkiem (prawie na styk), więc zakres regulacji jest w porządku, na psa z szyją 37cm na pewno będzie dobra.

Posted

trixie ma bardzo cienkie kolka w porownaniu np z rogzem , dla silnego, ciagnacego psa ja nie polecam
ma tez slabe zatrzaski
jedna trixie moja suka zerwala a druga ja sama nie chcaco zepsulam kladac cos na obroze i zatrzask pekl