Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Natula']no to 18 mm na małej lhasa apso(waży 5 kg)
dla niej nie pasuje ten typ zacisku(zresztą obroża nie jest jej ;) )ciekawa jestem lupinowego zacisku... ale szerokośc jak najbardziej

bardzo mi się podoba! :D moja yorczka nie jest co prawda w sezonie letnim tak owłosiona :evil_lol:, ale może pod koniec sierpnia spróbuję kupić to najwyżej będzie na zimę :diabloti:
w każdym razie na lhasa apso wygląda według mnie bosko :loveu:

PS MakeBelive, mam nadzieję, że kupisz ją wcześniej i pokażesz fotki :eviltong:

Posted

Super jej w tym Pitmanie , piękny kolor - taki nasycony.

Artes wygląda zawadiacko w pirackiej obroży , widać ma wesołą minkę , chyba mu się podoba ;)

Posted

na naszym zooplusie nie ma tej pierwszej ;( a ta z Huntera zawsze mi sie podobała...ale dla rudego chłopaka nie za bardzo....za to Huntera samego w sobie bardzo sobie chwalę :)

a swoją drogą strasznie drogo te obroże macie...u nas połowę taniej..

Posted

Witajcie obrożo maniacy :diabloti:
potrzebuje Waszej pomocy - poszukuje białej obroży i smyczy ze skorki - cieniutkiej - tak 15mm max szerokości ... obroża do jakiś 50cm długości ... raczej bez dodatków ;) aczkolwiek nie mówię im nie , byle nie kryształy i cyrkonie - bo wstyd na całą gminę ;)

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Kateczka patrz na ceny Euro ;) walutą ROI jest Euro ;)
Vectra poszukujesz jakieś ringówki typowej dla Staffiora, czy zwykłego zestawu??

no na wystawy chcę , a u nas nie ma tych białych kompletów stafficzych

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Vectra wiesz co jak coś to mogę Ci popatrzeć na wystawach i ewentualnie wysłać do PL ;) albo przywieźć będę na początku października w kraju ;)

na serio ? aaaaaaaaaaaaaa , mogła byś ?