barberry Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Natula']no to 18 mm na małej lhasa apso(waży 5 kg) dla niej nie pasuje ten typ zacisku(zresztą obroża nie jest jej ;) )ciekawa jestem lupinowego zacisku... ale szerokośc jak najbardziej bardzo mi się podoba! :D moja yorczka nie jest co prawda w sezonie letnim tak owłosiona :evil_lol:, ale może pod koniec sierpnia spróbuję kupić to najwyżej będzie na zimę :diabloti: w każdym razie na lhasa apso wygląda według mnie bosko :loveu: PS MakeBelive, mam nadzieję, że kupisz ją wcześniej i pokażesz fotki :eviltong: Quote
toyota Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Super jej w tym Pitmanie , piękny kolor - taki nasycony. Artes wygląda zawadiacko w pirackiej obroży , widać ma wesołą minkę , chyba mu się podoba ;) Quote
Natula Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Lepsze zdjęcie pitmana. no i tu wygląda super :razz: na tamtych zdjęciach mi się nie podobało Quote
Smile of Red Witch Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 A ja dzisiaj znalazłam kilka obróżek i się zastanawiam, czy nie wziąść którejś Akirze http://www.zooplus.ie/shop/dogs/dog_collars_dog_leads/flexi_dogs/pattern/184965 http://www.zooplus.ie/shop/dogs/dog_collars_dog_leads/flexi_dogs/pattern/129568 Quote
toyota Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Smile , wstaw wreszcie foty Akiry w tej disignerskiej obroży jakiegoś projektanta , którą już dawno zamówiłaś :cool3: Quote
Kateczka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 na naszym zooplusie nie ma tej pierwszej ;( a ta z Huntera zawsze mi sie podobała...ale dla rudego chłopaka nie za bardzo....za to Huntera samego w sobie bardzo sobie chwalę :) a swoją drogą strasznie drogo te obroże macie...u nas połowę taniej.. Quote
MaDi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Smile of Red Witch']A ja dzisiaj znalazłam kilka obróżek i się zastanawiam, czy nie wziąść którejś Akirze http://www.zooplus.ie/shop/dogs/dog_collars_dog_leads/flexi_dogs/pattern/184965 http://www.zooplus.ie/shop/dogs/dog_collars_dog_leads/flexi_dogs/pattern/129568 W drugiej będzie jej ślicznie. Quote
Chantell Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Mnie się pierwsza bardziej podoba. Ta druga jest jakaś taka... no nie pasi mi xD Quote
Smile of Red Witch Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Obroży designerską zamówiłam, ale mieli out of stock, więc czekam cały czas na Naszą obróżkę, Pani mi napisała że w połowie miesiąca powinni już je otrzymać ;) Quote
Smile of Red Witch Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Odnośnie cen to są to normalne ceny ;) Quote
Chantell Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Czy ktoś wie gdzie kupię pełne szelki (do samochodu)? Coś w deseń jak pokazywałam te z usa. na klate 56 Quote
rev Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Czy ktoś wie gdzie kupię pełne szelki (do samochodu)? Coś w deseń jak pokazywałam te z usa. na klate 56 http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/pasy_bezpieczenstwa Może nie takie jak te z USA, ale podobno zdają egzamin. Quote
Chantell Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 te odpadają, bo u Nicole kompletnie to nie leży. Niby rozmiar i wszystko ok, ale lipne są ;/ Quote
Kateczka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 na polskim zooplusie obroze Huntera są za 30 zł...i patrząc za ile jest funt wyszło mi, ze u Was jest drożej :) Quote
Vectra Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Witajcie obrożo maniacy :diabloti: potrzebuje Waszej pomocy - poszukuje białej obroży i smyczy ze skorki - cieniutkiej - tak 15mm max szerokości ... obroża do jakiś 50cm długości ... raczej bez dodatków ;) aczkolwiek nie mówię im nie , byle nie kryształy i cyrkonie - bo wstyd na całą gminę ;) Quote
Diora Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Marta_Ares napisał(a):a szele już nie?:-( dziękuje:loveu: Szelki też :loveu: Ale najpierw zobaczyłam obrożę ;) Quote
Onomato-Peja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Woza zrobi na zamówienie ;) www.woza.pl Quote
MaDi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 A ja tak trochę z innej beczki;) Jakie macie zdanie o adresówkach rogza? Quote
Smile of Red Witch Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kateczka patrz na ceny Euro ;) walutą ROI jest Euro ;) Vectra poszukujesz jakieś ringówki typowej dla Staffiora, czy zwykłego zestawu?? Quote
Vectra Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Kateczka patrz na ceny Euro ;) walutą ROI jest Euro ;) Vectra poszukujesz jakieś ringówki typowej dla Staffiora, czy zwykłego zestawu?? no na wystawy chcę , a u nas nie ma tych białych kompletów stafficzych Quote
MaDi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Onomato-Peja napisał(a):rozklejają się Wielkie dzięki. Quote
Smile of Red Witch Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Vectra wiesz co jak coś to mogę Ci popatrzeć na wystawach i ewentualnie wysłać do PL ;) albo przywieźć będę na początku października w kraju ;) Quote
Vectra Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Vectra wiesz co jak coś to mogę Ci popatrzeć na wystawach i ewentualnie wysłać do PL ;) albo przywieźć będę na początku października w kraju ;) na serio ? aaaaaaaaaaaaaa , mogła byś ? Quote
Recommended Posts